Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Καλα οτι να ειναι ετσι…πειραζει διλαδη που δεν θελω να ξερω το setlist κ να το ακουσω live…

Για πειτε μου ποιος απο εσας πιστευει οτι οι Metallica θα εχουν καλη αποδοση στο live της Τριτης και ποιος πιστευει οτι θα τα σκατωσουν? :-k

Κατι επρεπε να βρω για να ζωντανεψω λιγο το topic. :lol: :stuck_out_tongue:

maiden1979 επειδη βλεπω οτι εισαι πολυ αυστηρος απεναντι σε μπαντες που δεν σου αρεσουν, σε παρακαλω μην καψεις και τους mastodon στο review σου για το live της τριτης :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να εισαι σιγουρος…

Αν θελει να τον καψω εγω μετα! :smiley:

εχω την εντυπωση πως πρεπει να τους ειδε και στο βελγιο, πες μας πως παιξαν!!!:papas: :papas: :papas:

100δολαρια οτι θα τα σκατωσουν!Αλλα και να τα σκατωσουν ολοι θα βγουν και θα πουν οτι ηταν ενα απιστευτο live,bla bla bla…Γιαυτο θα περιμενω την κριτικη του του socrates που επειδη δεν ειναι φαν των μεταλλικα θα ειναι αντικειμενικος!

Εδω οι μεταλλικα δεν τα σκατωσαν οταν κανανε το πρωτο τους λαιβ, τωρα θα τα σκατωσουν…

Και εστω πως τα σκατωνουν, φυσικα και θα πουμε οτι ηταν τελεια γιατι θα ειναι μεταλλικα… Και ως γνωστον, maiden, metallica, guns εχουνε ασυλια εδω μεσα…:stuck_out_tongue:

Αυστηρός είμαι γενικότερα νομίζω!
Έχω κράξει κατά καιρούς αγαπημένες μου μπάντες που θεωρώ ότι δεν παίζουν καλά! :wink:

Χεχε!

Έλα ρε Ζαφ! Λίγο θα θάψω… Ελάχιστα… :smiley: Χαχα!

Απόδοση / εκτελέσεις / ήχος / φωτισμός ήταν άψογα! :yes:

Ε τι να πώ μουσικά! Αφού δεν μου αρέσουν καθόλου! :wink:

Το αντίθετο θα έλεγα! :-k

Αλλά δεν το αφήνουμε έτσι! :wink: 8)

[QUOTE=Maiden1979;159804]Αυστηρός είμαι γενικότερα νομίζω!
Έχω κράξει κατά καιρούς αγαπημένες μου μπάντες που θεωρώ ότι δεν παίζουν καλά! :wink:

Αυτο ειναι πολυ καλο!να εχεις αυτογνωσια και να ξερεις ποτε καομη και τα ειδωλα σου τα σκατωνουν!

Δε παιζει να εχουν ασυλια απο τη μερια μου και ας ειναι η αγαπημενη μου μπαντα.Εγω για την περσυνη τους αποδοση τους εκραζα και το ιδιο θα κανω αν κανουν τα ιδια και φετος αλλα απο οτι ειδα σε βιντεακια ειναι σε τρομερη κατασταση οποτε θα χαρω πολυ. :slight_smile:

εγω οπως ειπε και ο Hatebreeder, μιας και δν ειμαι φαν τους, αν και εχω μια μικρη αρνητικη προκαταληψη προς αυτους, οσων αφορα το live τους θα ειμαι τελειως αντικειμενικος. παντως πιστευω οτι θα’ναι μετριοι.

Τι μετριοι? Αθλιοι θα ειναι…

Μετα τους Μαστοδοντους φευγουμε να προλαβουμε και κανα τρενο…

:lol: :lol:

Για πλακα το λες η το ενοεις?

Παντως εγω ειχα ψηθει οταν ειπαν οτι θα σκασουν Hellyeah!μετα βγαλαν και Stonesour και ξενερωσα και δεν πηρα εισητηριο!

οχι, το λεει για να με ειρωνευτει αλλα τον συνχωρω. :roll:

Εύγε, είσαι άξιος διάδοχος μου στη περίπτωση socrates :roll: :slight_smile:

ποσος κοσμος προβλεπεται να ειναι?γιατι ακουσα οτι δε θα γινει sold-out(ειδικα στων 60)

12 με 15 χιλιάρικα, λέω…Τι sold out να γίνει ρε Johnny? Εδώ δίνω μισοτιμής ένα ογδοντάρι που μου ξέμεινε, και ούτε τσάμπα δεν το θέλει κάποιος…

εμ με τετοιες τιμες που εχουν βαλει τωρα που να γινει sold-out?εδω πριν 2 χρονια εβλεπα scorpions με 25(!!!) ευρω σε γεματο καραισκακη!τι να λεμε