+1000
Φίλε Mulder, ναι, υπάρχουμε αρκετοί (ο Laharl, εγώ, κ.ά.) που έχουμε προβληματιστεί με το ζήτημα της ασφάλειας στη συγκεκριμένη συναυλία, εξαιτίας αυτών ακριβώς που ανέφερες=μεγάλο συγκρότημα, πολύς κόσμος, διαχωρισμός ζωνών, σεκιουριτάδες στα διαχωριστικά, φανατισμός, χωράφι στη μέση τού πουθενά (εκτός αστικού ιστού, δηλαδή), κ.λπ. Ωστόσο, η συζήτηση αυτή δεν προχώρησε, καθώς πολλά παιδιά θεώρησαν ότι υπερβάλλουμε.
Ναι, χωριζουν την αρενα αλλα ΚΑΘΕΤΑ προς την σκηνη οχι ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ… Και φυσικα δεν υπαρχει διαχωρισμος στις τιμες των εισιτηριων σε αυτην την περιπτωση. Οπως δηλαδη εγινε και εδω πχ στο Καραισκακη με Scorpions. Διαφορετικες τιμες βαζεις οταν παρεχεις διαφορετικες υπηρεσιες οπως πχ Αρενα-Εξεδρα, οχι για να κατακλεψεις καθε κακομοιρη που παρακαλα να δει Metallica…
Αντε γιατι τα εχουμε ξαναπει για τις απαραδεκτες μαλακιες της Didi και αυτος ειναι ο λογος που δεν θα παω να δω ΟΥΤΕ αυτη τη φορα μια μπαντα που ακουω απο το 1994…
Και οσο πλησιαζει το live τοσο πιο πολυ τρελαινομαι. Πραγματικα καλα να περασετε παιδια οσοι πατε αλλα εσεις μαλακες διοργανωτες ξερετε πολυ καλα που να βαλετε τα λεφτα σας…
Mα στα festival του εξοτερικο παντα χωριζουνε την αρενα,για λογους ασφαλια γινετε οχι για το αντιθετο
Κοίτα, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Η Didi δε χώρισε την αρένα για λόγους ασφαλείας αλλά για να βγάλει περισσότερα φράγκα. Μια χαρά ήμασταν στους Sabbath και τόσα άλλα χρόνια χωρίς διαχωρισμό. Μη λέμε τώρα 'οτι εμάς σκέφτηκαν και το κάνουν.
Και για τα καπνογόνα, αν θυμάμαι καλά το 2005 στους Slayer έιχε ριχτεί ένα μέσα στο κοινό, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.
Κάτι τέτοια έλεγε και ο Μπους για την κατοχή όπλων μου φαίνεται Ουυυυπς
Ακριβώς έτσι είναι, γι’ αυτό σου έγραψα και παραπάνω ότι υπάρχουμε πολλοί που προβληματιζόμαστε ως προς το τι σκηνικά μπορεί να παιχτούν.
Ακριβώς έτσι είναι, γι’ αυτό σου έγραψα και παραπάνω ότι υπάρχουμε πολλοί που προβληματιζόμαστε ως προς το τι σκηνικά μπορεί να παιχτούν.
Φίλε μου, ΜΑΚΑΡΙ να αποδειχθούμε υπερβολικοί και μαλάκες, παρά να γίνουμε προφήτες κακών. Γιατί αν γίνει κάτι, ΤΙΠΟΤΑ δε θα ξεπλύνει τη Didi μετά…
παντως εγω ακουσα πως φετος θα γινεται αυστηρος σωματικος ελεγχος για τετοια πραγματα…βεβαια παιζει να ειναι μαλακιες αλλα αυτο ακουσα
αυτο που λες μονο στο Donikton το εχω δει,σε αλλα fest. ειναι οριζοντια π.χ. rock am ring.
Ενωητε οτι το κανανε για να βγαλουνε λεφτα αλλα για εμενα ειναι καλο το διαχοριστικο.
τα εισιτιρια ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ μην μου πει κανεις οτι υποστιριζω την DIDI
Άντε να το ξαναποστάρω για τους…βραδινούς, μπας και βρεθεί ενδιαφερόμενος: Η φίλη με την οποία θα πήγαινα Metallica, δίνει μάθημα 6-8 και δε θα’ρθει. Όποια/Όποιος θέλει ένα ογδοντάρι στην τιμή του (ή και λιγότερο), ας μου στείλει pm/e-mail.
Αμα αρχισει καμια μπορα σαν τη σημερινη,τι γινεται?
Ασε να σβισει καμια φοτια ρε ανθρωπε!σιγα μην ξανα βρεξει κ ολας…
Αντε να ερθει και το σετλιστ της Ισπανιας… Ας εχει μεσα το Blackened γαμωτο…
Γεια χαρά!
Λόγω προβλήματος δεν θα πάω στο rockwave και έχω ένα εισιτήριο για 2η+3η μέρα και το πουλάω 80 euro, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα μνμ στο areti1984@yahoo.gr ή στο adramelh@yahoo.gr για λεπομέρειες.
Δε λεω ωραιο το setlist αλλα ελυπε το…
Sanitarium και ψιλοξενερωσα
Θυμαστε που λεγαμε για τα εισητηρια? Τσεκαρετε αυτο, εχει και τα εισητηρια του εξωτερικου…
Tι πραγμα? :-k
Σε αλλο τοπικ πρεπει να ητανε… Λεγαμε οτι τα δικα μας εισητηρια εχουνε λογωτυπα πανω κλπ, ενω του εξωτερικου οχι…
το καλύτερο το δικό μας και μετά της αγγλίας…έχουμε κ κάτι καλό…:lol: :lol:
ελπίζω να βρεθεί κανένας καλός άνθρωπος και να μαγνητοσκοπήσει όλη την συναυλία…όπως sabbath,maiden και tool…