Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Eυχαριστουμε ρε sandman! :slight_smile: :thumbup:

Οπως καταλαβατε, κανεις δεν ξερει τι μπορει να παιξουν εδω… Ο Lars παντως εχει πει οτι για την Ελλαδα θα εχει εκπληξεις…:smiley: :smiley: 8)

Αν φωναζω ολη την ωρα “Jason Newsted”, λετε να τα παρει ο James??:-k

Oπα!Ποτε το ειπε?εχεις κανα link?:-k

Ναι…εδώ θα παίξουν την Ιτιά σε thrash version!!! Αμ πως, μόνο ο Plant θα παίζει Σαρμπέλ;;; :smiley: :smiley:

Ελπίζω μόνο να μην πει πως "επειδή οι φίλοι μας οι Έλληνες έχουν να μας δουν 8 ολόκληρα χρόνια, σήμερα, αντί για ολόκληρο το Master of Puppets, αποφασίσαμε να παίξουμε ολόκληρο το St Anger, για τους Έλληνες φίλους μας που δεν είχαν μέχρι σήμερα την ευκαιρία να το ακούσουν live!!! 8O 8O 8O :smiley: :smiley:

Στο “Ε” της Ελευθεροτυπιας το εχει… Λεει οτι θα ειναι σοου για ολη την οικογενεια επισης… Τωρα, τι εννοει με αυτο, who knows…:dunno:

Θα μοιρασουν απλοχερα!

Μακαρι, το St. Anger σπερνει!

Ναι το εχεις ξαναπει… :roll:

Μαμά, φοβάμαι! :frowning:

Θα εχουμε μαζι μας καποια πολυ παρανοικα μηχανηματα και θα σας προσφερουμε τις καλυτερες 2μιση ωρες που μπορουμε. Εχουν περασει κι ολας 8 δυσκολα και βασανιστικαα χρονια απο την τελευταια φορα που ημασταν στην Αθηνα και ειλικρινα ανυπομονουμε να παιξουμε για τους Ελληνες φιλους μας και παλι. Θα ειναι μια σπουδαια συναυλια, για ολη την οικογενεια

Ταδε εφη ο Δανος στο “Ε”…

Ωραιο setlist βεβαια δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θα παίξουν εδω αλλα τι στο κάλο ουτε 2 μέρες δεν έμειναν μέχρι να το μάθουμε… αλλα για αλλη μια φορά θα πω που είναι το Wherever I May Roam?

Απ’οτι φαινεται δεν θα παιχτει,εκτος αν γινει η εκπληξη εδω περα…

ΜΑΚΑΡΙ!!!:papas: :papas: :papas:

Ναι ρε πουστη μου! :frowning:

καλα μην τα παραλεμε κιολας 2-3 τραγουδια βαρια-βαρια αλλαζουν απο καθε μερα

Μονο που στη μια μερα παιξανε ολοκληρο δισκο…

4000 post ρε!!!

Γαμω το κερατο ακομα να βγουν βιντεακια στο youtube με την εμφανιση τους.

Το ξέρω θα κάνω ενοχλητική ερώτηση αλλά,μόλις τώρα απόφασισε ένας φίλος μου να πάρει VIP εισητήριο και μήπως ξέρετε αν έμειναν? Να ξέρω μέχρι να πάω αυριο στα tickethouse…

thanks και sorry που ρωτάω κάτι άκυρο…:slight_smile:

To setlist του Βελγιου ειναι πραγματικα τελειο! Μακαρι να το παιξουν κι εδω!

Παιξανε και whiplash! Καβλα! :smiley:

Ατάκα της χρονιάς από ένα συμπαθητικό τυπάκο που προσπαθούσε (υποθέτω) να εντυπωσιάσει μια γνωστή του στο λεωφορείο:

Αυτή: Θα πας Metallica?

Αυτός: Αν θα πάω;; Δε κατάλαβες, όχι απλά θα πάω, θα παω και backstage!!!

Αυτή: Τι??? Πως???

Αυτός: Το 93 είχανε βγάλει ένα box set , το Live Shit , το οποίο πλέον είναι υπερ-σπάνιο. Μέσα στο boxset λοιπόν έχει ένα backstage pass για όποτε πας σε συναυλία τους, το οποίο θα χρησιμοποιήσω φέτος για να τους γνωρίσω!

Με δυσκολία κρατήθηκα να μη ξεκοιλιαστώ από τα γέλια :slight_smile:

Παρεπιμπτόντως, το backstage pass που έλεγε ο τύπος είναι αλήθεια , περιλαμβανόταν στο box set, αλλά είναι απλά αντίγραφο :slight_smile:

Φαντάζομαι τη σκηνή…

“Μα τι λες ρε φίλε;;; Έχω backstage pass δε το βλέπεις;;;; Άσε με να μπω!!!”

:smiley: :smiley:

τις τελευταίες μέρες έχω σταματήσει να παρακολουθώ το thread αυτό για να μην τύχει και δω το setlist τους… αλλά έχω κάποιες απορίες, ελπίζω να με βοηθήσετε…

1. στις 3 μέχρι τώρα συναυλίες τους τι λένε οι κριτικές για την απόδοσή τους και την φωνή του hetfield?
  2. παίζουν όντως 2,30 ώρες? στην πρώτη άκουσα παίξανε 18 κομμάτια…
  3. το αλλάζουνε το setlist αρκετά από μέρα σε μέρα ή είναι ψιλοστάνταρ?
  4. ξέρουμε περίπου τι ώρες θα βγουν αύριο οι μπάντες? οι Mastodon ελπίζω να μην παίξουν παραπάνω από ώρα…
  5. με το PL2 τι θα γίνει? χτες δεν τόχαν μεγαλώσει σε σχέση με την Παρασκευή… πως θα χωρέσουμε 8.000 εκεί? :?
  6. πόσα έχουν πουληθεί ξέρουμε?

αυτά…:slight_smile: