Rockwave Day 2: Heaven and Hell, Dream theater, Iced Earth, Anathema, Kinetic

Δεν το είχα προσέξει. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αν ξέρει κάποιος κάτι και για το πότε και από ποιό σημείο άρχισαν να επιστρέφουν τα λεωφορεία θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ

Πολυ καλη η κριτικη στην κεντρικη σελιδα. Μπραβο στα παιδια.:slight_smile:
Ενα σχολιο που εκανε ο Γιαννης στην κριτικη και ηθελα να το πω απο χτες…

“Δεύτερον και κυριότερο, πολλοί δεν έχουν ακόμα συνηθίσει τον “Ripper” ως frontman στους Iced Earth. Αυτό και μόνο το γεγονός οδήγησε σε αρκετά επικριτικά σχόλια όπως τα ακόλουθα: «ε, καλός είναι…», «το φάλτσο πήγε σύννεφο», «οι Iced Earth είναι μόνο με Barlow» και ένα σωρό άλλα. Σε αυτούς έχω να δώσω την εξής απάντηση: ο Barlow έχει φύγει εδώ και κάτι χρόνια. Πάρτε το απόφαση.”

Συμφωνω 1000% και χαιρομαι που γραφτηκε. :wink: :thumbup:

Στα δεξιά δεν νομίζω ότι είναι για το κοινό, είναι νομίζω για δημοσιογράφους κλπ…

Η κατρακυλα αρχισε μετα απο το burnt offerings kai δωστου μετα με αντιγραφες απο τα ιδια τους τα κομματια. Μετριοτατοι εκτος βεβαια για τους ωεοτερους που οπως ειπε καποιος στο forum τολμαν και τους συγκρινουν και τους βαζουν διπλα στους MAIDEN επειδη και μονο καποιοι απο τις Μεταλ φυλαδες μας τους σπρωχνουν και τους κανουν θεους για οτι μαλακια και αν βγαλουν.

Τα λεωφορεια τα επερνες απο πισω στο παρκινγκ αφου μυριζες τα νυχια σου για να το μαθεις!
Αυτο που γινεται ειναι απλα ελεος!πανε ολοι και περμνουν εισητηρια πουλμαν εκει και οσοι εχουν ηδη αγορασει περιμενουν περιμενουν σαν μλκες!Εγω πηγα και ειχαν γεμισει και περιμενα μεχρι τις 1.15 να φερουν αλλο!
και μου πεταει και αυτοι που ελεγχε τα εισητηρια
“Εσεις γιατι ειστε εδω ακομα οσοι εχουν εισητηρια απο αθηνα επρεπε να εχουν φυγει”

Καλα μας δουλευουν???[-X [-X

Για το live:

Anathema προλαβα μονο 4 κομματια!Ηταν αρκετα καλοι!

Iced Earth απλα τα εσπασαν!Ο ηχος απο πλευρας του αλλου κιθαριστα δεν ηταν καλος εγω δεν τον ακουγα σχεδον καθολου!Το σκηνικο με το μικροφωνο ηταν απλα ελεος!Ο Owens ηταν πραγματικα απιστευτος και απεδειξε ποσο καλος frontman ειναι!

Dream Theater ΘΕΟΙ!!!τελος δεν λεω τπτ αλλο!

Heaven & Hell Απλα πιο τελειοι απο οσο τους περιμενα!

:smiley: :smiley:

και εγω εχθες περασα τελεια…ο DIO παραμενει ο μεγαλυτερος τραγουδιστης στη σκληρη μουσικη και το αποδεικνυει με καθε εμφανιση… θα πρεπει να αποσυρθει συντομα οσο η φωνη του κρατιεται στην κορυφη,για να την κανει με ψηλα το κεφαλι…ο ανθρωπος ειναι φαινομενο…εχθες δεν πιστευα οτι βγαζει ακομα τεοια φωνη σ αυτη την ηλικια…:smiley: :smiley: :smiley:
οι ιοmmi και butler και αppice πραγματικοι αρχοντες…σε επιανε ριγος να βλεπεις εναν απ τους μεγαλυτερους κιθαριστες ολων των εποχων να σολαρει εχοντας σαν background τις μυθικες μπασογραμμες του geezer…o appice απλα φοβερος για μενα η ευχαριστη εκπληξη της συναυλιας…

χαιρομαι που βρεθηκα σ αυτην την ιστορικη συναυλια και μετα απο πολλα πολλα χρονια θα χω να διηγουμε κατι…8) 8)

Heaven and hell!
εγω ενιωσα οτι ημουν στην περιοδια Mob Rules.
σαν να γυρισα 25 χρονια πισω ηταν…
τελεια! τελεια!

την διοργανωση την βρικα πολυ καλη με καποια λαθακια αλλα μην τα θελουμε κ ολα δικα μας:wink:
λιγο ακριβουτσικο το φαγητο ηταν … καλο ηχο ειχα καλα βλεπαμε ευκολα μπηκαμε ευκολα φυγαμε!
τοσο ευκολα που μπηκα χωρις να ξερω στα VIP…:lol:
αντε κ του χρονου ACDC8)

εππιτελους γνωρισα τον Zafrock!:smiley:

Υ.Γ. anathema ακουσα 3 τραγουδια κ το ενα ηταν floyd…:stuck_out_tongue:
iced earth γελασα με την καρδια μου…
dream theater πραγματικα οτι πιο απαισιο κ κακο εχω ακουσει Live. με πονεσε το κεφαλι μου! ευτιχως ηταν μονο 70 λεπτα…

Eπρεπε ρε να παιξουν ολο το Dark side of the moon,να χεις 2 σε 1 μαρτυρια!:lol: :lol:

το dark μου αρεσει ρε. το Wall μισω οπως κ τους Theater! πλεον εχω κ αποδειξεις για να τους βριζω!:stuck_out_tongue:

Mπα δεν μπορει…μπηκε καποιος αλλος με το nick σου και ποσταρει…Σαααακηηη,σου εκλεψαν το password!!!:lol: :stuck_out_tongue:

λοιπον σεβομαι απαιριοριστα τα γκρουπ που παιξανε πριν τους heaven and hell αλλα δυστυχως κανενα δεν καταφερε να μου κεντρισει το ενδιαφερον…

τα μονα σημεια που γουσταρα ηταν οταν οι anathema επαιξαν floyd και οταν οι dream theater επαιξαν το pull me under…

ισως αν οι theater ειχαν αλλο set list μπορει να μου αρεσαν περισσοτερο…

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ) ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ…

ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ROCKWAVE ΜΕ 2,5 ΣΤΟΧΟΥΣ:
ΝΑ ΔΩ ICED EARTH KAI HEAVEN & HELL KAI ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΔΟΣ LIVE ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ DREAM THEATER ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ…!!!

Εφτασα λοιπον στο χωρο κατα τις 15.00 και μπηκα μεσα στισ 16.30 λογω της αργοποριας ενος φιλου που περιμενα…Ειχα ηδη χασει KINETIC αφου οταν μπηκα τελειωναν το set τους…Ετσι δεν εχω γνωμη για αυτο το band και παροτι η τραγουδιστρια τους ειναι η κοπελα ενος φιλου μου δεν τους εχω ακουσει ποτε…

ΑΝΑΤΗΕΜΑ: Οι τυποι ειναι αρκετα καλοι…μπηκαν δυνατα,με πορωσαν στα 3 πρωτα κομματια αλλα μεχρι εκει…μετα κατεληξα να πινω την 1η μπυρα της ημερας για να μην κοιμηθω…μονο στο comfortably numb ανεβηκε λιγο το ενδιαφερον μου αλλα οι anathema δεν ειναι floyd παροτι το ειπαν πολυ καλα το κομματι…

Η συνεχεια περιειχε προετοιμασια για χτυπημα στουσ iced earth…

ICED EARTH: Μια λεξη μονο…ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ…ο ripper δινει εναν αλλο αερα στους earth και αποδιδει πολυ ωραια τα κομματια…θεοι!!! Δεν μπηκα στη διαδικασια να τον συγκρινω με τον barlow γιατι αλλο ο ενας αλλο ο αλλος…Αν εξαιρεσω το γεγονος οτι ο ripper νομιζει οτι ειναι ακομα στους priest και εβγαζε κραυγες κατι σαν halford ηταν γαματοι…Εγω παντως τους ευχαριστηθηκα οπως τους αρμοζει…!!!

DREAM THEATER: Δεν εχω ασχοληθει καθολου και ισως η γνωμη μου να ειναι βλακεια…τους ειδα καλοι ηταν αλλα ωρες ωρες ελεγα αντε να τελειωνει το κομματι να παμε στο επομενο…επισης αν και τα solo ηταν ωραια υπηρχαν στιγμες που τα βαριομουν…Ετσι καποια στιγμη κατεληξα με αλλη μια μπυρα στο χερι και τους ειδα απο σχετικα μακρια…

Η ωρα εφτανε για τη μεγαλη στιγμη της βραδιας…[SIZE=“4”]HEAVEN & HELL[/SIZE]

HEAVEN & HELL: Ειχα φροντισει απο το διαλειμμα να ειμαι οσο πιο κοντα γινεται και τα καταφερα…μπηκα τελειως ανενοχλητος στο pl2 και εφτασα 2η γραμμη χωρις καν να το καταλαβω…Απο τις πρωτες νοτες του MOB RULES ανατριχιασα…καταλαβα οτι ημουν μπροστα σε ενα μοναδικο συναυλιακο γεγονος και το απολαυσα οπως επρεπε…ΘΕΟΣ Ο DIO ΘΕΟΣ Ο IOMMI ΘΕΟΣ O BUTLER ΘΕΟΣ O APPICE…Δεν εχω να πω τπτ παραπνω απο μια λεξη…[SIZE=“3”]ΑΠΟΛΑΥΣΗ[/SIZE]

Απιστευτη βραδια…τελεια…!!!
Αντε τα ιδια και καλυτερα ευχομαι και για αυριο…
[SIZE=“4”]METALLICA PEEEEEEEE…!!![/SIZE]

παιδια πααρολο που δυο μερες πριν την συναλια αρρωστησα και χτες πεθανα στον πονο ηταν πολυ καλα…ειδικα στους Η&Η αναστήθηκα !!!το μονο που μου την εσπασε ηταν μερικοι εξυπνοι που πηδουσαν τα καγκελα και εμπεναν στο pl2…μερικοι να να μας σκοτωσουν δηλαδη…και πιο πολυ μου την εστασε ο σεκιιουριτας που οταν επιασε εναν να πηδαει τα καγκελα του λεει αυτολεξει "τι κανεις εκει ρε μλκα,να το φαω εγω το τσιμπ@@κι δηλαδη…να νυχτωσει και κανετε οτι θελετε…"ποιος χτεστηκε για το αν θα σκοτωθει δηλαδη…ουτε λογος…

Ασχετο περι τζαμπατζήδων.Εγώ ξέρω τουλάχιστον 15 άτομα που μπήκαν έτσι!Και γενικά άμα το ψάξεις λίγο πριν μια συναυλία και δεν κολλάς δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπεις τσαμπέ!

Kορυφαια επισης τα μπλουζακια που φορουσε μια παρεα και εγραφαν ολα:Dio for president.:lol:

ναι ναι…το ειδα και γω κορυφαιο…:smiley: :smiley: :smiley: :lol: :lol: δεν ειχαν και αδικο8) 8) :smiley:

Λοιπον…μια μερα μετα το live ο λαιμος και ο αυχενας μου ειναι κομματια…ειχα να χτυπηθω τοσο αρκετο καιρο, γουσταρω που περασα μια απιστευτη μερα…Ημουν κι’εγω μαρτυρας της μαυρης λειτανιας των Black Sabbath…Ψαλτης ο μονος αντιπροσωπος του Θεου στη γη, και εμπνευστης της ο Θεος ο ιδιος Tonny Iommi… Τι αλλο να πω…Δυο κορυφαιοι αντιπροσωποι της metal , Iced Earth και Dream Theater φαινονταν τοσο μικροι απεναντι στο μεγαλειο των Heaven & Hell, και οντως ετσι ειναι…

Εφτασα κατα τις 5:10, επαιζε το Fragile Dreams και με τη μια μπηκα στο κλιμα…τριγυρισα λιγο να δω τι παιζει και περασα απ’το stand του RockHard, συμπληρωσα 2 χαρτακια και καμια ωρα
μετα χτυπαει το τηλ.Χωρις πολλα λογια μου λενε να παω backstage για “meet n’greet” με τους Iced Earth…Πλακα με κανεις??? :lol: Απανταω… Βγαινουν που λετε οι earth παιζουν τα δικα τους, χοροπηδαω σαν το κατσικι σε Burning Times μεχρι το My own Saviour και την κανω για την αριστερη πλευρα…Περιμενοντας ξεκιναει και η τριλογια του Wicked, συνεχιζω να χτυπιεμαι ωσπου να φυγουν απ’τη σκηνη…Με τα πολλα παμε και πισω για το “meet 'n greet”, μαζεψαμε αυτογραφα και fotos, ενω οι Theater ειχαν μολις περασει…

Οσο επαιζαν οι Theater κι’αφου ημουν εξω την αραξα πισω δεξια στο λοφακι ακουγοντας τον Petrucci και τις πενιες του, μαζευοντας αρκετη ενεργεια για Heaven and Hell…

10:05 ηταν, οταν με καθυστερηση 35 λεπτων οι Θεοι βγηκαν στη σκηνη…Τι να πεις απο εδω και περα…οταν ενα απ’τα παιδικα σου ονειρα για live Sabbath με τον κοντο μολις ξεκινανε…Απλα μενεις σιωπηλος και παρακολουθεις τα ευαγγελια, οπως το πασχα…Τι να πεις για τη φωνη του κοντου??? τιποτα…δεν σου μενουν λογια…Ozzy εισαι τρελα, but so sorry mate, εχεις καει…μονο αυτο…

Οσο για το φεστιβαλ και την οργανωση, ηταν αρκετα καλο σε γενικες γραμμες, αλλα το γ*μημενο το μαντρι χαλουσε ολη την ουσια…τι ηλιθιοτητα…

Περασα φανταστικα ολη τη μερα, χτυπηθηκα σαν τρελος, ευχαριστηθηκα metal…

P.S.

1. fotos προσεχως στο flickr [SIZE=2]---->[SIZE=1]http://www.flickr.com/photos/7284911@N05/sets/72157600609456765[/SIZE][/SIZE]
  2. Sirjim : Respect ! Χαρηκα φιλε…
  3. Didi music fuck off and die…(παντα επικαιρο…)

και επειδη μου ανοιξε η ορεξη απο το χθεσινο party θα κανω μια ευχη:D :youwish: … να δω τον DIO διπλα με τον blackmore στη σκηνη και αν το δω αυτο θα αποσυρθω απο τα live…8) 8) :papas: :papas: 8)

We believed we’d catch the rainbow
Ride the wind to the sun
Sail away on ships of wonder

But life’s not a wheel
With chains made of steel
So bless me, oh bless me yeah, bless me

[-o< [-o< [-o<

So bless me, oh bless me yeah, bless me!!!

Καλα ρε γμ ουτε ενα τηλεφωνο δεν εχει παρει ο Dio τον Ricthie? Χτυπα ενα τηλεφωνακι και πες “Ελα Ritchie, ειμαι ο Ronnie,με θυμασαι? Καποτε ειχαμε φτιαξει ενα συγκροτημα που το λεγανε …Rainbow, εισαι για κανα reunion πριν αποσυρθω…? και θα απαντησει ο Ritchie” Χμ…Κατι μου θυμιζει η φωνη σου…Καπου σε ξερω εσενα… Α! Ο Dio εισαι! Ρε τον Ronnie…χρονια και ζαμανια… Καλη η ιδεα σου… Ποτε ξεκιναμε…?":lol: :papas:

Τοσο…απλο…:lol:

Aς ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο παράπονο!!! Είναι τόσο δύσκολο να βάλεις ένα πρόγραμμα τι ώρα θα παίξει το κάθε συγκρότημα!!! Λόγω του ότι η πρώτη μέρα είχα βγεί 6+ τα σύγκροτηματα λέω ε ώραια τότε θα ξεκινάνε οι anathema και περπατώντας απο έξω ακούω το declaration day!!! Παρόλο που είχα χτυπημένο πόδι έτρεξα με υπερηχητικές ταχύτητες και έφτασα σε 10 λεπτά από εκεί που μας άφησαν τα λεωφορεία(που μόνο δέκα λεπτά δεν ήταν και ειδικά μέσα στο σκοτάδια αλλά τελος πάντων)…

Δηλάδη γιατί να μην βγεί το @@@ το πρόγραμμα με τις ώρες!!! Έλεος δηλαδή…

Όσον αναφορά τα συγκροτήματα:

Oι Εarth απλά έσπειραν!!! Μόνο παράπονο, ή φωνή του Schaffer που σε κάποια τραγούδια που έκανε τα back up vocals ήτανε φάλτσος αλλά και ο δεύτερος κιθαρίστας που δεν ακουγότανε! Όσο για το Metal που έλεγε ο Ripper και όλοι κράζετε πρέπει να πώ ότι είχε πρόβλημα η κιθάρα και προσπαθούσαν να την φτίαξουν για αυτό και ο Ripper εκάνε όλα αυτά. Για τα μικρόφωνα και τα υπόλοιπα τι να πω απλά κωμικοτραγικά κρίμα:(

Οι Theater μιας και δεν είμαι fan ψιλοβαρέθηκα αλλά όσον αφορά τις ικανότητες τους καταπληκτικοί και περιέργος ο τραγουδιστής που δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα , μου φάνηκε αρκετά καλός.

Heaven&Hell!!!Aπλά απίστευτοι, ένας dio αγέραστος, με butler και Iommi απλά να παίζουν ανελέητα σαν να μην τους άγγιξε ο χρονος και τον Appice να δείχνει το ταλέντο του και να εκπλήσσει το κοινό με τις ικανοτητές του. AAA και επειδή είδα ότι υπήρχε δυσαρέσκεια με το H&H που κράτησε τόση ώρα έγω το βρήκα άκρως πορωτικό και πραγματικά παρακαλούσα να μην τελειώσει:D Λίγα παραπάνω όμως δεν θα έβλαπταν:)

Το κοινό όντως ήτανε πολύ ήρεμο αλλά δεν με πείραξε τόσο γιατί ίσως αυτή η συναυλία απλά να ήταν σαν ένα προσκύνημα χωρίς λόγια σε μεγάλους μουσικούς που θέλωντας η μη δεν πρόκειται να ξανακούσουμε(πάντως παιδία καλύτερα που ήσασταν ήρεμοι τώρα γιατί πονούσε και το ποδαράκι μου:p Αλλά μην ανυσυχείτε έρχεται η Τρίτη και τότε δεν θα μείνει τπτ όρθιο!!!:smiley: )

p.s.1 Στον δρόμο προς τα λεωφορεία άκουσα κάποιον να φωνάζει karvou και είδα μια παρέα 4-5 ατόμων που προφανώς υπέθεσα ότι ήταν από εδώ!(Λέτε να βλέπω όνειρα???:-k )