Rockwave Day 1: Robert Plant, Chris Cornell, Europe

Stargazer ενα εχω να πω για την παρτη σου…

:bow2:

EΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΜPEST ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ PLANT…

Lets get into the new album “Secret Society.” Other than the title being a track on the release, what made you decide on that as the title and what does it mean?

In the beginning, it came from a conversation I was having with another artist. I actually didn’t know him that well. I met him a few times but the conversation was over the telephone with Robert Plant. He was doing a television show in Sweden and the TV show called me up just to have us talk because I had mentioned that Robert was one of my heroes…

http://www.rockeyez.com/interviews/int-europe-joeytempest.html

Eγω να προσθεσω για πλακα επειδη το γνωριζω προσωπικα οτι ενας τυπος (δασκαλος φωνητικης) ονοματι Tony Harnell (οι ποζεραδες μαλλον τον γνωριζουν) ειναι απο τους πιο φανατικους οπαδους του Cornell και αυτο μου το ειπε ο ιδιος και οχι καποιο περιοδικο …
Ευχαριστω …που λεει και καποιος. Εμεις να δεις πως σε ευχαριστουμε!

Για να μη μιλησω για Tyler γιατι μπορεις να βρεις δεκαδες αναφορες του για τους Zeppelin αλλα και για Muddy Waters και Yardbirds που εχει πει οταν ξεκινουσε . Εσυ πιτσιρικο ουτε στα α…α του πατερα σου δεν ησουν ακομα…

Οταν θα χοντρυνει κι αλλο η πλακα θα μιλησω και για David Lee Roth γιατι καποιος εδω μεσα ξερει οτι ξερω πεντε πραγματα …
Ξεχασα να πω πως εχω γεννηθει το 1963 και δεν ειμαι παιδι του Wikipedia αλλα παιδι ενος hippy roadie .

Και σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι Tempest-Cornell-Plant, στο τέλος θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν το “Sold My Fortune” των Sugartooth αφιερωμένο στους απανταχού πολέμιους της grunge σκηνής…Peace!

Παντα ! :hippy:

αστα αυτα ρε Joey Allen σε ποιον τα πουλας?

Nα ηξερε να γραφει σωστα το ονομα της Kitaen … καλα θα ητανε.

αουουαουαουουουουουουυουουουουουουουουουουουουουουουουουουοουυου
έχεις ΔΙΚΙΟ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!:lol: :lol:

ChrisP δεν είμαι ο Kitaen είμαι η Kitaen. Δεύτερον μιλάω πάντα αντικειμενικά και θα ήθελα να ρωτήσω εσένα και το κολλητάρι σου τον Xakos ή Hokam’s Razor να μου πείτε τι αντίκτυπο έχουν οι συγκερκιμένοι μετριότατοι 11 δίσκοι (εκτός του αναμασήματος No Quarter)….κανέναν απολύτως αντίκτυπο…πέρασαν και δεν ακούμπησαν…πριν λοιπόν ξεκινήσετε τα copy-paste άσχετοι από το all music κοιτάξτε να μάθετε και τίποτα μόνοι σας…

ChrisP για σένα είμαι φασίστας και άσχετος ενίοτε και παντογνώστης…για μένα είσαι άλλο ένα παιδάκι του hammer από τα εκατοντάδες που υπάρχουν και ενστερνίζονται τις απόψεις του για τον απλούστατο λόγο ότι ποτέ δεν κάθησαν να ψαχτούνε μόνοι τους…Robert Plant λοιπόν ανύπαρκτος από το 1980 και μετά headliner…α ρε και να ήμουνα ο Λώρης πιο πλούσιος και από τον Αμπραμόβιτς θα ήμουνα…

Τελικα εισαι Ο Kitaen ή Η Kitaen… 'Η μήπως δεν το εχεις αποφασισει ακομα?

Θα μου επιτρέψετε τώρα να πάω να ακούσω το Russel-Allen-The Revenge 2 πραγματικά πολύ μεγάλων τραγουδιστών μακριά από Grungikes μετριότητες της κωλάρας ξεπεσμένους “Kashmir” και κάποιον Gildenlow

Στο επιτρεπουμε αλλα να μας ξαναρθεις γιατι μας κανεις και γελαμε πολυ… Θελώ οπωσδηποτε να σχολιασεις τις δηλωσεις Norum περι Audioslave/Velvet Revolver και Tempest περι Plant.

