:thumbup:
Γενικα ειναι μιζερο να γκρινιαζουμε για τη σειρα. Ετσι κι αλλιως θα το ευχαριστηθουμε αν παιξουν απο καμια ωρα πανω κατω ο καθενας. Και στην τελικη αν βλεπαμε το line up αυτο σε φεστιβαλ του εξωτερικου θα λεγαμε ποσο τυχεροι ειναι οι αλλοι που θα δουν εναν κορυφαιο εκπροσωπο του 70ς ροκ, εναν κορυφαιο εκπροσωπο του grunge κι ενα γκρουπ επισης κορυφαιο εκπροσωπο του μελωδικου ροκ.
1,5 ώρα ο καθένας θα ήταν ό,τι πρέπει! 8)
Χμ, θα ηταν το τελειο.
Αλλα δεν θα ηταν rockwave festival της didi music.
:lol: :lol:
Σωστος!
Σαν διαφημιση…φεστιβαλ υπαρχουν πολλα,rockwave ομως ενα…
[SIZE=5]EURΟΟΟΟΟΟΟΟOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![/SIZE] Δεν θυμάμαι αν το είπα!:lol: 8)
MPRAVO DIDI…MPRAVO SOU…EFERES TON PIO KSENERWTO AN8RWPO POU MPOROUSES NA FEREIS…O AN8RWPOS EINAI PIO VARETOS KI APO TON ISKIO TOU KAI TON VALAN NA PAIKSEI K PANW APO TOUS EUROPE…KAPOU DIAVASA EDW PERA PWS AYTOS O ANYPARKTOS MPOREI NA MAZEPSEI MONOS TOU 20000 KOSMO…MA TI LETE RE CEIS…MONO 20 XILIARIKA…NOMIZW PWS 8A EPREPE NA TOU DWSOUN TO OAKA KATW APO 75OOO XILIADES DEN NOMIZW NA PANE NA AKOUSOUN TA VARYSIMANTA KAI A8ANATA TRAGOUDAKIA TOU POU 8A MEINOUN ANEKSITILA GRAMMENA STHN ISTORIA THS MOUSIKHS EIS TOUS AIWNAS TWN AIWNWN…O XATZHGIANNHS TOU ROCK-METAL…TI NA PEIS…PROSWPIKA KSENERWSA AFADASTA…MOU XALASE TO KEFI O ANYPARKTOS…ALLA EINAI NA ASXOLEISAI; EDW SOU LENE FEST ME 3!!!ONOMATA TI NA PEIS…
MA OI ASXETOI ANTI NA FEROUN 2 KSENA KALA HARD ROCK SXHMATA( HANOI ROCKS H GOTTHARD GIA PX) KAI KAMMIA ELLINIKH STONER NA KA8ARISOUN KAI NA GOUSTAROUME OI PERISSOTERPOI PAEI KAI FERNEI TON IEREA THS PIO KSENERWTHS MOUSIKHS TOU SYMPANTOS…
TWRA VEVAIA SE POLLOUS ARESEI…AN SAS ARESEI LOIPON EMENA MOU PERISSEVEI…APLA 8ELW NA PW…
ZHTW TO GRUNGE ZHTW OI NIRVANES ZHTW H KSENERA ZHTW TO MTV!!!
σωστος ο 666…
Πρώτον, δε βοηθούν που δε βοηθούν τα greeklish, τουλάχιστον όχι και κεφαλαία.
Δεύτερον, δε νομίζω να είναι και τόσοι πολλοί αυτοί που ακούνε stoner, επομένως δε θα γουστάρουν οι περισσότεροι. Ok, το grunge είναι κακό, χάλασε τη μουσική μας κι άλλα τέτοια, αλλά στην αντίπερα όχθη δε βρίσκεται (με την καμία) το stoner. Και εμπορικά δηλαδή να το δούμε, δεν…
exw sinh8isei pleon ta greeklish sto c kai ta ellinika kanw misawro na ta grapsw…
padws gia to stoner nomizw pws einai piuo ay8entikh mousikh…nomizw…kai den parathrhsa xsetika me to ti teriazei…apla eipa ti 8a htan pio porwtiko kata th gnwmh mou…toulaxiston gia mena…kat eme tsampa ton plhrwsan ton cornell afou me tis proanafer8eises mpades 8a goustare GENIKOTERA perissoteros kosmos kai den 8a ksodevan tosa lefta…einai kai h ierosylia me tous europe…re antikeimenika milontas…den aksizoun oi europe na anoiksoun ena festival…kai na nai katw apo kapoion cornell!!!eleos…kai den einai k to agaphmeno mou sygrothma oi europe…den kserw…peri oreksews…
Ε οκ, μαθαμε οτι οι hanoi rocks ειναι πιο σημαντικοι απ’τον Cornell.
