Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

[SIZE=“7”]33 ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!!![/SIZE]

[SIZE=“7”]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/SIZE]

Παιδιά, επειδή θα έρθω μάλλον με το τραίνο που αναχωρεί απο το Σταθμό Λαρίσης ξέρετε πόση ώρα περπάτημα είναι απο το σταθμό της Σφενδάλης;
Το βρίσκω λίγο ανούσιο να πάω με λεωφορείο αφού και τα 2 φεύγουν απο σταθμό Λαρίσης. Ευχαριστώ

setlist bilbao στη ισπανια 30 ιουνιου

01. Creeping Death
02. For Whom The Bell Tolls
03. The Four Horsemen
04. The Memory Remains
05. The Unforgiven
06. Battery
07. Master of Puppets
08. The Thing That Should Not Be
09. Welcome Home (Sanitarium)
10. Disposable Heroes
11. Leper Messiah
12. Orion
13. Damage, Inc.
14. Sad But True
15. Nothing Else Matters
16. One
17. Enter Sandman
18. The Other New Song
19. Seek and Destroy

και στη λισσαβονα

01-Creeping Death, 02-For Whom The Bell Tolls, 03-Ride The Lightning
04-Disposable Heroes, 05-The Unforgiven, 06-And Justice For All
07-The Memory Remains, 08-The Four Horsemen, 09-ORION!!!
10-Fade To Black, 11-Master Of Puppets, 12-Battery
13-Sad But True, 14-Nothing Else Matters, 15-One
16-Enter Sandman, 17-Am I Evil, 18-Seek And Destroy

Ευχαριστούμε πολύ! Όλες αυτές τις μέρες ψάχναμε για το setlist!!

δεν μπορω να καταλαβω σε 2,5 ωρες το πολυ 20 τραγουδια[-X

Ρε παιδια χαλαρωστε.Στο εξωτερικο υπαρχουν να σωρο σουπορτ συγκροτηματα ενω εδω το 99% παει μονο για Metallica και βασιζομαστε σε αυτους.Για αυτο το λογο και ο Lars ελεγε για εκπληξεις στην Ελλαδα. :wink:

1)Η φωνη του James ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και δεν τον συγκρινω με τη περιοδο του 2006!
2)Δε ξερω να σου απαντησω ακριβως αλλα αν δεν ειναι 2:30 ωρες 2 ειναι σιγουρα…
3)Το αλλαζουν και βαζουν κομματια που δεν παιζουν πολυ συχνα και ετσι δεν εχουμε μια ξεκαθαρη εικονα στο τι θα παρουσιασουν στην Αθηνα. :wink:
4)Τις προηγουμενες μερες ειχαν βραδυτητα οποτε δεν ξερουμε.Οι Mastodon θα παιξουν 70 λεπτα.
5)Θα ειναι αναλογα με τη προπωληση των εισιτηριων.
6)Απο 20.000 μεχρι το πολυ 30.000.

Κάποιος mod ας κάνει edit το ποστ του φίλου iron_man και ας βάλει τις selist που έχει ποστάρει, σε spoiler, γιατί είναι αμαρτία 1 ημέρα πριν την συναυλία να τις δουν άτομα που ΔΕΝ θέλουν να γνωρίζουν τι θα παιχτεί στην Αθήνα…κρίμα είναι…
όποιος έχει την δυνατότητα λοιπόν ας το κάνει…:wink:

παιδακια μια μικρη βοηθεια…αυριο μεταλλικα θα παω με λεωφορειο sunways…εχω παρει εισητηριο για τισ 5 και μιση…ξερετε απο ΠΟΥ αναχωρουν τα λεωφορεια??..σταθμο λαρισης δεν ειναι???θα τα βρω ευκολα ετσι δεν ειναι

ας πουν κυριως οσοι πηγαν με λεωφορεια στις προηγουμενες μερες

Φιλε μου θα τα βρεις πανευκολα τα πουλμαν, ειναι ακριβως στην εξοδο του μετρο στο Σταθμο Λαρισης.

οκ φιλος…τελεια!!!

Γεια σας. Είμαστε 3 όμορφα αγόρια που θα ήθελαν αν υπάρχει κάποιος με αμάξι και χώρο να τους βοηθήσει να γυρίσουν σπιτάκια τους μετά τη συναυλία. Δίνουμε φιλιά , ευγνωμοσύνη και σάρκα. Ωραία δεν είναι;

Εγω θελω και wasting my hate… γινεται; :(:please:

Το setlist που έπαιξαν χτες στο Werchter είναι:

01.07.2007 - Werchter, Belgium
Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
Welcome Home (Sanitarium)
…And Justice For All
The Memory Remains
The Four Horsemen
Orion
Fade To Black
Master of Puppets
Whiplash

Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman

Last Caress
Seek and Destroy

και γω θελω αλλα μαλλον δε γινεται

και εγώ νόμιζα πως θαμαι ο μόνος που θα πάει αύριο κ@υλωμένος νακούσει αυτό το κομμάτι…

πάντως για αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω για την δήλωση του Ulrich… εγώ θα κράταγα μικρό καλάθι… τα ίδια λέγανε και πέρσι με pearl jam… επειδή μόνο εδώ θα παίζαν χωρίς support είχε “διαρρεύσει” ότι ετοίμαζαν κάτι special (τοχαν ονομάσει και “an evening with Pearl Jam”)… αλλά τελικά ούτε ακουστικό show ούτε παραπάνω διάρκεια από τους άλλους είδαμε… παίξανε μόνο 30 τραγούδια και εδώ:p

μιλάμε για ηδονη…

the four horsemen8O ?το παιζουν κι αυτο σε συναυλιες?αν το παιξουν κι εδω θα πεθανει κοσμος:lol:

βαλε spoiler αλλιως θα σε σφαξουν