Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

To μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ειναι έξω το Wherever i may roam

μαζί σου για το wherever,αλλά είναι όλα τόσο κομματάρες που πρέπει να παίξουν οχι 2,5 αλλά 5 ώρες!!!:lol: metallica rules!!!:band: :metal:

κανα set απο Mastodon παιζει?

Είχα σκοπό να σου απαντούσα σε ένα ένα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και σκέφτηκα να σου πω κάτι πιο σημαντικό: Μάθε να γράφεις ελληνικά.

Ρε σεις ξεκολλατε απο το αν καποιος ξερει ορθογραφια η οχι. Δεν κρινουμε σχολικες γνωσεις εδω μεσα. Απαντα του σε αυτα που λεει…

+1000.Δεν ειναι σωστο να του τη λεμε για την ορθογραφια του αν και πιστευω οτι θα μπορουσες ανετα να του απαντησεις επι του θεματος…

Τι εγινε δεν εχει σημερα τον χθεσινο πανικο για να μαθουμε τι θα παιξουν στο live οι Tallica?Κακως… [-X

apo oti exo dei mexri stigmis…simera sto bilbao paizoun olo to master of puppets…

Ιδού…

[SPOILER]Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
The Four Horsemen
The Memory Remians
The Unforgiven
Battery
Master of Puppets
The Thing That Should Not Be
Welcome Home (Sanitarium)
Disposable Heroes
Leper Messiah
Orion
Damage, Inc.

Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman

The Other New Song
Seek and Destroy[/SPOILER]

Ωραιος ρε.Δωσε και κανα link και αμα μαθεις κανα νεο πες μας και εμας. :smiley:

www.metontour.com :wink:

Ναι αλλα θελει username… :-k :? :-s

Ε, κάνε register…:stuck_out_tongue:

Παρτε εδω ρε http://www.youtube.com/watch?v=tbmwWZO-mcg
τι ειναι το register?

Εκεί που ζητάει username n pass δίπλα σου λέει πως για να γίνεις μέλος να γράψεις το μαιλ σου…λογικά θα σου στείλουν μαιλ που θα λέει τις οδηγίες…

Πω καλα γαματο γιατι ειμαι σε ξενο pc.Για πες ρε φιλε ειναι 4 η ωρα οποτε θα εχουμε σιγουρα ολοκληρωμενο το setlist,ε?Aντε και μετα να παω να κοιμηθω… :roll: :lol:

Μαααα…το πλήρες σετλιστ το έχω ποστάρει εδώ και μια ώρα!!!8O 8O

Για τσέκαρε λίγο πιο πάνω…όχι το πρώτο μου spoiler…το 2ο :wink: στην αρχή της σελίδας 271…

Σορι δικιο εχεις.Δε μου λες…

Το setlist ελεγε και the other new song.δηλαδη παλι το περσινο παιξαν η ολοκαινουργιο? :-k

Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο…

Δε πηραζει ρε μαγκα εσυ να εισαι καλα και θα μαθουμε αυριο.Λοπον,καληνυχτιζω! :bye: