Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Τι εννοεις να κατεβαινουν κατω???:-s

Θα πεθάνουμε με τέτοιο ΜΑΜΑΤΟ set list:metal: :metal: :band: :band: :band:

[SIZE=“4”]METALLICA ΩΡΕ!!!8O [/SIZE]

βγάλτε το am i evil και βάλτε blackened…βασικά γενικά βάλτε blackened.Όχι ότι και τώρα δεν γαμάει το setlist αλλά το blackened το θέλω:p .Επίσης…πείτε ρε 2-3 songs ακόμα εδώ στην Ελλάδα.8 χρόνια έχετε να έρθετε ας είναι η επιστροφή ΓΑΜΑΤΗ8) :lol: #-o

Ενα so what ρε στη θεση του Am I Evil…

γειά σου ρε freedom!

Εγώ θα έλεγα το Turn the page πάντως, μόνο Unforgiven και Nothing else matters δεν φτάνουν!

Το Sanitarium γιατι ομως εξω??:-k Τι τους εφταιξε?

Μην ανησυχείς θα τους πώς να αφιερώσουν μία ώρα με best ballads μόνο για σένα :!:

Τι θα παθεις διλαδη αμα το αναψω διπλα σου θα καεις…?#-o [-X [-X

ωραιο το setlist ρε παδια αλλα …
πολυ 80ς ρε…για να γινει και λιγο χαμος να σπρωχτουμε και λιγο…θελει και κανα Fuel μεσα…κανα Frantic

Ε κοίτα δεν ξέρουνε τι να πρώτο βάλουνε.Πάντως έτσι όπως το βλέπω ή το sanitarium ή το fade θα πούνε.Προτιμάω fade.Στην θέση του Am I Evil ας βάλουνε die die my darling,blackened,to live is to die,damage inc,no leaf clover,turn the page,whisplash,dyers eye:lol: :lol: :lol: #-o

Εκπληκτικό πόστ! Μόνο πού πάει στα ανέκδοτα κι όχι εδώ!

ελα μωρε γιατι??

ελα μωρέ λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Δίκιο έχεις

θα μας χαλάσεις τη διάθεση… Ενώ η δική σου δε θα χαλάσει αν δε το ανάψεις… Έτσι απλά είναι τα πράγματα.

Εγώ πάντως, όπου δω καπνογόνο τον έχω δώσει στεγνά όποιον το έμπασε. Άσε που θα είμαστε μέσα στα πεύκα…

Πολύ σωστό.Εντάξει ρε παιδία ωραία τα καπνογόνα αλλά καλύτερα δίχως αυτά.Υπάρχει κίνδυνος:-s

+1

Και ανευ κουκουλας μαλιστα.Στεγνα και ασαλιωτα λεμε.

Στους Σλέιερ έφυγε ένα καπνογόνο και έπεσε μέσα στον κόσμο. Γαμάτο ε, που κάποιος θα πήγε να δει το λάιβ του κι έφαγε μερικές φωτιές στο κεφάλι.

καλα εσεις ειστε αλλου για αλλου.στους Slayer περσι δεν αναψανε καπνογονα , στουσ Motorhead φεττος,επαθε κανεις τιποτα?πιγενετε σε κανενα live προτα κ μετα να εκφραζετε γνομη οκ.κ οσο για τις απιλες στα @@ κατι μαμακιδες σαν εσενα τους γραφω κανονικα

Ωχ, ανάψανε τα αίματα!

Θα πρεπει να παθει κανεις πρωτα τιποτα για να μην επαναληφθει? Σε γηπεδα εχουν χασει τη ζωη τους, ρε εξυπνε, ανθρωποι απο καπνογονα. Κι επειδη εχουμε παει σε ενα σωρο live ξερουμε ολοι οτι η μαλακια ειναι ευκολο να συμβει…

Που κολαει το σε ποσα λιve εχει παει ο καθενας???
Καθενας εχει το δικαιωμα να δει το λαιβ και δεν πρεπει ο αλλος να του στερησει αυτη την ευκαιρια!
Και εγω αμα αναβανε καπνογονο μπροστα μου και επι οσα λεπτα ηταν αναμεννα τα καπνογονα δεν εβλεπα την αγαπημενη μου μπαντα στη σκηνη που παιζει θα τους εδινα στεγνα ολους!