μάγκες καλημέρα τσεκάρετε αυτό εδώ στο youtube και τρελαθείτε!!
Metallica-And Justice For All@SBSR-07, Lisbon Portugal:respect: :respect:
Θα το πω ευγενικά…ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ, ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ 2…
Στη Λισσαβονα δεν παιξανε το other new song… Τεσπα, δε θελω να παιξουν ολο το μαστερ εδω γιατι απ’οτι ειδα μενει εξω το Fade To Black…
Eντιτ: Η φωνη ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!
oops sorry φίλε οκ…
μαγκες απ οτι ακουσα σε βιντεακια στο youtube η φωνη του James στη λισαβωνα τα σπαει αγρια ειδικα στο And Justice For All
καλα εσυ και στην συναυλια κλεισε τα αυτια σου και να σου πουν μετα την ληξη της ποια παιξανε για να μην σου χαλασει η εκπληξη#-o
Για τσεκάρετε αυτό το setlist έκπληξη από τη χθεσινή εμφάνιση. http://www.metal-temple.com/news.asp?id=9256
[QUOTE=haliseco;159246]μαγκες απ οτι ακουσα σε βιντεακια στο youtube η φωνη του James στη λισαβωνα τα σπαει αγρια ειδικα στο And Justice For All[/Q
όντως έχουν ξκινήσει με άγριες διαθέσεις…γιατι παρατήρησες το drumming ulrich??
Ποπο τι ήταν αυτο χτες…Η μόνη ξενερα ητανΟτι ήταν εκτως Wherever i may roam Fade to Black και And Justice
άδικα προσπαθείτε να βρείτε το setlist. Οι Metallica είναι απροβλεπτοι Live
H φωνη του James ειναι σε τρομερη κατασταση και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος απο το 2006 που εγω προσωπικα τον εκραζα.Τωρα τον συγκρινω με εποχη 96 και ετσι.Τοσο καλος!
Ο Lars εχει κανει πιο δυνατη τη κασσα του και δεν ειναι σαν περυσι που δεν ακουγοταν καθολου. 8)
:o :o :o :o :o
#-o #-o #-o
Κοιτα φιλε μου εγω δεν ημουν σε συναυλια τους το 2006 οποτε κρινω απο τα βιντεακια και ναι δεν ακουγοταν καθολου.Τωρα αν εσυ βρισκοσουν μεσα περυσι και την ακουγες δυνατα ok δε θα φερω αντιρρηση καθως ειναι πολυ πιθανο να ειναι διφορετικα απο μεσα…
Αν κάποιος είχε βηματοδότη πέρσι στο Donington, θα του είχε “φύγει” από την ανελέητη δίκαση του Lars! 8)
Καλό είναι να κρίνουμε από τα πραγματικά lives και όχι από τα bootleg videάκια!
Θα με θυμηθείς την Τρίτη!
Τα λεμε εκει ρε!!!
METALLICA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Lars, James, Kirk Robert ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!
Παμε ρε … Την Τριτη θα κάει το Συμπαν!Μαλακασα σου ερχόμαστε!
παιδια υπαρχουν ακομη εισητιρια???θελω να παρω των 60…προλαβαινω??
Ναι ρε φιλε προλαβαινεις.Ειδικα 60αρια θα βρεις σιγουρα.Χαλαρωσε…
επειδη σκεφτομαι να παω με τρενο ξερετε σε ποια σταση να κατεβω για το terra vibe.ξερω οτι πρεπει να παω προς χαλκιδα αλλα δε ξερω τη σταση να κατεβω
παιδια ακυρο το ειδα σφενδαλη
να ρωτησω ομως κατι αλλο?με προαστιακο πας εκει η με τρένο οσε?δεν ειμαι σιγουροςκαι αν με προαστιακο προς τα που παμε?
Ο.Σ.Ε.
(τηλ. Πληροφοριών Ο.Σ.Ε.: 210-5297.777)
Στάση: Σταθμός Σφενδάλη, Μαλακάσα Αττικής.
Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια