Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

οι mastodon θα διδαξουν μεθαυριο. ωρα να τους δουμε σε ιδανικες συνθηκες.8)

και το μονο σιγουρο ειναι πλεον οτι δε ξερουμε τι θα παιξουν οι metallica. αναλογως τα κέφια. η μλκια ειναι οτι και οι δυο χωρες που εχους παιξει εως τωρα δεν ηταν στο περσινό tour, αρα δεν εχουμε ιδεα και δε μπορουμε να πουμε κατι του στυλ “εκει επαιξαν το puppets επειδη δε τους επισκεφτηκαν την προηγουμενη χρονιά”.

θελω …and justice… :papas:

E, οταν διαβαζω οτι μια απο τις 4-5 κορυφαιες live μπαντες αναμενεται να ειναι μετρια, τι αλλο να πω…

Ε??
αφου ειχανε πουλιθει πριν 1 εβδομαδα γιρο στα 20.000…

υπάρχει κάποιο ελληνικό metallica fan club???

Aς κανουμε και λιγο προμοσιον, μη μας διωξουνε:

http://www.hellasmetallica.com/

:smiley: :smiley:

Και γω ανυπομονω για Mastodon! Κι αν γινει η καλη οπως με τους Tool και ανεβουν για κανα τζαμαρισμα με Metallica… Ε, κολαση!!!

Πώς το ξέρεις ότι έχουν πουληθεί τόσα? Είπα εγώ ότι δε θέλω να έχει κόσμο? Μια πρόβλεψη έκανα…

Exω ασχημα νεα.Οι Metallica στο Bilbao παιξαν το ιδιο τραγουδι που παιξαν και το 2006 οποτε μη νομιζετε οτι ηταν ολοκαινουργιο. :frowning:

Πω ρε πούστη μου σοβαρά; Τρομερό νέο. Άμα μου το λεγες πιο πριν δε θα παιρνα εισητήριο.

Ας ειχες νου απο μονος σου μη τα περιμενεις ολα απο τους αλλους.

:har: :bye:

Αυτό που θέλω να πω τέλος πάντων, είναι πως στενοχωριέσαι επειδή θα παίξουν ένα ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ κομμάτι που έχουν ξαναπαίξει σε άλλες χώρες, και πας και λες “πωωω δεν είναι καινούριο, σκατά”. Ε κάτσε ρε πσηλέ, σιγά μην κάτσουν οι Μετάλλικα να υπολογίσουν ότι εσύ κι εγώ και ο καθένας χάρη στη ΝΤΙ ΕΣ ΕΛ του έχει μάθει κ τους στίχους απ’έξω.

Άσχετο αλλά το κομμάτι είναι σκατά. Δηλαδή, τελείως.

Οντως το κομματι ειναι για τον πουτσο.Ε.ναι ρε φιλε στεναχωριεμαι γιατι με κατι δηλωσεις που ειχε κανει ο Hammett νομιζα οτι ειναι σιγουρο οτι θα παιξουν νεα τραγουδια και επισης δεν εχει κανενα νοημα να παιζουν αυτο το κωλοτραγουδο αφου δε προκειτε να μπει στο αλμπουμ.Μετα απο 4 χρονια σαφως και θελω ενα δειγμα της δουλειας τους.Τεσπα εγω δεν απαγοτευομαι γιατι που ξερεις μπορει και να παιξουν νεα κομματια σε επομενο live…

απ τους μπραιντ παιζει κανα σετλιστ;; το ΄΄α κις του ριμεμπερ΄΄ θα το παιξουν λετε;

oi metallica ta spane!!!

[SIZE=“4”]ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜETALLΙCA:!: [/SIZE]

Oποιος μαθει το setlist του Βελγιου το γραφει χωρις δευτερη σκεψη. :slight_smile: :smiley: :slight_smile: :smiley:

Έλα διαλιέχτε, έχω πρώτο πράμα λέμεεεεε…:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Belgium

Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
Welcome Home (Sanitarium)
…And Justice For All
The Memory Remains
The Four Horsemen
Orion
Fade To Black
Master of Puppets
Whiplash

Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman

Last Caress
Seek and Destroy[/SPOILER]

Λέτε οι Μάι Ντάινγκ Μπράιντ να μοιράσουν σπέρμα και στο καταμεσήμερο; Αυτό σκεφτόμουν μόλις.

Αχαα… :-k Μικροαλλαγούλες, αλλά προτιμούσα το προηγούμενο. Κι εμάς λογικά θα έχει κάποια surprise!

Εγώ πλέον έχω μπερδευτεί…δεν ξέρω τι θέλω!!! :stuck_out_tongue:
Και δεν ξέρω επίσης τι μας περιμένει μεθαύριο!!!:lol:

Αυτο ειναι setlist!!!8) 8) 8)