Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Ρε σεις,ξέρετε αν τελείωσαν τα 80άρια;:-k

Ναι αδερφε, απ’οτι μου ειπανε τελειωσαν. Αλλα αμα ειναι να μην εχει pitch οπως εχτες, καλυτερα…
Θα τους παρει ολους η…αποκαλυψη αμα δεν ειμαι μπροστα…

δεν πρεπει να εχουν τελειωσει. αυτοι και πανω σε χαρτοπετσετες θα γραφουν metallica και θα τα δινουν για εισιτηρια:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“5”]DARKNESS IMPRISONING ME…[/SIZE]

δεν πρεπει να εχουν τελειωσει. αυτοι και πανω σε χαρτοπετσετες θα γραφουν metallica και θα τα δινουν για εισιτηρια

Αυτή είναι δικιά μου ατάκα !!! :smiley:

Ρε παίδες… Ειλικρινά τώρα… Πόσοι από σας έχουν συνειδητοποιήσει ότι σε [SIZE=“6”]18 ΩΡΕΣ[/SIZE] θα δουν Metallica???

[SIZE=“6”]ALL THAT I SEE[/SIZE]

So close no matter how far ( Malakasa is)
AND NOTHING ELSE MATTERS

[SIZE=“5”][/SIZE]
pame re trelanete mas olous!!!:metal:

Φιλε δεν εχω συνειδητοποιησει ακομα οτι θα δω Metallica… Οι ωρες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

Εννοείται πως ούτε εγώ το 'χω συνειδητοποιήσει…Πως γίνεται να συνητοποιείς ότι ένα όνειρο 5 χρόνων γίνεται πραγματικότητα;;; Μέχρι πέρυσι νόμιζα ότι δεν θα τους έβλεπα ποτέ :-s

Aπό τώρα είμαστε όλοι τρελαμένοι!!!
Φανταστείτε σε λίγες πια ώρες τι έχει να γίνει!!!
Υπομονή…

egw pantws simera to psilokatalaba k den mporw na isixasw!!
mou exei anebei to aima sto kefali!!!
den paw kala!!tha pathw tipota aurio!

Ολοι θα παθουμε… Εγω θα τη δω Moonspell και θα σεληνιαστω :stuck_out_tongue:

Μα καλά…κανείς δεν τους είχε δει το 99???8O 8O

Για πες τι παίχτηκε προχθές γιατί ήμουν PL3 και δεν ασχολήθηκα…:-k

i malakia einai oti genika diakrinw mia lysa me tin sinaulia
se epipedo tha erthw tsampa k tha eimai k mprosta!!
apoti katalaba apo ta post stin alli mera tou rockwave o xwros itan ligo ksefrago ampeli
o kathenas pigaine opou ithele opote exw arxisei na skeftomai podopatita k istories ateleiwtes!!
mou xalaei ligo tin diathesi auto alla den gamietai!

Ε 10 χρόνων ήμουν τότε με ποιόν να πήγαινα;;; Με τον παππού και την γιαγιά;;;:stuck_out_tongue: :lol:

Απλα οταν μπηκα μεσα (με μια μικρη καθυστερηση μεχρι να ανοικσουνε τις πορτες γιατι την ειδα τζαμπατζιλα), δεν ειχανε χωρισει τον χωρο σε pitch οπως υποτιθεται οτι θα εκαναν. Θελω να ελπιζω οτι δεν το εκαναν επειδη δεν ειχε οσο κοσμο περιμεναν (???) αλλα εγω νομιζω οτι ειχε αρκετο κοσμο.
Αμα γινει καμια τετοια βλακεια αυριο, θα ακουσουνε πολλα οραια λογια

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Θεωρητικά χωρισμένος ήταν ρε συ…
Δεν είδες ένα κλουβί μπροστά;:stuck_out_tongue: