Γιατί ρε συ; Άστην πλάκα έχει. :lol: :lol: :lol:
Μπορεί να είμαι ασχετίλας σε θέματα μουσικά (εγώ τουλάχιστον το ξέρω και το παραδέχομαι), αλλά δεν είμαι ασχετίλας σε θέματα χιούμορ. Και πράγματι αυτά που έγραφες προκαλούσαν πολύ γέλιο…
Κάτι μου λέει ότι με έχεις contact στο ΜΣΝ…
:lol: :lol:
Από που και ως που?Άσχετος σύμφωνα με αυτά που γράφεις εδώ…δε σε ξέρω και από χθες…αυτό δα έλειπε να έχω στα yahho messenger μου όποιον και όποιον…
Κitaen … :hippy: Piece
Οχι. Εισαι πολυ κατινα για κατι τετοιο.
Φιλακια!
Γεια σας και πάλι φίλοι μας,
ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πολυποστάρω σε μουσικά θέματα, είναι γιατί η μπατσοσύνη είναι βαριά δουλειά κ αν κ την βαριέμαι, πρέπει να την κάνω.
Αγαπητή φίλη kitaen,
Αναγνωρίζω την προσπάθειά/σταυροφορία σου να πληροφορήσεις όλους εδώ μέσα για την “αλήθεια κ την ποιότητα” των ακουσμάτων σου κ όλοι μας σε ευχαριστούμε. Δυστυχώς έχεις κ εσύ τον συγκεκριμένο ιό, ένα ιό που έχουν όλοι οι bannαρισμένοι, αυτό της “υπέρτατης αλήθειας”. Μας αρέσουν τα μουσικά σχόλια, δεν μας αρέσει το ύφος σου, ιδιαίτερα όταν είναι deja vu, μιας άλλης φίλης από τα παλιά…
Συνέχισε να ποστάρεις, αλλά άλλαξε ύφος. Last call !
Με αγάπη - ο μοντ
ΥΓ : κοίτα το ποστ στην προηγούμενη σελίδα κ θα καταλάβεις τι μας αρέσει κ τι όχι.
Επίσης : αγαπητοί θαμώνες σταθείτε στο ύψος σας. Κρίμα είναι να πέφτετε ανάλογα χαμηλά. Δεν θα βλέπετε κ τπτ στο rockwave από εκεί κάτω !
δεν θα κρινω τα προηγουμενα λεγομενα σου γιατι με ορισμενα μπορει να συμφωνω…
αλλα αυτο απο που το συμπερανες οτι το metal το ξεκινησαν οι priest??:-k :?
ok… whatever
Μα γιατι την κανατε ban?? Γιατι μας στερειτε το γελιο που τοσο μακραινει τη ζωη ?
Προς Karvou: Σε εκανε add στο msn καποιος dead jail? Αν ναι, αυτη ειναι…
loipon…
pote proswpika den ypostyriksa oti to grunge einai kati sygeksrimeno…OMWS re crapsody oloi aytoi pou apokaloume grunge exoun ena sygekrimeno stylaki…oloi kai egw to diakrinw kai sth fwnh tou cornell…polloi mporei oxi egw padwsvriskw polla koina sta erga twn grunge sygrothmatw…fysika kai to ka8ena sygrothma apo ta gnwst6a exei ton proswpiko tou hxo kai symfwnw ayto twn soundgarden einai pio apodekto apo tis alles moufes…alla mporeis na mou peis giati den apokalesthkan grunge oi sanctuary-nevermore; kai aytoi apo to seatle htan…thn idia epoxh panw katw ksepetaxthkan…gia ton logo oti h mousikh tous den eixe to profil na to pw pou eixan oi ypoloipoi…tespa…den vgainei pou 8ena…
apla…egw ksenerwsa poly kai 8a to lew…den goustara cornell kai eite einai grunge eite oxi den ton goustarw…as ton valoun na paiksei opote 8eloun kai opoios 8elei as paei na ton akousei…8a paw kai gw giati den eimai kai toso kompleksikos oso fanhke me to prohgoumeno post mou ksenerwsa agria omws…(me ton xatzhgiannh eimai omws kai m aresei…kobleksara…)
gia na kleisw…prospa8hsa shmera na akousw ena disko twn audioslave pou exw(to out of exile) kai den mou leei tpt…gousta einai ayta…mhn les omws oti den exw akousei kiollas soundgarden…eleos…pote den ‘‘vrizw’’ xwris na exw akousei…
aa…re led_zeppelin…den eipa pote an oi hanoi rocks einai anwteroi apo cornell…ayto oute egw oute esy mporoume na to poume e; aplws ston ka8ena aresoun diaforetika prammata…ayta…
filika…
Θα σου πώ εγώ. Διότι δεν υπάρχει καμία σχέση στον ήχο. Αν “βαφτίσουμε” grunge το Refuge Denied (ένας από τους αγαπημενους μου δίσκους ever) η το Blessing In Disguise των Metal Church, μόνο και μόνο επιδή είναι από το Seattle, τότε τη “χάσαμε τη μπάλα”!
ma ayto lew kai gw…
Φυσικά και το grunge είναι κατι το πολύ συγκεκριμένο.Οι ίδιες και οι ίδες ρυθμικές κιθάρες των 2 riff,απαίσια μουρμουρο-φωνητικά,0 solos,παραγωγή κλειστοφοβική-ψυχοπλακωτική,το ότι να ναι το ίδιο.
Επίσης όσοι δεν ακούνε μελωδικό hard rock δεν ακούνε γιατί δεν τους αρέσει αλλά γιατι φοβούνται μην τους πούνε φλώρους.
Είναι να μην ξενερώσεις όταν οι Ευρωπαίοι βλεπουνε Aerosmith και εδώ φέρνουνε τον βλάκα?
mono kai mono ta fwnhtika na prosekseis…proswpika ta sixainomai…
ayto pou eipes gia aytous pou den akoune melodiko rock einai paaaara poly swsto file…mesa eisai…oso gia tous aerosmith ok ama fernan k aytous ase…pou 8a prwtophgainame…as doume kai kanan vlaka…(kakiouuuuuuuleeees…)
rocking_monster_0666 o μόνος λόγος που αναφέρθηκα είναι ότι νόμισα ότι εννοούσες ότι oi Soundgarden είναι grunge άρα είναι χάλια ο Cornell. Για μένα όπως είπα και σε άλλα post πολύ απλά οι Soundgarden δεν είναι grunge. Kαι να πω ότι μου αρέσουν π.χ. οι Nirvana άρα δεν θεωρώ το είδος κακό. Απλά οι Soundgarden δεν έχουν σχέση με τους Νirvana. ΚΑΜΜΙΑ όμως. Τέσπα τα έιπα ξανά αυτά μην σας τα πρήζω κιόλας. Τώρα αν δεν σου αρέσει ο Cornell καλά κάνεις. Υπάρχουν άτομα που δεν τους αρέσουν οι Led Zeppelin oi ΑC/DC οι Εurope κτλ κτλ. Λοιπόν καλά να περάσουμε στην συναυλία και ελπίζω να έρθουν ξανά οι Europe μόνοι τους να τους απολαύσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Υ.Γ. Όσο για τους Audioslave δεν μου αρέσουν και μένα καθόλου. Μόνο που είχαν γαμάτο τραγουδιστή :lol: :lol: :lol:
χμ. ένα σχόλιο και από μενα
προσωπικα καθως δεν εχω ντι εσ ελ αυτες τις μερες δε παρακολουθησα το τοπικ. παντως αν το δειτε, εχουν αρχισει πολλες σελιδες πισω συζητησεις σχετικά ανουσιες. δε τα διαβασα τα περισσοτερα επειδη πραγματικα βαριομουν. θα κρατησω μόνο μια φράση.
Είναι να μην ξενερώσεις όταν οι Ευρωπαίοι βλεπουνε Aerosmith και εδώ φέρνουνε τον βλάκα?
αυτο εκφράζει τη κουλτουρα του νεοέλληνα. απόλυτα. αν δεν αρεσει σε καποιον αυτο, ας πληρωσει ενα ταξιδακι στο εξωτερικο να δει αεροσμιθ. προσωπικα δε θα ασχοληθω αν φερουν μεγαλο εμπορικο ονομα, επειδη ακομα και αν εμενα δε μου αρεσει, το πολυ να παω να πιω μπυρες εκεινη την ωρα. δε με υποχρεωνει κανεις να τον δω.
πχ στο ροκγουειβ του 2001, οταν επαιζαν οι φιλθ δε με πειραξε. πραγματικα, αν δε μου αρεσει κατι, απλα δε θα το προσεξω και θα κανω το χαβαλε μου (αν και ειχα το χερι μου στους παγους εκεινη την ωρα λογω των σαβατατζ και καθε αλλο παρα χαβαλε εκανα).
προσωπικα γκρινιάζω για αυτα που δεν φερνουν και οχι για αυτα που φερνουν. αν δε θελω δε παω ρε αδερφε. και αν γκρινιαξω για οτι δε φερνουν, ε δε θα πω για κιςς ή αεροσμιθ που ειναι τεραστια εμπορικα ονοματα και ειναι αυτονοητο γιατι δεν ερχονται.
δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο γουστο και ιδιοσυγκρασια. για το αν οι soundgarden ειναι grunge ή αν ο κορνελ ειναι σκατα ή οχι καλυτερα πειτε τα σε αλλο τοπικ επειδη εχουμε βγει τρελα οφ τοπικ.
γουσταρω να δω κορνελ. θα γουσταρα πιο πολυ αν κλειναν τιποτα μότλει κρου πχ, αλλα δε με χαλαει…
Κοίταξε το γεγονός παραμένει ότι έρχεται ένα αναγεννημένο group στην Ελλάδα για πρώτη φορά που προωθεί ακόμα το Secret Society νομίζω και παίζουνε 3οι κάτω από 2 ονόματα σαφώς παρηκμασμένα.
Τώρα αυτά περί νοοτροπίας νεοέλληνα θα σου πω εντελώς ήρεμα για να μην αρχίσει τα edit ο Κοροβέσης ότι ούτως ή άλλως δεν περίμενα να με καταλάβεις.Εδώ μέσα έχω διαβάσει κατά καιρούς πράγματα που με κάνουν να ντρέπομαι που ακούω rock γιατί οι συν-οπαδοί ή συν-ακροατές (ναι ξέρω αδόκιμοι όροι τέσπα) έχουν απόψεις οι οποίες είναι χειρότερες από του Έλληνα σκυλά…πχ η τυφλή λαγνεία και ο τυφλός οπαδισμός σε σημείο υστερίας για κάποιους Pain of Salvation ενώ αν κάποιος τολμήσει να μιλήσει γαι Adramelch πχ χλευάζεται από τους εν λόγω φωστήρες σαν πορωμένος και γραφικός καθώς ο καθρέφτης έχει σπάσει προ πολλού για κάποιους αφενώς και αφετέρου κάποια ονόματα κάνουν “τσιζ”…
Προτού λοιπόν φίλε Καγκελάρη με χαρακτηρίσεις “νεοέλληνα” κοιτάξου στον καθρέφτη…έχω κάνει προ πολλού την αυτοκριτική μου ξερω τι μου αρέσει υπάρχουν είδη τα οποία δεν έχω ακούσει καλά και δε μιλάω αλλά επίσης ξέρω και τι δεν μου αρέσει…και στον εν λόγω τόπικ σχολιάζω το γεγονός ότι η didi βάζει τσόντα 2 ονόματα ενώ θα μπορούσε να φέρει κάτι πιο κοντά σε αυτό που γνωρίσαμε ως Europe…και οι Aerosmith πχ σε ένα φεστιβάλ και πολύ λιγότερο θα κόστιζαν και καλύτερα θα περνούσες σε σχέση με παπαριές “Jesus Christ Pose”( στα μούτρα σου ρε βλάκα φλωρο-Cornell)…
Επίσης αν δεν κράζεις αυτά που φέρνουνε ε μην απορήσεις αν παλι του χρόνου σου φορτώσουν Iced Earth,Theater,Nevermore κτλ κτλ…Το θέμα είναι να μπορέσουν οι διοργανωτές ή μα΄λλον να μπορέσεις να τους βάλεις στο trip-ακι να πάνε και παρακάτω…ακούω συνέχεια ότι η Didi είναι κατεστημένο…μέγα ψέμα…κατεστημένο την κάνατε να φαίνετε όλοι εσείς οι οποίοι είστε διατεθειμένοι να σκάσετε 100 ευρώ για τα ίδια και τα ΄΄ιδια και μετά θα βγείτε παλι στα forum σαν τις μοιρολογίστρες να μιλάτε για τιμές μαλακίες κτλ…όπως η ξεφτίλα του Cozy στους Kaiser Chiefs που βγήκατε όλοι εναντίον της Astra λες και η Astra είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και θα σας έβαζε μέσα τσάμπα…ή φέτος που 10.000 κόσμος πατηκώθηκε σαν τις σαρδέλες για να δει Maiden για χάσαμε το μέτρημα φορά…
Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς στήριξαν πχ το Up The Hammers…ελάχιστοι μετρημένοι στα δάχτυλα τουε ενός χεριού…τι δουλειά άραγε έχετε εσείς με τους κολλημένους μεταλλάδες ε?Εμ έτσι όμως φάε στη μάπα Iced Earth ξανά και ξανά…το κατέστημενο Didi το δημιουργήσατε εσείς αφού πηγαίνοντας στη συναυλία τους στηρίζεις…
Νεοέλληνες λοιπόν Καγκελάρη είστε όλοι εσείς που κρίνετε κάτι βάσει οπαδικών κριτηρίων…που η Σταυρούπολη Ξάνθης φέτος στις 20 Ιουλίου πχ θα σας πέσει μακριά…που οι λίγες εταιρείες που υπάρχουν που δεν έχουν το μέγεθος της Didi χλευάζονται οι προσπάθειες τους ή δεν υποστηρίζονται…πχ δεν άκουσα ποτέ κανέναν να δίνει τα εύσημα στην Kazan Db από τη Θεσσαλονίκη για τα ονόματα που έχει φέρει όλα αυτά τα χρόνια επάνω…που όταν τα εισητήρια ξεπεράσουν κατά πολυ΄το όριο αυτομάτως σε βάζει με ανθρώπινους όρους στην Αποθήκη του Μύλου…
έφερε ο Αραβίδης του TV Evolution Show κάποια ονόματα επάνω χλευασμός…“έλα μωρέ ποιος είναι ο Αραβίδης”…ε ναι επειδή δε σου έφερε τον Hetfield να σου παίξει για πολλοστή φορά το Creeping Death είναι για κλωτσιές σωστά?
Έφερε κάποια ονόματα η Astra (Glenn Hughes κτλ) 200 άτομα στο Gagarin…ε μετά φάε στη μάπα Cornelledes…
Όταν λοιπόν είσαι διατεθειμένος να φας στη μάπα 3 ονόματα τα οποία ο άλλος προκλητικά σου βαφτίζει festival αλλά δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή για άλλες προσπάθειες γίνεσαι συνένοχος αυτομάτως αυτού που κράζεις…όταν για να βγεις στην Εθνική οδοό από τη Μαλακάσα στις 3 η ώρα το βράδυ θέλεις 4 ώρες (με άδεια την Εθνική οδό ε?) και ξαναπάς ε τότε λέγεσαι γίδι…
Το θέμα είναι για να κλείσω να μπορέσεις να κάνεις τον Λώρη και τον κάθε τέτοιον ο οποίος έχει βγάλει ένα κάρο λεφτά και αντί να get a life ασχολείται αυτό για να έχει κάτι να ασχολείται να σου γέρει ονόματα εφάμιλλα του εξωτερικού…τρόποι υπάρχουν πολλοί…πόσοι όμως είναι διατεθειμένοι να αντισταθούν?ε?μάλλον κανείς ?
Τέλος όταν ΄λέω ότι ευθύνη έχετε όλοι εσείς δεν εννοώ μόνο όσους γράφουν στο rocking λλά και κάτι παιδάκια του forum που μουσικά έχουν μεγαλύτερη μυωπία και από του Jerry Lewis στο δάσκαλος για κλάματα…και προτού Καγκελάρη με ξαναπείς νεοέλληνα ξανασκέψου το…ο νεοέλληνας ακούει Tool και Opeth εγώ δεν ανήκω σε αυτή τηη κατηγορία λυπάμαι…
Α. Με το ίδιο σκεπτικό και οι άλλοι 2 είναι αναγεννημένοι. Ο Cornell έχει νεο άλμπουμ και ο Plant έβγαλε καλό άλμπουμ με ένα σχήμα πολύ καλό (Strange Sensation).
