Τι σκάλα;
Των 50.
ξερει κανεις τι ωρα ανοιγουν οι πορτες???
παντως σοβαρα τωρα: ενα κομματι που δε πιστευω οτι θα παιξει ειναι το since I’ve been loving you. αν το παιξει, θα δειτε καποιον στα γονατα να προσκυναει στο τελος του κομματιου. αυτος θα ειμαι εγω.
:lol: :lol:
Α ρε Angmar μορφη!!! 8)
οχι σοβαρα. το λατρευω οσο δε φανταζεσαι. ειναι ονειρο να το ακουσω. καλα και με το gallows pole παιζει το ιδιο να κανω…
Aν το παιξει ευχομαι να μηνεις κοκκαλο εκει για παντα.
me too… και στο achilles last stand το ίδιο θα κάνω… και στο immigrant song… και στο kashmir… πω ρε πούστη η λίστα δεν τελειώνει…
βρήκα setlist από τη συναυλία του Plant το Σάββατο… αν και πιο μεγάλο από τα προηγούμενα δεν με ενθουσίασε… κυρίως επειδή έπαιξε τα Misty Mountain Hop και Four Sticks που ποτέ δν μάρεσαν… [SPOILER]
01.Song To The Siren
02.Shine It All Around
03.Takamba
04.Friends
05.Tin Pan Valley
06.29 Palms
07.Misty Mountain Hop
08.Four Sticks
09.Nirvana
10.Slow Dancer
11.Freedom Fries
12.Black Dog
13.Gallows Pole
encore:
14.Seven And Seven Is
15.Whole lotta love[/SPOILER]
πάρτε και photos…
http://honyedripper.proboards79.com/index.cgi?board=plant&action=display&thread=1182644314
και setlist του Cornell πριν λίγες μέρες στο Hyde park… πολύ καλό imho…
[SPOILER]
Spoonman
Outshined
Show Me How To Live
You Know My Name (with David Arnold)
Hunger Strike
Original Fire
What You Are
Rusty Cage
Be Yourself
Like A Stone (solo acoustic)
Doesn’t Remind Me
Cochise
Arms Around Your Love
Let Me Drown
Black Hole Sun
Jesus Christ Pose
6 soundgarden, 7 audioslave, 1 temple of the dog και 2 solo…[/SPOILER]
pw re mlk pws exei gerasei etsi o plant…lol…san gamw to spiti tou exei ginei…anywayz…
+1
Καμμια σχεση ρε…
O Plant είναι θεός. Ναι έχει όντως γεράσει αρκετά, αλλά τέτοια μορφή, τέτοιο φλεγματικό Βρετανικό χιούμορ δεν συναντάς παντού. Επίσης το ότι έχει αφήσει μούσι/γένια τον κάνει ακόμα πιο μεγάλη μούρη.
Στην συνέντευξη τύπου έσκασε μύτη με t-shirt με μια πειρατική νεκροκεφαλή πάνω. Οπότε μόλις τον είδα λέω σε συνάδελφο συντάκτη που ήταν δίπλα μου.
“Καλά που είναι το ανοιχτό πουκάμισο?” :lol:
Anyway respect για την μεγαλύτερη hard rock φωνή στον πλανήτη (για μένα τουλάχιστον είναι).
έλα ρε κωλόφαρδε… είδες τον Θεό από κοντά?? σε ποιό ξενοδοχείο θαναι να σκάσουμε για κανα αυτόγραφο??
ο Cornell τι έλεγε στη συνέντευξη τύπου? θα δούμε κανα φωτορεπορτάζ?
Όπως τα λέει το σκληρό αγόρι είναι. Κ εγώ ήμουν εκεί. Θ Ε Ο Σ !!! Υπέγραψε κ το μάιτι ριαραντζερ μου!
Μόνο ο Πλαντ ήταν … ΚΑνείς άλλος…
Δεν έχω ιδέα σε ποιο ξενοδοχείο μένει. Στο TerraVibe έγινε η συνέντευξη τύπου και ήταν μόνος του. Ούτε Cornell ούτε Europe.
Χαιρετω το φορουμ του rocking! Διαβαζω αρκετα καιρο το φορουμ και πηρα την αποφαση να αρχισω να γραφω. πρωτη ερωτηση που θα ηθελα να κανω ειναι να κανω ειναι στα παιδια που πηγαν χθες στην μαλακασα οσον αφορα την εντυπωση τους για την σκηνη γιατι ανυσηχω μηπως θα ειναι υπερβολικα ψηλη οπως στα φεστιβαλ του εξωτερικου?
Respect ειναι μικρη λεξη για τη μορφη του Plant…
Κατ’αρχήν καλωσόρισες! Ελπίζω να διάβασες τους κανόνες μας μιας και είσαι νέος!
Ήμουν κ εγώ στη συνέντευξη τύπου. Η σκηνή είναι όντως πιο ψηλή από άλλες χρονιές - πράγμα που χρειαζόταν καιρό τώρα. Το “υπερβολικά ψηλή” δεν το καταλαβαίνω όμως. οι φώτος δεν σε καλύπτουν ?
μην ειναι πχ σαν του download που ειναι υπερβολικα ψηλη
Δεν ξέρω πως είναι του download
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε!