Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

μ’αρεσει που βαζουμε και spoilers…

Αυτό.

Μηπως ακουσε κανεις αν τα καμαρια,οι αγαπουλες,οι σταυραετοι της μιας και μοναδικης bibi καταδεχτηκαν να βγαλουν ενα προγραμματακι για να ξερουμε και εμεις οι τζαμπατζηδες τι ωρα θα βγει το καθε συγκροτημα.Ξερω πως ζηταω πολλα,αλλα μηπως ακουσε κανεις???:anyone:

Μπα @@ δεν κανει τετοια πραγματα η Didi!

Τον συλογισμο σου δεν καταλαβα!?:-k :-k :-s

Ο συλλογισμος μου ειναι να ξερω ποτε με τ καλο θα τελειωσουμε γιατι πρεπει να κανουμε ταξιδι μεχρι τη λαρισα μες στη νυχτα

Έχω πάει σε 3-4 συναυλίες εκεί πέρα και πάντα οι headliners βγαίνουν αφού νυχτώσει τελείως.Δηλαδή κατά τις 10.Προφανώς για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα οπτικά εφέ.

Ελα σιγα σιγα θα το μαθουμε ολο το set…ΓΑΜΩΩΩ

Δεν εχει σημασια το Setlist, σημασια εχει οτι παιζουν οι Metallica.

Καλά, μην το λες…Αν είναι να μου κάνουν αφιέρωμα στο St Anger και το Reload, να μου λείπει και ας είναι και οι Metallica…

Ρε μάγκες τι παίζει με τα pitch μας κλέβουνε λίγο ή μου φαίνεται;;; Χθές στους Heaven and Hell γιατί δεν είχε;
Τι πληρώνουμε 80άρια εμείς, μαλάκες είμαστε;;;

Iδου το bootleg ηχου απο Πορτογαλια:

http://www.megaupload.com/?d=8DKH2YY8

Απολαυστε τον καλυτερο James των τελευταιων 2 ετων. :smiley:

Den kserw man… Ama den exei pitch stous Metallica, tha akousoune polla oi manades twn ypefthinwn…
Tha skasw sto ticket house me pano kai plakat… TA LEFTA MAS PISW :stuck_out_tongue:

πολυ ψοφια τα βλεπω τα πραγματα στο thread!
[SIZE=“6”]ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
αυριο 'TALLICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!![/SIZE]
:yahoo: :metal: :yahoo: :metal: :yahoo: :metal: :yahoo: :metal: :yahoo: :metal:

M’areseis :stuck_out_tongue:
THA KAEI TO PELELOUDI AVRIO :bow2: :twisted: :band: :metal:

Ναι ρε το ξερουμε, απλα πολλοι εχουνε παει στο μιτινγκ. Γι αυτο και δε μιλανε. Αλλιως ο Freedom θα ειχε κανει 100 ποστς μεχρι τωρα. :smiley:

Να βαλω κανα Master of Puppets να πωρωθουμε εμεις ποθ ειμαστε εδω? :metal:

[SIZE=“5”]20 ΩΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

[SIZE=“5”]And the road becomes my bride…[/SIZE]

AAAAAAAAAAAAA TI EINAI ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ;;;;;;; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απ’το να σκέφτομαι την αυριανή συναυλία και δεν θα μπορώ για κάνα χρόνο απο τι το κόβω :metal: :vibrate: :yahoo: :bow:

Ποιο meeting βρε αδερφέ; 8O

To meet&greet με τους Metallica φυσικα! Δεν το ξερες;

Πλακα σε κανω, στο μιτινγκ του φορουμ ειναι ολοι μπρε. :slight_smile: