Δικαίωμα σου είναι και να τους βρίσεις. Δικαίωμά σου είναι να μην σου αρέσουν. Επίσης να πω ότι δεν μου αρέσουν και μένα οι ταμπέλες. Όμως τις χρησιμοποιούμε για να συννενοούμαστε. Εδω ήταν λοιπόν η ένστασή μου σχετικά με την μουσική που παίζουν οι Soundgarden. Όσον αναφορά του Pearl Jam όχι ούτε αυτοί είναι grunge.
To πραγματικά γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ασχολείστε με τι γράφει το allmusic. #-o Όμως το κάνοντας copy paste μόνο ότι σας βολεύει στο τι θέλετε να υποστηρίξετε. Μήπως κάτω από τον όρο grunge γράφει ότι οι Soundgarden είναι heavy metal??? Μήπως τελικά οι Soundgarden είναι heavy metal?? Aφού το site αυτό που ότι γράφει το δέχεστε γράφει τέτοιο πράγμα τότε έτσι πρέπει να είναι. Μήπως και οι AC/DC είναι heavy metal?? Mα αυτό γράφει το allmusic άρα έτσι πρέπει να είναι. Αν αύριο το allmusic γράφει ότι οι Οasis παίζουν thrash θα έρθεται να το υποστηρίξετε και εσείς αυτό;;
Όχι βέβαια. Αλλά στην συγκεκριμμένη περίπτωση ότι οι μεγαλύτερες επιρροές για το group ήταν οι Zeppelin και οι Sabbath το έχουν παραδεκτεί σχεδόν άπαντες. Ακόμα και το allmusic :lol: :lol:
Mεγάλες υποθέσεις κάνεις. Πρώτον ακούω τα πάντα ακόμα και επιλεγμένη ηλεκτρονική μουσική. Ε και; Είμαι στο χώρο του hard rock το ίδιο όσο εσύ. (Μην ξεχνάς ποια είναι η αγαπημένη μου μπάντα). Όταν ανέφερα ότι δεν αρέσουν σε ελάχιστους δεν εννούσα σε ελάχιστους κάποιου συγκεκριμμένου χώρου αλλά γενικά. Μήπως είναι ψέμμα αυτό; Δεν νομίζω πως μπορεί να αμφισβητηθεί γενικώς ότι οι Soundgarden ήταν ένα από πιο πετυχημένα group της τελευταίας 20 ετίας ανεξαρτήτου είδους. Το να μου λες ότι οι περισσότεροι hard rockάδες τους σιχαίνονται είναι άποψη σου η οποία δεν μπορεί να τεκμηριωθεί με κανένα στοιχείο. Αν είναι πολλοί οι οποίοι δεν συμμερίζονται τη άποψή μου για τον Cornell και για τους Soundgarden τότε αυτοί που δεν συμμερίζονται την άποψη κάποιων εδώ για τους Εurope (μη ξεχνάμε ότι από εκεί ξεκίνησε η διάσταση απόψεων) θα είναι πολλές φορές περισσότεροι.