#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Το άκουσα και αυτό στη ζωή μου… [-X
P.S. Υπάρχουν άπειρες φωνάρες που προσκυνώ και στα '90s και στα '00s… αλλά δεν είναι του παρόντος…
#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Το άκουσα και αυτό στη ζωή μου… [-X
P.S. Υπάρχουν άπειρες φωνάρες που προσκυνώ και στα '90s και στα '00s… αλλά δεν είναι του παρόντος…
Maiden μπορει να προσκυνας και τη Britney δε σημαινει κατι αυτο…καλες φωνες φυσικα και υπαρχουν, οπως υπαρχουν και κακες…το θεμα ειναι να εχεις την αντιληψη να καταλαβαινεις ποιος μετραει και ποιος οχι…εγω πριν 2 χρονια ειδα τον Ozzy με τους Sabbath και ακουγοταν ακριβως οπως και στους δισκους(μεσα στα φαλτσα…παρεπιπτοντως αυτο σημαινει φαλτσο). Εμενα ποτε δε μου αρεσε ο Ozzy, ομως και τι σημαινει αυτο? Δεν ειναι απο τις μεγαλυτερες φωνες(και προσωπικοτητες) του Rock/Metal? Φυσικα και ειναι! Για να μη τα πολυλογουμε Cornell δεν υπαρχει…μονο ο JB μου τον θυμιζει λιγο…ολοι οσοι αναφερεις καποιοι ειναι ωραιοι αλλα ολοι ειναι φλωροι(πραγμα που δεν ειναι ο Hetfiled, o Dio, o Fellon κλπ).
PS. Ρε μην αρνιεσαι τη φυση σου ως μεταλλοπατερας …δεν ειναι κακο…εδω εμενα μου αρεσει ο Lemmy(που αν τον εχεις ακουσει στον Rock n Roll δισκο του θα δεις οτι γαμαει πραγματικα) και ο Shelton…
ο όρος μεταλλοπατέρας βλέπεις ότι ενοχλεί, αφού εμπεριέχει και μία νύξη ότι ο άλλος είναι ισχυρογνώμων, με κακό γούστο και ψώνιο. Γιατί το συνεχίζεις? Ειδικά όταν ο Maiden πολύ ευγενικά και προς τιμήν του θέτει τέλος στην συζήτηση σας.
Μη συνεχίσεις να αποκαλείς χρήστες που δεν γνωρίζεις ως μεταλλοπατέρες…
karvou οσο ευγενικα μιλαει ο Maiden αλλο τοσο ευγενικα του μιλαω και εγω…αν προσβληθει με κατι που ειπα μπορει να το πει ο ιδιος…
Nαι ρε Καρβου, ενω το να λες προσωπα που γνωριζεις “μεταλλοπατερες” ειναι καλυτερο ε; Ο χαρακτηρισμος ειναι χαρακτηρισμος, δεν εχει να κανει με το ποσο καλα γνωριζεις τον αλλο.
Δε θα συζητηθεί περαιτέρω το θέμα. Σαφώς και τον ενοχλεί και σου το είπε ξεκάθαρα και έθεσε και τέλος στη συζήτηση σας με πολύ ευγενικό τρόπο που εσύ επιδεικτικά αγνόησες. Επίσης δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι…
Ζαφείρη, αν γνωρίζονται προσωπικά ας αποκαλούνται όπως θέλουν… Δε μου πέφτει λόγος. Η δουλειά μου εδώ να προλαμβάνω τα προσβλητικά σχόλια, όχι να διδάξω τρόπους…
Και επειδή όπως προείπα δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, ότι ποσταριστεί από εδώ και πέρα και δεν έχει να κάνει με τη συναυλία απλά θα χαθεί γιατί με έχει πιάσει μία λιγούρα για spams…
Σε κατι που ειπα εγω ως απαντηση η παρακατω:
#-o #-o #-o #-o #-o #-o
δεν ειναι και κανα δειγμα τρελης ευγενιας…οποτε μη το τονιζεις και τοσο πολυ! Οπως προειπα οσο ευγενικα μου μιλαει αλλο τοσο απανταω και εγω!
Εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα να επαναλαμβανομαι…
Συγχαρητηρια Karvou…ωραιο επιπεδο…αποφασιζεις και διαταζεις! Ετσι δειξε χαρακτηρα…!