Tι να πεις ρε Led. Τα άτομα είναι άσχετα. Εντάξει από rocking_monster_0666 το περίμενα κιόλας αλλά από τον Κοurou να χαρακτηρίσει τον Cornell grunge δεν το περίμενα με τίποτα. Είναι grunge τα Spoonman , the day I tried to Live, Fell on Black Days, Outshined, Room A Thousand Years Wide, Rust Cage, Mailman, Tighter and Tighter, Dusty, My Wave, Pretty Noose κτλ κτλ… ;;; Ήμαρτον ρε παιδιά. Κάποιος ο οποίος δεν έχει ακούσει ποτέ Soundgarden βέβαια μπορεί να λέει ότι θέλει. Οι Soundgarden είναι επηρεασμένοι περισσότερο από όλα από Sabbath και Led Zeppelin. Στην αρχή που ξεκίνησαν παίζαν διασκευές από αυτά τα group καθώς και από ΑC/DC. Toν μοναδικό μέχρι σήμερα προσωπικό του δίσκο (Euphoria Morning) τον έχει ακούσει κανείς; Μήπως είναι κι αυτός grunge; Θα τρελαθούμε τελείως. Μήπως είναι και οι Audioslave grunge; Το να μην αρέσουν σε κάποιους ελάχιστους το δέχομαι και το σέβομαι. Δεν δέχομαι να τον κρίνει κάποιος που δεν τον έχει ακούσει όμως.
Εγω παλι που εχω ακουσει πολυ soundgarden επιτρεπεται να πω οτι τους βρισκω grunge? :?
Σε καμια περιπτωση βεβαια καθαρο οπως π.χ nirvana. Ειναι και hard rock ας πουμε και οντως εχουν επηρεαστει απο συγκριτηματα οπως οι led zeppelin αλλα δεν μπορω να αρνηθω στον εαυτο μου οτι ειναι grunge.
Όλα επιτρέπονται. Όπως και εγώ να πω ότι έχω ακούσει πολύ ΑC/DC και τους βρίσκω hip hop. :lol: :lol: :lol:
Πάντως αποδεινύεται άλλη μια φορά ότι τα media κάνουν τον κόσμο ότι θέλουν. Αν τώρα βγει ένα συγκρότημα και παίζει σαν τους Μanowar και αυτά το βαπτίσουν reggae τότε θα βρεθεί κόσμος να τους χαρακτηρίσει reggae.
Ν’ αγιασει το στομα σου ρε Crabsody! Grunge οι Soundgarden… #-o Ημαρτον δηλαδη!
Ασε που τελικα δεν πολυξερουμε καν τι ακριβως ειναι αυτο το grunge…
Λοιπόν το έχω πει και σε άλλα threads αλλά θα συνεχίσω να το γράφω επειδή δεν βάζετε μυαλό!! Ρε ζώα (φιλικά πάντα:p ) τι κάθεστε και σκάτε με το τι είναι metal και τι είναι grunge κτλ… Αν σας αρέσει, σας αρέσει!! Δεν θα κάτσετε να δείτε τι ταμπέλα έχουν για να δείτε αν σας αρέσουν… Οι ταμπέλες είναι μόνο για την κατηγοριοποίηση των συγκροτημάτων στα δισκάδικα.
