Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Για όποιον δε κοιμάται και δε το ξέρει, ανέβηκαν στο you tube τα βιντεο από το live της Πορτογαλίας. Δείτε πως μπήκαν:

Δε μιλάμε για καλή ποιότητα αλλά… :smiley:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ :cry:

Αμααααν δικιο εχεις… #-o

Σε είδα και λαχτάρς…:lol: #-o

Εγώ ήμουν…
http://rocking.gr/article3574.php (είμαι το patchwork των πληροφοριών :smiley: )

Για τιμωρία πρέπει να μπει τώρα κάποιος να ποστάρει το εισιτήριο του 93 και να μου την πει επειδή δεν είχα πάει…13 ετών γαρ…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (το γεγονός πως τότε δεν άκουγα Metallica, δεν τους ήξερα, μειώνει τον πόνο και την ζήλια του ότι δεν ήμουν παρών στην υπέρτατη συναυλία των Metallica, σε μια εποχή που βρίσκονταν στις καύλες τους…)

Να γύρναγα τότε ρε φίλε σε αυτή την συναυλία και ας πέθαινα στο Pit :expressionless:

Θα πεθαινες, αληθεια σου λεω :stuck_out_tongue:
Θυμάσαι στο παρτυ του Metal Hammer τι εγινε??? :lol: :lol: :lol:

Ακόμα να κοιμηθείς εσύ;;;:stuck_out_tongue:

Εσυ δε μου ειπες “θα τα πουμε αυριο” ρε??? Δε νιωθεις καθολου λεμε

αμα το’χεις τοσο ευκολο να πιανεις πραγματα πιασε και καμια Mastodon για μενα.

Kαλά κοντεύει 5 το πρωί, δεν έχω πέσει ακόμα για ύπνο…
Σε καμια 15αριά ώρες θα ακούμε…
[SIZE=“4”]ATHENS… YEEEEEEEEEES[/SIZE]
[SIZE=“4”]ATHENS… YEEEEEEEEEES[/SIZE]
[SIZE=“4”]METALLICA YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
THEY BELONG TOGETHER YES?
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[/SIZE]S

Πριν ένα μήνα που έτυχε να πάω στον σταθμό Λαρίσης αυτά τα δρομολόγια είχανε. Τα είχανε κολλημένα στις Πληροφορίες στην κεντρική αίθουσα. Δεν νομίζω να έχουνε αλλάξει.
Και από ότι πρόσεξα τηρούνται με ακρίβεια. Εϊχα πάει στις 16:15 και 16:21 ακριβώς το τρένο ξεκίνησε.

αχ ξυπνησα νωρις σημερα ρε…εχω υπερενταση…ξερω τι θα δω σε λιγες ωρες γι αυτο…
δεν ξαναποσταρω μεχρι το λαιβ…οποτε…καλη διασκεδαση!!!
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

(ΕΙΝΑΙ ΤΟ 666ο ΠΟΣΤ ΜΟΥ…!!)

ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΩ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΡΕ!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ
!!!

[SIZE=“6”]ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΑΙΙΙΙ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: [/SIZE]

ρε mr virus απο τωρα φευγεις?

Μάγκες στο metontour ανέβασαν τις πρώτες φωτο από terravibe και αθήνα!!!

Εχω μια υπερενταση που δεν μπορω να την περιγραψω απο τις 3 τα μεσανυχτα,το στομαχι μου εχει γινει κομπος και εγω καθομαι μεσα στους 4 τοιχους! :blow: :vibrate: :metal: :metal: :metal: :band:

Ρεεεε…κρατηστε τους ρε. Αμα φυγουνε ολοι απο τωρα τη γα…με οι υπολλοιποι :frowning: