Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Κάτσε ρε συ rock, σου είναι τόσο δύσκολο να στείλεις ένα μήνυμα και να ρωτήσεις τον ίδιο; Είναι ανάγκη να στο πει εδώ πέρα ντε και καλά; Και στο κάτω κάτω, από ΟΛΑ όσαν έχουν ειπωθεί εκεί κόλλησες;

τεσπα θα βγουμε εντελως οφ τοπικ οποτε καλυτερα να τελειωσει εδω…

Kai tha synexisoun gia ton aiwna twn aiwnwn amin giati stin Ellada den exoun antipalo. Pws ta to kanoume, ikanopoioun kai aytous pou exoun epifaniakh epafh me tin rock kai rockades kai metallades kai rockades kai ktl. ktl. Kai otan vgaineis kai tous pairneis olous ta sovraka me 2 mish wra ta sovraka se super value timh tote ta logia einai peritta. Akoma apisteyto mou fainetai oti tous eida to 2005 Thessaloniki me 27 euro.
Ayta einai.

προτιμω να χει το γηπεδο μισο κοσμο απο οτι τωρα κ να χει πραγματικους φαν παρα κατι νουμερα που ξερουν μονο το still loving you to holiday k to wind of change κ πανε απλα για να πουν οτι πηγαν…

Ετσι ακριβως!!!

Νομιζω οτι ετσι χανουμε την ουσια. Τεσπα δεν το συνεχιζουμε γιατι ειμαστε Off-topic, καλυτερα αν θες να κανεις καποιο σχολιο για τις συναυλιες των Scorpions στην Ελλαδα καλυτερα καντο στο τοπικ της τελευταιας συναυλιας.

YΓ: Θελω ξανα και συντομα Europe και Cornell σε Full-set εμφανισεις!!!

εγω europe θελω τρελα !!!ηταν θεοι

ΥΓ μου αρεσουν τρελα οι σκορπ οπως κ οι συναυλιες τους στην ελλαδα…(στις δυο τελευταιες εχω παει!)…απλα αναφερθηκα σε ενα μερος του κοινου…

Maiden μαλλον επειδη δεν ακους αυτου του ειδους τη μουσικη δεν εχεις συνηθιση τις φωνητικες μελωδιες. Ο τυπος οχι μονο δε φαλτσαρε αλλα ηταν και σωστος σχεδον σε ολα(Μονο στο Spoonman μπηκε λιγο περιεργα).

Τα πρωτα των Theater ηταν καλα μεχρι που αρχισαν να κλεβουν τους Tool(το οτι δε σου αρεσουν ισχυροποιει την εντυπωση μου οτι εισαι μεταλλοπατερας :stuck_out_tongue: , παρεπιπτοντος ουτε εμενα μου αρεσουν αλλα δεχομαι το μεγεθος της μπαντας).

Ειναι προφανες οτι δεν ακους Pearl Jam και τα συναφη αλλα αμα δε δεχεσαι οτι ο Vedder ειναι φωναρα κατι δε παει καλα. Τεσπα το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι προσκυνουν τον Cornell. Αμα δε σου αρεσει κανενα προβλημα αλλα αυτο σιγουρα δεν αναιρει το γεγονος οτι εχει φωναρα. Αν δε κανω λαθος σε ενα προηγουμενο post ανεφερες τους Twisted Sister. Προπερσι δεν ακουγοντουσαν(δε ξερω για περσι).

Δε ξερω αν ξεχασα κατι…

Οσο για τον αλλο φιλο που λεει για Scorpions. Ολα ειναι θεμα οπτικης…δηλ. μονο εδω πουλανε τοσο…οποτε γιατι να μην ερχονται για τα φραγκα? Και μενα μου αρεσουν αλλα αυτο εχει καταντησει ξεφτιλα…εντω μεταξυ ειναι γνωστο οτι η μουσικη παιδεια στην ελλαδα ειναι ανυπαρκτη…οποτε και αυτο κατι λεει για αυτους που πηγαινουν συνεχεια στις συναυλιες τους! Και η απηχηση που εχουν στο κοσμο ειναι γιατι ολοι οταν ηταν μωρα ακουγαν Wind of Change…αμα ρωτησεις για το Dynamite ζητημα αμα το ξερει το 20 %.

όταν οι scorps έχουνε 25.000 και 35.000 κόσμο,δεν έχουμε μουσική παιδεία,όταν έχουν 15.000 και 25.000 οι maiden και οι sabbath αντίστοιχα είμαστε το καλύτερο κοινό κλπ κλπ…

Για πειτε μου τις εντυπωσεις σας απο τον χωρο του Terra Vibe.Kαναν καμια αλλαγη της προκοπης? :-k :slight_smile:

νομιζω πως τις εχουν πει σε προηγουμενες σελιδες…

rudolf(van richten?) δεν ειμαι απολυτα σιγουρος τι εννοεις. Φυσικα και δεν υπαρχει μουσικη παιδεια απο τι στιγμη που που οι Scorpions εχουν 30.000 ατομα και οι Sabbath 25.000(ενω θα επρεπε να εχουν 100.000).

Οι REDRUM πως σας φανηκαν? τους είδε κανεις?
περιμενω σχολια

Κάποια άτομα εδώ μέσα αντιμετωπίζουν τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες οπαδικά όπως οι ομάδες. Να πεις ότι δεν σου αρέσει η φωνή του Cornell να το καταλάβω. Να πεις ότι φαλτσάρει όμως σημαίνει είτε ότι δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται είτε ότι απλά δεν θέλεις να παραδεχτείς κάτι προφανές

Μου αφησαν καλες εντυπωσεις καλα τραγουδια και δεμενη μπαντα, αν και δεν ηξερα οτι θα παιξουν το εμαθα μολις βγηκαν πανω στη σκηνη!

