δίσκο δε βγάζουν?γιατί να μην τους δούμε σύντομα πάλι?:-k
Ειμαι σιγουρος οτι το ποσταρες για να εισπραξεις συγκεκριμενη απαντηση!
όχι όχι,απλά είμαι σίγουρος ότι θα ξανάρθουν…
Γιατι να μην ερθουν αμα εχουν τοσο κοσμο?
Η didimusic έχει αγοράσει “το κτήμα” αυτό,οπότε λογικά κάθε χρόνο εκεί…
Θα ξαναρθουν για μενα, τον Ρουντολφ, τον Λεντ Ζεπελιν, τον Θοργκαλ και τον Ραιχεντ. Και μονο.
προτεινω οι υπευθυνοι του forum να διαγραψουν ολα τα posts που εχουν σταλει μετα το τελος της συναυλιας. οτιδηποτε ειπωθει γι’αυτο το live το μονο που μπορει να κανει ειναι να το μειωσει. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
Εντάξει, δεν θα πώ και πολλά, γιατί ίσως και να μην είμαι αντικειμενικός. Απλά χαίρομαι πού επιτέλους είδα αυτή τη μπάντα live. Μπορεί να είναι οι κουλοί των κουλών όπως θέλουν μερικοί να λένε αλλά πάνω στο σανίδι είναι από τους κορυφαίους.-
Γυρισα κι εγωωωω… Ποναω ολοκληρος λεμε. Ακομα και το ματι μου ποναει.
Η συναυλια μαμησε ετσι? Με διαφορα η καλυτερη συναυλια που εχω παει. Και πιστευω πως θα ξαναρθουν (και για μενα επισης γιατι τους αρεσε η σημαια μου )
- witch
Και για να πω κι εγω πιο συγκεκριμενα την αποψη μου πριν παω για νανι :
Dirt Spawn Disease
Τα παιδια τα ακουγα πρωτη φορα, και αν και τους προλαβα σχεδον στα μισα, μπορω να πω οτι μου αρεσαν αρκετα. Μια ερωτηση μονο για οσους τυχον προσεξαν… Σε καποια φαση ειπε : “Sorry παιδια, λαθος” Αλλα εγω εκεινη τη στιγμη ψιλοχαζευα και δεν καταλαβα τι παιχτηκε. Τι εγινε?
My Dying Bride
Δεν ξερω κατα ποσο μπορω να ειμαι αντικειμενικος, οντας μεγαλος fan της μπαντας. Μου αρεσαν και τα κομματια, και το παιξιμο γενικοτερα, ακομα και οι εκφρασεις του Aaron :P. Ειδικα τα She is the Dark και Thy Raven Wings εσπειραν
Mastodon
Δεν ηξερα τι να περιμενω αφου το Blood Mountain μου αρεσε απο λιγο εως καθολου (ειδικα σε συγκριση με το Leviathan). Τελικα οι τυπαδες εσκισαν πραγαμτικα. Ειδικα ο drummer εσπερνε το παλικαρι. Ξενερωσα λιγο με τα κομματια απο το Blood αλα δε βαριεσαι…
Metallica
Νταξ, τι να πω. Με βαθμολογια το 10 εβαλα 20. Η φωνη του James (που ητανε η μονη μου ανησυχια) ητανε σε πολυ καλη κατασταση, τα τραγουδια ητανε απλα ο,τι ηθελα να ακουσω με Mater of Puppets και Orion να παιζονται ολοκληρα και αλλες κομματαρες απο τα παλια… Το προβλημα με το μικροφωνο δε το πηρα χαμπαρι (ημουνα πολυ απασχοληαμενος στο πιτ) μεχρι που ειδα απο την οθονη να αλλαζουν το μικροφονο στη μεση του κομματιου και σκαλωσα. Γενικα ητανε υπεροχοι
Το μονο πραγμα που με χαλασε πολυ, ηταν η γαμ…νη η σκονη που μας επνιγε ολους μπροστα (δεν ξερω για τους υπολοιπους) με την παραμικρη προσπαθεια σπρωξιματος. Μεγιστη βλακεια που δεν υπηρχε πλαστικο καλυμα στο εδαφος.
Γενικα αυτη ητανε μακραν η καλυτερη συναυλα που εχω δει. Μακαρι, οπως ειπαν, να ξαναρθουν
Σωστα!!! Πως μπορεσα ! Για ολους εμας και μονο.
Μολις προσεξα τις μελανιες στα πλευρα μου απο τις γονατιες στο πιτ. Ειμαι τοσο συγκινημενος
Το οτι ποναω ολοκληρος ακομα και μετα το μπανιο για να φυγουν τα κιλα χωμα δε το συζηταω. Παω για νανι και κοβω το …αυτι μου οτι στον υπνο μου θα τραγουδαω Master master where’s the dreams that ive been after
Εφτασα κ εγω Σαλονικα.
Το live ηταν σκετη καυλα.
Απιστευτοι.Απλα.
Δεν χρειαζονται αναλυσεις περι τεχνικων λαθων και ηχου και κουρδισματος και παπαριες.
Οι ανθρωποι ειναι θεοι και επιτελους τους ειδαμε live και οι νεοτεροι.
Αντε περαστικα μας.Παω να κοιμηθω.
Ανχολη σμουτς.
Καιρός ήταν και για εμάς τους νεότερους…Δικαιολογούνται οι εκδηλώσεις λατρείας…Αυτό δεν ήταν live, ήταν η δευτέρα παρουσία
hm, ntaks, legete oti thelete legete.
egw tha pw oti kai oi sabbath me ozzy htan gia klammata
kai o dio thn kyriakh htan poly ligos - kai as einai megalh agaph, as opsetai omws oti exoun kanei oloklhrh ameriklanikh periodia me para polla dates protera, prepei omws se 2-3 diskous na aposyrthei me to kefali psila (1&2) tha einai ta magica 2+# pou bgazei tautorxona.
enw xtes oi metallica den yphrxan. den me koftei an enthousizontan oi mikroteroi i sygkinithikan oi megalyteroi, egw eida mia mpanta gia 2i fora se 2 xronia na paizei kala tragoudia (palia) as mhn to sxoliasoume, where the new sHIT guyz ; does it suck soooo much a$$ ?! kai to gegonos oti eixan kata meso oro 80e, eishthrio, shmainei oti eprepe na eixan paragwgh kampana, ant autou eixan metri hxo, paizan poly metria, kai bariontousan. opoios tous exei ksanadei kserei. epishs Cozy boy, oi maiden mporei na paiksane 1,40 alla paiksan THEIKA, toso ektelestika oso kai tragoudistika… o dickinson einai sthmenos ksana fwnhtika…
tespa…
ama arese emena mou periseuei - alla to na pei kaneis oti htan i kalyterh synaulia ever, well shmainei oti den exei dei kai polles synaulies. kai to koino htan poly ksenerwto. na sas dwsw ena oreo paradeigna KALYTERHS THRASH SYNAULIAS ? ANTHRAX ! na mhn pw kia testament twn 300 atomwn…
alla auto einai… e re diaole epeidh twra m anapsane ta lampakia - tha PAW kai WACKEN re mourgoi na DW SACRED REICH ! AUTO HTAN !
Ίσως είχα υπερένταση να κάνω post γι’αυτί ξύπνησα τόσο νωρίς μετά απ’το απίστευτο προηγούμενο βράδυ…
Ξεκινάμε:
Dirt Spawn Disease
Μα καλά ρε παιδιά κανείς δεν τους πρόλαβε; Ούτε κι εγώ!
My Dying Bride
Παρ’ότι είμαι μεγάλος fan τους, είχα εξαρχής αμφιβολίες για το πόσο θα καταφέρουν να αποδώσουν και να κερδίσουν τον κόσμο με τον ήλιο να βαράει κατακούτελα… Όταν πάτησαν πόδι στην σκηνή όλα αυτά ξεχάστηκαν. Πολύ καλή παρουσία.
Mastodon
Είναι μία απ’τις αγαπημένες μου μπάντες και μια και θα ήταν η 2η φορά που θα τους έβλεπα live (είχα πάει και με τους Tool πέρυσι στο Ελληνικό, αφήστε το καλύτερα) ήλπιζα ν’ακουστούν σ’αντίθεση με την προηγούμενη φορά. Ε λοιπόν ήταν έξαιρετικοί… Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξέφρασε κάποιος σχόλιο “πρέπει να πάρουν τραγουδιστή καλλίφωνο” κτλ. Και πολύ σωστά απάντησε κάποιος ότι η φωνή του Sanders ταιριάζει μια χαρά στο ύφος του συγκροτήματος.
Θα σταθώ και τον drummer Brann Dailor γιατί είχα εντυπωσιαστεί απ’το drumming του όποτε άκουγα Mastodon και προσπαθούσα να ακούσω τι έβγαζε χθες… Θεός ο τύπος…Όχι δηλαδή ότι οι υπόλοιποι πάνε πίσω με τα θεϊκά riffs…
Metallica
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από “some kind of monsters” και στην περίπτωσή μας ΙΕΡΑ Τέρατα. Ως 15χρονος που είμαι, θα μου μείνει εμπειρία ζωής το ότι είδα αυτή την τεράστια μπάντα σ’αυτήν την ηλικία. Το εύστοχο “δεν περιγράφω άλλο” ταιριάζει απόλυτα εδώ… Όσο ήταν στην σκηνή οι Metallica και παίζανε, Nothing Else Mattered… Θα τους ξαναδούμε ποτέ;
Όσοι δεν πήγαν καλύτερα να βαρέσουν το κεφάλι τους στον τοίχο… Και να μην ξαναχάσουν την ευκαιρία αυτή, αν τους ξαναπαρουσιαστεί!
Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν επακριβώς τα συναισθήματα, τις εικόνες του νου…
Θα πω απλά ότι νιώθω πολύ ευτυχισμένος που στα 26 μου κατάφερα επιτέλους να δω την μπάντα που ανέθρεψε τα ακούσματά μου εδώ και 12 χρόνια. Ήταν σαν να έβλεπα τη μάνα και τον πατέρα μου επί σκηνής, να βλέπω μέρος από τα μουσικά μου κύτταρα.
Σε τέτοιες στιγμές διαπιστώνεις τη χαοτική διαφορά αυτής της ΜΠΑΝΤΑΣ με όλα τα λοιπά συγκροτήματα του χώρου. Είναι εκπληκτική η δυναμική που εκπέμπουν στον κόσμο, αγγίζοντας όλες τις ηλικίες, από 15χρονους μέχρι 60χρονους.
Και ήταν, συν τοις άλλοις, τόσο HEAVY, με το ντύσιμο στα μαύρα να είναι εκεί.
Το κοινό ήταν πολύ καλό, είχε ποικιλία στις αντιδράσεις του και αυτό είναι το σπουδαιότερο, γι’ αυτό άλλωστε οι METALLICA είχαν μείνει έκθαμβοι και δεν έλεγαν να φύγουν από τη σκηνή.
Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για όλο το event, αξίζει σε τέτοιες προσπάθειες και μια καλή κουβέντα, χωρίς ποτέ να είναι εφικτή η τελειότητα σε κάθε ανθρώπινη δράση. Και μόνο που πλέον μπορούμε να βλέπουμε τόσα σημαντικά ονόματα κάθε χρόνο είναι από μόνο του πολύ σπουδαίο γεγονός.
Το όνειρο ήταν καλοκαιρινό, γεμάτο γλυκιά νοσταλγία και ένταση.
We’ll never stop, we’ll never quit, 'cause YOU are METALLICA! 8)
Συμφωνώ…Kωστή…
Απέδειξαν εχθές, ότι είναι η κορυφαία μπάντα,του πλανήτη, οπου μιλήσαν μόνο οι ύμνοι ,καρφωτά ο ένας πίσω απ` τον άλλο ,χωρίς κοιλιές και σώγαμπρους, η μουσική τους, στη μάπα straight between the eyes,σα καλολαδωμένη μηχανή άρματος,με πυροβόλα των 20 ιντσών,κεφάτοι, …μάτοι, κολαση ,μας έστειλαν κανονικά…Και όλα τα άλλα περί προβλημάτων,είναι καρπουζόφλουδες και πασατέμπο…8O
Tα εισητήρια τελειώσαν ,sold out, 33,000 περίπου,ένα παράξενο κοινό,φερτε και άλλα Rockwave,σαν αυτό.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΦΛΩΡΟΙ και ΟΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΕΣ…από τη χώρα των Οθωμανών,της πλαατικούρας και των λαικών…#-o
Λοιπόν ας πώ και εγώ για τη συναυλία.
Oι Dirt Spawn Disease αξιοπρεπείς ειδικότερα για ελληνικό συγκρότημα αλλά δεν με ενθουσίασαν.
Οι Bride αν και δεν είμαι μεγάλος φαν τους είχα πάει με θετική διάθεση να τους δω και όντως ήταν καλοί. Βέβεαι ο ήλιος όντως δεν τους πολυπήγαινε8)
Οι Mastodon αν και δεν με τρελαίνουν με τον ήχο τους, ήταν πολύ καλοί και μου έβγαλαν μια ιδιαίτερη ζωντάνια καθώς τους έβλεπα.
Μetallica:Aπλά απίστευτοι!!!Θεικό setlist, και γενικά φάνηκαν και αυτοί να διασκεδάζουν με τα όσα βλέπαν. Για την συνολική εικόνα του κοινού δεν μπορώ να ξέρω μιας και ήμουνα τόσο στριμωγμένος μπροστά που ούτε που κατάφερα να κοιτάξω πίσω. Μοναδικό παράπονο ότι δεν έπιασα καμία πένα και ας πέταξαν πάρα πολλές δίπλα μου:?
Ας κάνω και μια αναφορά κάπου που ξενέρωσα!!!Λεοφορεία…Έφτασα στα λεοφορεία μετά από τουλάχιστον 25 λεπτά περπάτημα και δεν υπήρχε διαθέσιμο λεοφορείο να μπω. Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός μιας και ήταν ένα κλειστό και άνοιξε τελευταία στιγμή, αλλίως θα έπρεπε να περιμένω να γυρίσουν τα άλλα. Δυστήχως πολλοί αναγκάστηκαν να περιμένουν για να γυρίσουν τα υπόλοιπα κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο. Πραγμάτικα η όλη αυτή υπόθεση με χάλασε λίγο αλλά τι να κάνουμε…