Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Ο πλαντ ηταν αυτος που λατρευψαμε με λιγα κιλακια παραπανω,αυτο απο μενα ειμαι πτωμα…
Τα υπολοιπα αυριο

ημουν πλ2 κ ημουν για πρωτη φορα καγκελο!!ολα ηταν τελεια!!το πλ1 εχει πολυ μικρη αποσταση απο το πλ2 ειδικα στο πλαγια…

Ρε γαμωτο, για τα διαχωριστικα γιατι δεν λεει κανενας???

ποσο κοσμο στο περιπου ειχε???το pl2 γεμισε???:-k

Αναμεσα σε πλ2 και πλ3 υπαρχουν καγκελα, σεκιουριταδες?? Και η σκηνη πως ειναι?:-k

4000-5000 με μεγάλη δυσκολία

6:30-7:30 Europe
8:00-9: Cornell
9:30-11: Plant

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο ο Cornell.
Οι Europe είχαν ακόμα 4 κομμάτια τα οποία δεν παιχτήκαν ποτέ λόγω χρόνου
Καλύτέρες στιγμές το τιριτιτι , Jesus Christ, Wholla Lotta…
Ελείπαν οι γιγαντοοθόνες( ισως να υπάρχουν τις άλλες ημέρες), η σκήνη όντως είναι τεράστια…
Αυτά προς το παρόν

λοιπον η σκηνη ειναι αρκετα ψηλη…απο πλ1 προς πλ2 υπαρχουν κατι καγκελα που τα πηδας πανευκολα κ εκτοσ απο τα πλαγια εγω δεν ειδα σεκιουριταδες ( αυτο δεν ειναι σιγουρο μπορει να κανω κ λαθος…)το πλ2 στην αρχη ηταν το μισο γεματο αλλα στον πλαντ απο οτι ειδα ηταν ολο γεματο…!

Δε βοηθατε… Το πλ2 ειναι κοντα στη σκηνη??:-k :-k

Ρε μην πρηζεις τον κοσμο! Θα δουμε φωτο αυριο-μεθαυριο…

Αλο φωτος, αλλο περιγραφη ομως… Σορρυ αν το παρακανα, αλλα εχω λιγη αγωνια…

ναι ρε…μπροστα απο την σκηνη ειναι…το πλ2 ειναι ενα μικρο τετραγωνο μεσα στο πλ1…αν πας στα πλαγια του πλ1 θα σαι κοντα στην σκηνη κ παλι!

ρε συ freedom αφου ο rock σου λεει οτι ηταν pl2 και ηταν καγκελο…αρα μπροστα στη σκηνη ειναι…:slight_smile: :wink:

[QUOTE=gore;159054]4000-5000 με μεγάλη δυσκολία
μάλλον οι τιμές κρατησαν τον κόσμο σπίτι…εξυπηρέτηση,άνεση και αν βλέπατε από πίσω pl2…υπάρχει όντως κλίση…??

Αυτο ειναι προφανως επειδη για πλαντ/κορνελ/ευρωπη ειχαν πουληθει ελαχιστα ακριβα. Στους Σαμπαθ θα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο και στους Μεταλλικα ακομα περισσοτερο. Αρα οι αποστασεις θα ειναι διαφορετικες…

Σας εχω πρηξει γαμωτο, σορρυ…:slight_smile: Οκ, thanx guys…Καλη ξεκουραση!!

Ομορφα, να παρουμε τα κυαλια μας μαζι δηλαδη καλου-κακου…

οντως γιατι ο χωρος του πλ2 μου φανηκε αρκετα μικρος…λογικα τισ αλλες μερες θα ναι μεγαλυτερες οι αποστασεις κ μεγαλυτεροσ ο χωρος του πλ2

πάντως με όσα λένε τα παιδιά φέτος καλύτερα τα πράγματα…άντε να μαζεύουμε δυναμεις για κυριακή και τρίτη…
περιμένουμε αύριο λεπτομέρειες…αντε καλή ξεκούραση…

Λοιπόν η ιδεά να χωρίσουν την αρένα χωρίς να ξέρουν τι εισητήρια έχουν πουλήσει είναι το λιγότερο αστεία. το Pl2 είναι κατά το 1/3 γεμάτο. Στην συνέχεια πήγε μέχρι το 1/2 γιατί πολύ απλά πολύς κόσμος πέρασε πηδώντας τα κάγκελα. Η μεγάλη σκηνή είναι ψιλοαπάτη γιατί ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε από πέρσι εκτός από το γεγονός ότι είναι ψηλότερα. Γενικά τα λεφτά που δίνουμε είναι πολλά και δεν έχουν αντίκρισμα. Ο ήχος εξαιρετικός αλλά ο φωτισμός… μόνο τα βασικά. Να προσθέσουμε βέβαια και το γεγονός ότι 15:30 δεν άνοιξαν οι πόρτες γιατί πολύ απλά δεν ήταν έτοιμος ο χώρος. Ευτυχώς πάιδες που δεν έκανε τη ζέστη των προηγούμενων ημερών. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ Festival!!! Δυστυχώς εδώ μας κοροιδεύουν…

Αύριο το πρωί πάντως, ως είθισται, φωτογραφίες από τις εμφανίσεις, τον χώρο, σχόλια για τα συγκροτήματα και τη διοργάνωση, όλα στην κεντρική. Για να ενημερωθούν και όσοι σκοπεύουν να πάνε τις επόμενες μέρες 8)