Α και επίσης το grunge δεν είναι βρισιά! Με το που ακούν μερική την ταμπέλα grunge ξυνίζουν τη μούρη τους… Και επίσης έχουν συνηθίσει να ξυνίζουν τη μούρη τους κάθε φορά που ακούν κάτι που τους φέρνει έστω και λίγο στο νου nirvana. Όχι γιατί δεν τους αρέσει (οκ μιλάω για την πλειοψηφία) αλλά γιατί έτσι τους έχουν μάθει!! Clear your mind και ακούστε τα δίχως καμία προκατάληψη… Επί της ουσίας μπορεί και να σας αρέσουν…
Αυτά
Using the sludgy, murky sound of the Stooges and Black Sabbath as a foundation, Grunge was a hybrid of heavy metal and punk. Though the guitars were straight from early '70s metal, the aesthetic of grunge was far from metal. Both the lyrical approach and musical attack of grunge were adopted from punk, particularly the independent ideals of early '80s American hardcore. The first wave of grunge bands – Green River, Mudhoney, Soundgarden – were heavier than the second, which began with Nirvana. Nirvana was more melodic than their predecessors and they also had signature stop-start dynamics, which became a genre convention nearly as recognizable as fuzzy, distorted guitars. After Nirvana crossed over into the mainstream, grunge lost many of its independent and punk connections and became the most popular style of hard rock in the '90s.
Έτσι ορίζει το grunge το www.allmusic.com …Με λίγα λόγια ο Αμερικάνικος λαός συμφωνεί με τον τιτανομεγιστοτεράστιο kourou (προσοχή… όχι το αντίθετο!!! ). Και νομίζω οι Αμερικάνοι όλο και κάτι θα ξέρουν για το μουσικό είδος που αναπτύχθηκε μέσα στη χώρα τους…
Με κάτι τέτοια σε λίγο, θα γίνω moderator σε όλο το φόρουμ!!!=P~ =P~ =P~
Που και να τους βρίζαμε δηλαδή…
Well, το ότι είναι επηρεασμένοι από Sabbath και Led Zeppelin τι πάει να πει; Ο καθένας είναι η επιρροή του;
Στα αυτιά μου οι Soundgarden πχ ακούγονται αρκετά πιο grunge απ’ ότι οι Pearl Jam, τους οποίους ενδεχομένως να θεωρείτε “καθαρό” grunge. Τυχαίο το Seattle, τυχαίο το ότι (χοντρικά) ξεκίνησαν την ίδια εποχή. Και τώρα που το βλέπω το allmusic τους χαρακτηρίζει και ως grunge… Μάλλον ούτε κι αυτοί θα τους έχουν ακούσει καλά.
Λες και έχει σημασία. Πιάνεστε από κάτι πράγματα…
:lol3: :lol3: :lol3:
Οι διασκευές που παίζει κάποιος στην αρχή της καριέρας του, καθορίζουν απαραίτητα και το μουσικό ύφος του group; :-k
Όχι, αυτοί είναι γενικότερα alternative!
Μένω λίγο στο “ελάχιστους”!
Από ό,τι έχω αντιληφθεί, ακούς πάρα πολύ rock!
Πολύ περισσότερο από εμένα!
Για την ακρίβεια, εγώ δεν ακούω κ-α-θ-ό-λ-ο-υ rock! [-X
Ξεκινάω από hard rock και πάνω!
Στο “χώρο” σου λοιπόν, ο Cornell μπορεί να είναι τεράστιος!
Στο δικό μου “χώρο” όμως, σε μεγάλη πλειοψηφία ο Cornell είναι …:-#
Γιατί λοιπόν θεωρείς “κάποιους ελάχιστους” ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό που, καλώς ή κακώς, δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου για αυτόν;
Σωστός! :thumbup:
Γενικότερα, ο Cornell και τα πρώην ή νυν συγκροτήματά του, πράγματι, δεν παίζανε πάντα grunge! Παίζανε και sabbath-ικά, αλλά πάντα είχαν alternative ήχο! Δεν ξέρω αν έφταιγε ή παραγωγή ή η φωνή του τύπου, αλλά έτσι είναι! :roll:
Πώς να το κάνουμε!
Μanos ωραιο το τρομοκρατικο clear your mind…(γλυτωσες την Britney). ΤΕRROR …
Karvou δεν μπορεις να φανταστεις ποσα πραγματα εχει μαθει σε αυτο το thread ενας ημιΑμερικανος! CARRY ON BOYS…EDUCATING #-o
Μια μεγαλη ρηση απο ενα απο τα σημαντικοτερα πλασματα που περασαν απο τον πλανητη γη:
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΚΕΣ (τελευταια λεξη δικια μου,γι αυτο και λαικια)
Eκ της τρομοκρατικης ομαδας (εκτακτο παραρτημα - ευσημα στα μελη)