+1
Για μενα θα ειναι το τελευταιο Rockwave μαλλον…
+1
Για μενα θα ειναι το τελευταιο Rockwave μαλλον…
και μένα…έρχομαι download και gods of metal!!άντε καληνύχτα!!
γεια!!!
γυρισα κι εγω.
θελετε να αρχισω απο τα καλα ή απο τα κακα?
O Cornell τα εσπασε!Απροσδοκητα καλος και κεφατος με την φωνη του καλυτερη απο ποτε!
Ηξερε μαλλον οτι δεν εχει πολλη ωρα (επαιξε 75 λεοτα ακριβως) και φροντισε ο καινουργιος του δισκος να ακουστει λιγο.Ολα τα διαμαντια των soundgarden/audioslave παρελασαν με εκπληξεις το say hello to heaven απο temple of the dog, το jesus christ pose στο τελος και η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ εκτελεση του black hole sun (μεχρι στιγμης το 90% των live του ,το επειζε solo).
Παμε στον Plant … Απλα εγραψε ιστορια ο ανθρωπος.Επιβλητικος με απιστευτο στησιμο (αυτος ΚΑΙ οι υπολοιποι) και με εκτελεσεις κομματιων δικων του και των led zep που σου παιρνουν το κεφαλι.Απλα τεραστιος.Μετα τους zep καταφερε και προχωρησε την μουσικη του πολυ μπροστα.Στο φιναλε με το ριφ του whole lotta love εγινε της ποπης!
Europe δεν προλαβα να δω.Ετσι και αλλιως εκεινη την ωρα αντε να τους εβλεπαν 1000 ατομα.Κριμα παντως.
ΥΓ. Τα 3 πρωτα κομματια που επαιξε ο Plant ποια ηταν? (το ενα νομιζω το shine it all arounf).
Εχει κακα??:-s
πέρα από τις μπάντες υπήρχαν και άλλα καλά?
απο τη μερια μου ελαβα μια αισθηση τεραστιας ανοργανωσιας.αργησανε να ανοιξουν τις πορτες 2 ωρες!
ολα φαινονταν να τα φτιαχνουν εκεινη την ωρα. γιγαντοοθονες δεν υπηρχαν. ρε μαλακα τσεκαραν τα φωτα την ωρα που παιζαν οι europe! την ωρα που μπηκα οι μισες καντινες ηταν μισοαδειες. εμοιαζε η μερα σαν μια προχειρη προβα για τις αλλες δυο που θα ερθει και ο πολυς ο κοσμος. οσον αφορα τη διαβαθμιση, εγω προσωπικα θα παρω την γαμημενη αυτη κωλοεταιρια να τους πω να μεγαλωσουν αρκετα το μπροστινο γιατι ετσι οπως ηταν σημερα ο χωρος την τριτη σιγουρα θα σκοτωθει καποιος εκει μεσα!!!
Ναι,ήταν σχετικά κοντά…
Μόνο που είχαν πουληθεί 1900 για πλ2 ενώ για Μετάλικα ήδη 7200…
Άρα…:-k
βεβαια υπαρχει και η αλλη μερια, η live μερια!!!
EUROPE–> δεν ειμαι οπαδος τους αλλα μου αρεσε αυτο που ειδα> καλα ο norum,GUITAR HERO!!
CORNELL–> ΦΟΒΕΡΟΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΣ!!! επαιξε μεχρι και temle of the dog!!! φοβερος frontman και η φωνη του σε φοβερη φορμα!!!
PLANT–> τι περιμενετε ρε? εντυπωσεις? καλα σοβαρολογειτε? Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ FRONTMAN ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ROCK ΜΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
το pl2 ειναι τετράγωνο ακριβώς μπροστα στη σκηνή. το pl3 είναι στα πλάγια του τετραγώνου και αρκετά πίσω στο τμήμα ακριβώς απέναντι από τη σκηνή. κοινώς είναι για να σου πάρουν τα παραπάνω ευρώ.
η σκηνη του Terravibe ειναι οντως πολυ μεγαλυτερη. κατα τα αλλα πρωτη φορα νομιζω ειχε και περιπτερα με δισκους/merchandise κτλ. αυτα με τα PL παλι δεν τα πολυκαταλαβα, δλδ εγω ημουνα στο 3ο και δεν καταλαβα που ακριβως ηταν τα αλλα 2 και γιατι να ημαστε πιο ασφαλης ετσι…τελος παντων.
οι Europe ηταν απιστευτοι, δεν ειμαι φαν τους αλλα το απολαυσα ολο το live τους, ηταν κορυφαιοι με τον Norum να δινει ρεστα. αρκετα υποτιμημενη μπαντα τελικα.
ο Cornell ειχε καλους μουσικους διπλα του, ειδικα οι 2 κιθαριστες ηταν αρκετα καλοι . νομιζω εδωσε ο, τι καλυτερο μπορουσε κι’αυτος και ειχε και αρκετα κινητικο κοινο.
ο Plant ητανε αυτο ακριβως που περιμενα, ανατολιτικα στοιχεια με ψυχεδελεια και ενα αρωμα Zeppelin. με επισης πολυ καλους μουσικους στο πλαι του. απλα πιστευω οτι μπορουσε να πει κανα κομματι παραπανω, ειτε δικο του ειτε απο Zeps. παντως σαν frontman ειναι ακομα και τωρα ισχυρη δυναμη.
Λίγα λόγια εδώ και τα υπόλοιπα στην κριτική:
Η σκηνή είναι γαμάτη και σταματήστε τη γκρίνια. Αν πας δεξιά του ηχολήπτη υπάρχει μεγάλη κλίση και βλέπεις τέλεια.
Το PL2 είναι ένας τετραγωνικός χώρος. Ξεκινάει μπροστά από τη σκηνή και φτάνει λίγο πίσω από το μέσο της απόστασης σκηνής-ηχολήπτη. Στο πλάτος δεν πιάνει όλη τη σκηνή. Οπότε αν κάποιος έχει PL3 και πάει στα πλάγια, θα μπορεί να είναι ακόμα και πιο μπροστά σε σχέση με κάποιους που είναι PL2.
Οι Europe καλοί αλλά όχι για τέτοιο χώρο. Ένα Gagarin θα τους πήγαινε γάντι.
Ο Cornell εξαιρετικός. Απίστευτη φωνάρα, super setlist.
Ο Plant…ΘΕΟΣ & ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ…ό,τι και να πω θα είναι λίγο.
Και μία κακία που δεν κρατιέμαι να μη γράψω: Ήταν που θέλατε τους Europe πάνω από τους άλλους…
Ούτε καν λέμε.
κάθε φορά έχει περίπτερα και μάλιστα σήμερα ήταν πολύ λιγότερα. Γενικά ο χώρος δεν ήταν έτοιμος και αυτό φάνηκε. Βέβαια τα ευρώ μπήκαν για άλλη μια φορά στην τσέπη τους και θα μπουν πολύ περισσότερα τις επόμενες μέρες. Και κάτι ακόμα κάθε χρονιά λέμε τα ίδια και επιδεικτικά δεν υπάρχει καμία βελτίωση… παρά μόνο αδιαφορία…
@ Cozy: Σορυ πού θα το πώ, αλλά τα σχόλια σου μου φαίνονται “προκασκευασμένα” Ακόμη κι αν δεν είχες πάει στο live τα ίδια πιστεύω ότι θα έλεγες
@ socrates: Δεν περίμενα τέτοια τοποθέτηση, όσο αφορά τους Europe. Ωραίος πάντως
προσωπικά δεν συμφωνώ για τη σκηνή. Μπορεί να ήταν μεγάλη αλλά το τμήμα που βρισκόταν το συγκρότημα ήταν ακριβώς το ίδιο με τις άλλες χρονιές. Εντάξει πας στο πλάι για να είσαι κοντά αλλά με τον ήχο τι γίνεται? ακού μονόπατα που λέμε. Τέλος πάντων δεν θα συνεχίσω αυτό το διάλογο γιατί έτσι κι αλλιώς οι διοργανωτές θα κάνουν τα δικά τους οπότε… πληρώστε 80? για να είστε μπροστά στη σκηνή…
Κι όμως. Οι Europe μου αρέσουν και μπορώ να στο αποδείξω και εύκολα. Και μου άρεσαν και στη συναυλία. Αλλά…ούτε κόσμο είχαν, ούτε καλύτερα από τους άλλους έπαιξαν. Τέλλλος 8)
Αν εννοείς το ύψος στο οποίο παίζει το συγκρότημα, κάνεις μεγάλο λάθος. Είναι σαφέστατα ψηλότερο από τις άλλες χρονιές.
να προσθέσω μόνο ότι οι Europe φάνηκε ότι δεν είχαν τόσο κόσμο όσο οι επόμενοι δυο γιατί απλά δεν είχαν αρχίσει να μπαίνουν από το πλ3 στο πλ2. Προφανώς οι διοργανωτές κατάλαβαν ότι φαινόταν άσχημο και έκαναν τα στραβά μάτια και άφηναν να περνάει κόσμος διακριτικά. Τουλάχιστον στα πλάγια έκανα σε κανέναν παρατήρηση? το λέω γιατί στην πλευρά που ήμουν (αριστερά της σκηνής) μπήκαν αρκετοί.
δεν μιλούσα για το ύψος αλλά για το πλάτος. Εξάλλου τα φώτα πάλι στο ίδιο ύψος ήταν με πέρσι. Ποια η διαφορά? Εκτός και αν στους Heaven and Hell δούμε το σκηνικό της Ευρώπης. Τότε θα έχει σημασία το ύψος του σκεπάστρου
Ρε συ, με δουλεύεις; Το θέμα είναι το που είναι τα φώτα ή πόσο είναι το πλάτος; Το θέμα είναι ότι η σκηνή είναι ψηλά και όλοι βλέπουν. End Of Story.