1 δεν το ειπα για εσενα αυτο,εχω διαβασει πως γραφεις κ ποσ σκεφτεσε κ σε εχω στο μιαλο μου ως πολη οκ ατομο οκ?
2 το μινιμα πιγενε σε αφτον που εχει μια φοτο κ εχει ενα τιπο που αντι για μιαλο εχει κουκουτσι.μολις ειπα οτι πιρα καπνογονα επεσε να με φαει,με απιλισε κ ολα πραγμα που μου την δινει αφανταστα.
3 αμα το αναπσεις για ατμοσφερα κ μολις τελιοσει το αφισεις κατω κ το σβισεις δεν νομιζω οτι παθενεις κατι,τωρα
αμα εισαι βλακας κ το πετακσεις στο κινο τοτε τι να πω…εγω παντος δεν ειμαι αμιαλοσ να κανω τετιο πραγμα
Γράψε μας όσο θες.Αλλά αν τραυματιστεί κανείς και σε έχουνε καταγγείλει ότι είχες και εσύ καπνογόνο τότε θα δεις.Είτε το έκανες εσύ είτε όχι θα μπλέξεις άσχημα
Ναι καταλαβαινω τι λες, αλλα την ωρα της συναυλιας δεν εχουμε και το πιο καθαρο μυαλο. Εστω οτι πανω στον πανικο σου αρπαζει το καπνογονο ο διπλανος σου, το φερνει δυο βολτες στον αερα και μετα το πεταει πισω. Η μαλακια μπορει να συμβει με οποιονδηποτε τροπο…
Καλυτερα η προληψη…
ρε τι ειναι αφτα που λετε ρε?θελετε να σας πω σε ποσα Live εχουνε ανιξει καπνογονα?
για πιτεμου 1 Live στην Ελλαδα που εχει τραβματιστει καπιος απο αφτο τον λογο.
αν το πατε ετσι τοτε ουτε κικλο να κανουμε ε?ξερετε ποσει πεφτουνε κατω κ υπαρχει κινδινος να τους πατισουνε?
μιπος να βαλουμε κ καρεκλες να καθομαστε κ ολλας?
Πολλα κεφια βλεπω τελευταια…
Πηγάζουν από το τόπικ!
Ωραίο χρώμα!
:offtopic: sign-:oops: :–
Ελα δεν απαντισε κανεις κυκλο να κανουμε ή θα μας ρουφιανεψετε?
Ηρέμισε κατ αρχάς.Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιος τραυματισμός σε συναυλία στην Ελλάδα αλλά όπως είπε και ο CrisP η μαλακία μπορεί να συμβεί από οπουδήποτε.Όπως επίσης υπάρχουνε και πολλοί μαλάκες που μπορεί να πετάξουνε το καπνογόνο μπροστά(χωρίς να εννοώ εσένα που το δηλώνεις ότι δεν θα το κάνεις).Αλλά φαντάζεσαι πως θα μπλέξεις αν τραυματιστεί κανένας?
Τις καρέκλες δεν τις πάω μία:p .Κύκλο ας κάνουμε:) αλλά το καπνογόνο πόσο μεγάλη ευχαρίστηση θα γεμίσει εσένα και ακόμα περισσότερο τους διπλανούς σου?Δεν πιστεύω ότι θα κάνει τεράστια αλλαγή
Ανάψανε.
Τεσπα δεν θα τα φερω ΑΛΛΑ για τους Μetallica το κανω οχι για εσας:lol:
Δοκίμασε να το κάνεις και για την ορθογραφία.
Ναι το ξερω δεν εκανα ερωτιση…ετσι το ειπα
Αυτο ειναι πολη δισκολο!:lol:
Πάντως παίδες, πέρα από τα καπνογόνα, προβληματίζεται κανείς για τη γενικότερη ασφάλεια στο χώρο; Ένας χώρος με 30.000 άτομα ενδεχομένως, με τους Metallica να τα σπάνε και κιγκλιδώματα που χωρίζουν το κοινό σε δύο μέρη… Δε ξέρω, πολλά μπορούν να γίνουν…Ειδικά με την ύπαρξη διαχωριστικού…
Δεν νομιζω οτι θα εχει τοσο κοσμο.τα 80 με τα 100 ειναι χοντρικα 10.000,δεν νομιζω να εχουνε πουλιθει τοσα 60αρια.
Πιρε κανεις προσφατα 60αρι να τσεκαρουμε νουμερο?
Καλά, ασχέτως από το πόσο κόσμο θα έχει τελικά (αν και πιστεύω ότι αφού έχουν πουληθεί 10.000 80αρια και 100ρια, μαζί με τα 60αρια και του διημέρου θα πάνε 25-30.000 συνολικά), απλά προβληματίζομαι γενικότερα με την ασφάλεια. Είναι πολύ περίεργο να χωρίζεις την αρένα και δε ξέρουμε πως θα αντιδράσει το κοινό σε αυτό. Φύλαγε τα ρούχα σου…
Mα στα festival του εξοτερικο παντα χωριζουνε την αρενα,για λογους ασφαλια γινετε οχι για το αντιθετο
Αυτο για τα καπνογονα που λετε οτι μερικοι τα πετανε πισω δεν στεκει… Και με το μαχαιρι μπορεις να σκοτωσεις καποιον, αλλα ειναι και χρησημο για να κοβουμε πχ… Ειναι αναλογα τη χρηση που του κανεις…
Εγω ειμαι παντα θετικος σε αυτα… Φερτε, αναψτε να γινει της πουτανας, τοσο που δεν εχουν ξαναδει αλλα χωρις μαλακιες ομως…