Τότε χαίρομαι που δεν έχω “συνηθίσει” φωνητικές μελωδίες “τέτοιου τύπου”… :wink:

Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι εννοείς με το “μεταλλοπατέρας”… :-k

Ο Vedder φωνάρα; #-o

Τότε ο Eric Adams, o Harry Conklin, o Bruce Dickinson, o Michael Kiske, ο Tony Moore, o John Cyriis, o Ted Pilot, ο Tim Lachman και πολλοί άλλοι τί είναι; :-k

Anyway, είμαστε στα όρια του off-topic, και εγώ το σταματάω εδώ! :wink:

Και έλεγα: “δεν θα σχολιάσει;” :-k

Maiden μεταλλοπατερας σημαινει ακριβως αυτο ¨Eric Adams, o Harry Conklin, o Bruce Dickinson, o Michael Kiske, ο Tony Moore, o John Cyriis, o Ted Pilot, ο Tim Lachman"…δηλ. metal μεχρι το 85΄, ολα τα αλλα ειναι φλωριες κλπ…

Ολοι αυτοι που αναφερεις ειναι καλες φωνες πραγματι(ασχετως αν τωρα πια τον Kiske μπορω να τον ακουσω μονο στο I want Out και σε ολα τα αλλα γελαω και κατι Jag Panzer, Fifth Angel τα βαριεμαι αφανταστα)…ομως υπαρχουν φωναρες με πολυ μεγαλυτερη γκαμα απο αυτους…βλ. Plant, Dio, Vedder, Fellon, Cornell, JB, Mercury, Tyler κλπ.

Στη τελικη αν θες να μιλησουμε για metal φωνες(γιατι μονο για αυτο ειναι αυτοι που αναφερεις) τοτε οφειλεις να αναφερεις τον Hetfield που ειναι 3242398487 φορες πιο επιβλητικος απο ολους αυτους!

8O 8O

Ε?:-s

Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες.
Πέρασα γαμ@τα…και τις 3 μέρες…για την πρώτη μέρα ήθελα και vip…χαχα…μόλις βγήκε ο Cornell πήγα κάτω με τον λαό να γουστάρω πραγματικά.:stuck_out_tongue:
Μετά απο τόσα χρόνια αναμονής επιτέλους το ίνδαλμά μου 5 μέτρα μπροστά μου…κάτι για φάλτσα κ.λ.π δεν θα τα σχολιάσω#-o …ο Cornell ήταν κάτι σαν…περάστε γκρεμίστε τελειώσατε…τέσπα.

Δεν ανέφερε κανείς οτι οι EUROPE υπογράψανε αυτόγραφα.:)…λίγο πρίν βγεί ο Plant αν δε κάνω λάθος.
Περιμέναν αρκετή ώρα (αριστερά της σκηνής) μέχρι να ικανοποιήσουν όλους τους οπαδούς τους.:wink:
Με πείραξε που ενώ δεν γινόταν Ο χαμός,ο τύπος της ασφάλειας δεν άφηνε μερικά παιδιά να περάσουν τα κάγκελα (1 μέτρο απόσταση) για να βγάλουν φωτογραφία μαζί τους.[-X

Εμείς με τα vip είχαμε το προνόμιο να βολτάρουμε όπου θέλουμε.

Ο Plant απο άλλο πλανήτη.
Αν και δεν ήξερα πολλά απο τα solo τραγούδια του,η φωνή του ήταν μαγική…ταξίδεψα μαζί του…σε μιά μέρα είδα τον θεό Plant και τον ημίθεο Cornell.8) 8O

Η πρώτη μέρα φυσικά ήταν και η αναγνωριστική…ψάξιμο για parking,το βράδυ στην επιστροφή περπατούσαμε στα τυφλά κ.λ.π.
Τα φώτα που είχαν την 2η και 3η μέρα δεν υπήρχαν…(τα μεγάλα που φωτίζανε το μονοπάτι προς τα parking).
Τα βελάκια με μαρκαδόρο (έλεος) πάνω στις ταμπέλες/πανό για parking δεν υπήρχαν κ.λ.π
Μέσα σε όλα αυτά σκεφτείτε την μικρή προσέλευση του κόσμου…δεν υπήρχε δηλαδή λαός για να ακολουθήσεις…2 εδώ και 2-3 εκεί ήμασταν στα σκοτάδια…χαχα#-o

Ρε παιδια, υπαρχει περιπτωση να βγει full video bootleg απο την συναυλια του plant η του cornell?

τους ειχα ξαναδει , παλαιοτερα , ο.κ. μπαντα ,καλος τραγουδιστης , αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη

• δεν εχουν τοσο καλα κομματια (για το δικο μου γουστο )
  • δεν μου αρεσουν τα γκρουπ που πλασαρουν ‘τυπο’ (προσωπικο κολλημα) .
  • η διασκευη easy lover ,την οποια την εχω ξανακουσει , και live και studio , δεν ειναι πετυχημενη για μενα . Το ριφ τοσο αλλαγμενο 'χαλαει ’ για μενα , θα μπορουσε να ηταν το ιδιο ριφ ,πιο ‘heavy’ .Βεβαια αποτελει κορυφαια στιγμη στο σετ τους , αφου αλλωστε ειναι κομματι ‘κλασης’ .
    Αντιθετα πολυ καλη διασκευη ηταν το stone cold που ειχε κανει διασκευη ο Bormann .

Την ημερα βεβαια εκεινη ,την παρασταση εκλεψαν , η μαλλον πηραν την συναυλια σπιτι τους οι Europe …