Β. Επειδή το βλέπω πολύ συχνά στο φόρουμ ας αποφασίσουμε τι θέλουμε! όταν κάνουν να τους φέρουν δεκαετίες ή δεν τους φέρνουν ποτέ βρίζουμε τους διοργανωτές. όταν τους φέρνουν συχνά πάλι γκρινιάζουμε. Τι μας πειράζει αν έρχεται κάθε χρόνο ο καλλιτέχνης; Πάμε όσες φορές και όποτε γουστάρουμε να τον δούμε. Oι Μεtallica είχαν έρθει το 99, Oι Sabbath με Dio ποτέ , το ίδιο οι Εurope, Cornell, Suicidal Tendencies. Που είναι η κοροιδία; Μας πειράζει δηλαδή που έρχονται και κάποιοι συχνότερα. Απλά πέφτουμε στην λούμπα που γουστάρουμε να φέρνουν αυτούς που μας αρέσουν συχνά και όχι τους υπόλοιπους.
Όσον αφορά το Κωστή το “ξεφτίλα” είναι χοντρή λέξη, προσβλητική και πρέπει να την πάρεις πίσω. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σε οδήγησε σε αυτό το χαρακτηρισμό. Πραγματικά…
Γ.Ο Λώρης κάνει αυτό που κάνει καλά, μέτρια ή άσχημα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για τους άλλους που έχουν καλύτερες ιδέες,χρόνο και χρήμα να κάνουν κάτι καλύτερο από το Λώρη και κάθε Λώρη. Όταν το κάνουν ο κόσμος θα ακολουθήσει. Ως τότε θα ακούγονται σαν προπονητές της εξέδρας που ξέρουν καλύτερα από το προπονητή της ομάδας, ή σαν το δημοσιογράφο που ξέρει καλύτερα να οδηγεί πλοίο από καπετάνιο.
Να είμαστε απαιτητικοί αλλά μέχρι ένα σημείο. Εμείς τι (συναυλιακή ή μη) κουλτούρα έχουμε το έχουμε σκεφτεί; Πάμε παρέα 10 άτομα σε μια συναυλία με 10 αυτοκίνητα. Πετάμε ότι βρούμε όπου βρούμε, βρίζουμε και πετάμε αντικείμενα στους τεχνικούς που κάνουν sound check για να φύγουν γρήγορα από τη σκηνή, καπνίζουμε σαν φουγάρα μέσα σε κλειστούς χώρους (καμιά φορά ανάβουμε και καπνογόνα), σπρώχνουμε με μανία για να βρεθούμε όλοι στην πρώτη σειρά και άλλα. Ας κοιτάξουμε και λίγο τη δικιά μας πλευρά.
1.Ξεφτίλα ήταν η στάση όλων σας απέναντι σε μία εταιρεία.Αν σου φαίνεται ακριβό το εισιτήριο δεν πας.Γνωρίζεις τη διαφορά της εταιρείας από ένα κοινωφελές ίδρυμα?
2.Ανόμοιο να συγκρίνεις τα 2 τελευταία album των Europe με τις μετριότητες του Plant και του Cornell.
3.***.διότι οι Ιced Earth οι Theater κτλ κτλ έχουν ξανάρθει…τώρα Sabbath με Dio αυτά που άκουγα στο γυμνάσιο που τα έχω ξανακούσει και άλλες 2 φορές από το Dio και κατι ξεπεσμένοι τύπου Suicidal Tendencies είναι κοροιδία…το public demand είναι AC/DC Aerosmith που δείχνει όντως και μια μαγκιά όταν φέρνεις τέτοιες μπάντες…το να φέρω Suicidal Tendencies που παρακαλάνε να παίξουν ακόμα και στο χωριό μου δεν μου λέει τίποτα…
4.όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν,όταν η άλλη άποψη είναι ισχυρή,όταν ακούγεται φταίει η συναυλιακή παιδεία του Έλληνα…πάντως εγώ δεν θυμάμαι να άναψε κανένα καπνογόνο στον Glenn Hughes…ούτε χτύπησα ποτέ κανέναν roadie ή τεχνικό…και δεν ήξερα να διανυκτερεύσω στα χορτάρια της Μαλακάσαςπεριμένοντας μέχρι τις 06.00 το πρωί το τρένοεπειδή ο Λώρης και η παρέα του δεν μπορούν να φωνάξουν 1-2 τροχονόμους να ρυθμίσουν την κυκλοφορία ή να βρούνε χώρο για parking…
5.Καταλαβαίνω ότι πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα αλλά τέτοια τύφλωση ποια?
6.Καλές προσπάθειες έχουν γίνει πάμπολλες οι οποίες περάστηκαν στα ψιλά εις το όνομα του ξανά-μανά Creeping Death και Octavarium …έλεος δεν βαρέθηκαν ακόμα?