Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

εεεε; :-k

Δεν νομιζω να εννοουσε τον Φοιβο και την Πεγκυ Ζηνα παντως… :wink:

Τα καλοκαίρια είναι στην Εύβοια. Ποτέ δεν ξέρεις :stuck_out_tongue: :lol:

Πέγκυ Ζήνα respect!!!

Τα μπουτια της ειναι σιγουρα :respect:

Στην Ερέτρια συγκεκριμένα, ένα τέταρτο απο την Χαλκίδα… Πολύ βολικό ακούγεται…:smiley:

Φιλε Maiden1979 για Cornell :

1. Φαλτσα δεν υπηρχαν…αυτο που μπορεις να πεις ειναι οτι δε πηγε τοσο ψηλα οσο πηγαινε παλια.

2. 3 μετρα γυρω απο τον εαυτο του? Πηγε 3 φορες στην αριστερη ακρη της σκηνης και χαιρετουσε το κοσμο και 2 στη δεξια. Ακομα πηγε πισω για να φερει τα μωρα του. Αλλη μια πηγε στο drummer οταν ειχε την ακουστικη.

3. Οσο για για τη φωνη του γενικα ειχαν ρωτησει τον Dickinson γιατι δεν υπαρχουν φωνες σα την δικη του πια…και απαντησε “Κανετε λαθος, υπαρχουν φοβερες φωνες και μια απο αυτες ειναι το Chris Cornell τον οποιο δε μπορω να φτασω με τιποτα”. Ακομα ο Kenan(Των Tool) οταν επαιζε με Perfect Circle ειχε πει “Να ακουτε μονο Soundgarden”.

4. Ακομα αμα δεις το Live του Temple of The Dog κανει κατι ψηλα ο Cornell, δες τη φατσα του Vedder και πως τον κοιταζει!

Παντως γενικα μου φερνεις για μεταλλοπατερας :stuck_out_tongue:

Εντάξει, απλά δεν το πιστεύω ότι μου ξέφυγε το “Ramble On”. Τι στο διάολο; Τι σκεφτόμουν εκείνη την ώρα; Πάντως ένα περασματάκι από το “Misty Mountain…” το έκανε. Απλά έτσι πως τα παίζει…

Τόσο διαφορετικά τα παίζει που δεν καταλαβαίνεται τι παίζει???8O :-k :-s

Βρήκα ένα βιντεάκι από το Dubai όπου το ρεφρέν του “Ramble On” το λέει κανονικά, αλλά το couple το έχει αλλάξει. Στο “Black Dog” έχει αλλαγμένο riffάκι, το “Whole Lotta Love” σχεδόν ίδιο και σε όλα τα άλλα έχει αλλάξει τελείως τις ενορχηστρώσεις.

WOW!!!8O 8O 8O
Είπαμε αλλαγές αλλά αυτός το έχεσε:lol: :stuck_out_tongue: .Δεν ξέρω αν απαραίτητα θα μου αρέσουνε.Σίγουρα θα μαμάει και θα δέρνει αλλά όλα τα παλία songs των ZEP μπορεί να μην μου αρέσουνε…

Ας κάνει μία δύο αλλαγές στο set list.Βάλε μέσα living loving maid(ναι καλά) ή ξαναβάλε το what is and what should not be και το when the leeve breaks ρε ΘΕΕ ΠΛΑΝΤ!!!

1. Εγώ άκουσα φάλτσα… και πολλά κιόλας… :dunno:

2. Το πήρες τοις μετρητοίς…
    Επειδή πήγε 1 - 2 φορές από εδώ και από εκεί, σημαίνει ότι είναι κινητικός; [-X
    Έχω δει εκατοντάδες lives και ο Cornell ήταν από τους πιο ακίνητους που έχω δει! :wink:

3. Ο Dickinson και ο Axl Rose είναι οι 2 αγαπημένοι μου τραγουδιστές!
    Μου είναι εντελώς αδιάφορες οι απόψεις τους για άλλους τραγουδιστές… :yes:
    Τότε, θα άκουγα και Dream Theater επειδή αρέσουν στον Bruce…
    Όσο για τους Tool, χμμ, λάθος άτομο διάλεξες για να τους αναφέρεις… :lol:

4. Ο Vedder; Υποθέτω των Pearl Jam; :lol:
    Δίνω την εντύπωση ότι ακούω grunge, alternative κ.τ.λ.; :-k

Straight HARD & HEAVY ακούω! :wink:

Χαχα! Anyway!

Είσαι καινούργιος στο forum (welcome! :slight_smile: ) και με τον καιρό θα μάθεις αν είμαι μεταλλοπατέρας ή μεταλλάς ή οτιδήποτε… :wink:

Κοίτα, αν σου άρεσαν το “Mighty Rearrenger”, το “Dreamland” και το “Fate Of Nations” (δευτερευόντως) τότε οι νέες εκτελέσεις θα σε στείλουν αδιάβαστο :wink:

οντως αλλαγμενο ριφακι στο black dog…περιμενα πως κ πως αυτη την τραγουδαρα κ το ριφ ηταν μια μ@λ@κια…βασικα δεν ξερω αν ηταν μ… αλλα εφαγα τρελη ξενερα…
το whole lotta love ηταν το καλυτερο κομματι που ειπε ο πλαντ…το παιξαν σχεδον ιδιο αλλα κ παλι δεν ακουσα την απιστευτη σολαρα που περιμενα να ακουσω…

σορυ για το οφ τοπικ αλλα maiden79 τι εννοεις straight hard???

Οτι ειναι ευθεια και σκληρη(η μουσικη που ακουει πονηρουληδες.).:stuck_out_tongue:

κανα συγκροτημα που να παιζει ευθεια κ σκληρη???

Ε,αυτα που ακουει ο Maiden1979.:wink: :lol:

κ τι σε κανει να πιστευεις οτι ξερω τι ακουει ο maiden79 εκτος απο maiden?

Περαν του οτι ποσταρει συχνα και πολυ αναλυτικα και πεντακαθαρα τις αποψεις του για τα γκρουπ που γουσταρει?Ε,τιποτα τοτε…:wink:

πως απο την ερωτηση μου η οποια ελεγε να αναφερει καποιος straight hard μπαντες καταληξαμε στα αναλυτικα ποστ του Maiden79…δνετο πολυ-καταλαβα αλλα ενταξει…
τεσπα θα μου πει κανεις κανενα τετοιο συγκροτημα ?

ευχαριστω…