Για να πω την αλήθεια, εγώ απλά πίστευα ότι οι Europe θα έπρεπε να είναι 2οι, αλλά με όλα αυτά που διάβασα, χαλάλι!!! Πήγαν 3οι και τα διαβάσαμε όλα αυτά!!! Πολύ γέλιο πάντως!!!:lol: :lol: :lol:

Αντωνης Μουστακας for admin.

Πες μας ρεεεεϊιι! :frowning:

Αρκετα ειπα … οι editors κανουν μια χαρα τη δουλεια τους . Ηταν η τελευταια φορα που μπηκα σε τετοια αντιπαραθεση και θα μιλαω μονο για νεα πραγματα που ενδιαφερουν αυτους που ενδιαφερονται πραγματικα .
Ο καθενας ειναι αξιος της τυχης του και να παει να δει οποιον θελει η δεν θελει …I couldn’t care less .
Mερικοι ας συνεχισουν την πλακα τους , I’m too old for this shit…
Εξαλλου εχετε και το wikipedia …
Sorry Led .

Μα δεν το λεω για να σε κανω να ερθεις σε αντιπαραθεση. Απλα ηθελα να ξερω τι θα ελεγες. Αλλα οκ, σεβαστη η επιθυμια σου.
Δεν μπορουμε να σου παμε και κοντρα αλλωστε γιατι εισαι και καποιας ηλικιας. :stuck_out_tongue:

Eισαι ομως παλιοπαιδο … Οσοι καταλαβαν καταλαβαν. Εκπληκτικη η ατακα σου για τον Danny τον ναζιστη παντως :wink:

Ειναι ομοιδεατης, γι’αυτο. :-s :stuck_out_tongue:

Μου επιτρέπετε και μένα να πώ 2 λόγια…

Σε μουσικά γούστα έχω ψηλά τους Europe, στην μέση τον Plant και στον πάτο τον Cornell! :lol:

Από άποψη σεβασμού στην μουσική ιστορία (ή έστω αυτό που θεωρώ εγώ σημαντικό ή όχι) έχω πολύ ψηλά τον Plant, στη μέση τους Europe και στον πάτο τον Cornell! :lol:

Φαίνεται νομίζω, ότι ποτέ ποτέ δεν συμπάθησα το grunge, τους Soundgarden και ό,τι έγινε μετά τη διάλυσή τους…
Καλώς ή κακώς τους έχω όλους αυτούς στο ίδιο τσουβάλι με Alice In Chains, Faith No More, Nirvana, Pearl Jam,
Stone Temple Pilots και ό,τι grunge ή alternative group ξεπετάχτηκε τότε…[-X

Από άποψη πωλήσεων δεν ξέρω πολλά! :-k
Νομίζω, όμως ότι δεν έχει πουλήσει στην Ελλάδα ο Cornell όσα έχουν πουλήσει οι Europe!
Νομίζω, ξαναλέω…
Αν κάνω λάθος τότε κατανοώ την σειρά, όσο και να διαφωνώ!
Αν όχι, τότε … :evil:

Πάντως, συμφωνούμε όλοι πιστεύω ότι όταν φέρνεις ένα μεγάλο group πρώτη φορά σε μια χώρα, δεν το βάζεις να παίξει τρίτο, μέσα στο μεσημέρι, καθημερινή κιόλας… #-o

Το κάψανε ολοκληρωτικά αυτό το χαρτί… :x

Ας τους φέρνανε μόνους τους!!!

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί οπαδοί του Cornell…:-k
Δεν το λέω ειρωνικά αυτό! :wink:

Όπως και να χει καλά θα περάσουμε, αρκεί να μην παίξουνε οι Europe 45 λεπτά μόνο… :-s

Γκρινιάζουμε για την σειρά των συγκροτημάτων…ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδιά…Που να δείτε στο εξωτερικό τι γίνεται με την σειρά των ονομάτων…Αλλά στην τελική δεν ασχολούνται και τόσο πολύ με αυτό…Ας όψεται η μαλακισμένη η Didi που έχει μπλέξει τα αυγά με τα πασχάλια…