Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

αν θες πηγαινε youtube να δεις κανενα βιντεακι και μετα ενημερωσε μας να ξερουμε τι θα δουμε αυριο8)

Δυστυχώς φίλε μου δεν μπορώ να κρίνω μια σκηνή από βίντεο και μια από κάτω. Πάντως από την εμπειρία μου νομίζω ότι θα είναι όσο ψηλή πρέπει.

Έτσι κ αλλιώς, θα πάμε, δεν θα πάμε? Θα δούμε οι ίδιοι σε λίγες μέρες (ώρες για την ακρίβεια) !

Σωστος!!
Τοτε ας αφησουμε την κριτικη για αυριο το βραδυ.:metal:

βασικα απο αναφορες του λωρη σε συνεντευξη στο ροκ χαρντ,αναφερε το ποσο ψηλη ειναι πλεον. κανει διαφορά ναι, και προς το θετικο, οχι σε υπερβολικο βαθμο. εγω βασικα ανησυχω περισσοτερο για το αν θα ειναι ακομα κοντη δεδομενου της διαμορφωσης του τερρα βαιμπ. δηλαδη αν κρινεις πως πολλοι δε βλεπαν τιποτα στους σαμπαθ το 2005, ποσο καλυτερα θα ειναι τα πραγματα; θα επαρκουν οι ρυθμίσεις;

αυτο βασικα θα το ξερεις μονο εκεινη τη μερα.

αχ, εχει γερασει παρα πολυ ο καλος μου… επι τελους, αυριο ειναι η μεγαλη μερα… Ειμαι πολυ συγκινημενη…:cry:
:stuck_out_tongue:

Ενδεχόμενο ακύρωσης λέτε;:-k

Aν είσαι Σαββατογεννημένος και γίνει κάτι θα σε κυνηγάω από την Μαλακάσα. :stuck_out_tongue:

Το πρώτο δυστυχώς ισχύει…:oops:

Ένας ρόμπερτ πλάντ δεν γερνάει ποτε των ποτών διότι ενας ρόμπερτ ενας τζεφ ένας έρικ μεινανε αν γεράσουν και αυτοί μετά ήρθε η σειρά μου γμτ δηλαδή

Θυμάμαι τότε στην ΝΥ το 1988 κοντά 20 χρόνια πριν την εντυπωσιακή εισοδό του στην σκηνή ψηλός ξανθός και άντρας του χρωστάω την αγάπη μου για το ροκ του χρωστάω στην επιστροφή μου στην ζωή μα πιο πολύ του οφείλω σεβασμό στην φωνή του για μένα η καλύτερη ροκ αντρική φωνή που πέρασε ποτέ

Άντε ρε ρόμπερτ ώρες μετράω ώρες

Καλα ρε, σας αρεσει αυτο το πραμα???

8O 8O 8O 8O 8O

Οκ, τώρα ανυσηχώ πραγματικά. Πλάκα ήταν ή άκουσες κάτι δυσάρεστο?:-k

Ξερω που σπουδαζει ο floyd21 οποτε αν παιχτει κατι θα σας ενημερωσω για τα παιρετερω…:stuck_out_tongue:

αστον συμφοιτητή μου ήσυχο :lightsabre:

btw για την πυρκαγιά στην Πάρνηθα ανησυχεί…:wink:

Ξέρω γω ρε συ…
Ίσως αλλάξουν στάδιο απλά…

Freedomάκο βλέπεις την απάντηση…:stuck_out_tongue:

Θένκ για…

Diιτης και ο αλλος?? Πολλοι μαζευτηκατε βλεπω…[-X [-X

Πές και στο μλκα τον ξαδερφό σου να κάνει την καλή…:stuck_out_tongue:

το di είναι παντού:p

Ρε παίδες ξέρεις κανείς τι ώρα θα αρχίσει το live? 15:30 ανοίγουν οι πόρτες αλλά τι ώρα θα βγουν οι europe?

νομιζω στις 6

Της πάρνηθας μην σε ανησηχει αυτή ερχεται προσ αθήνα απο αυλόνα είναι το πρόβλημα …