Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

εγω περιμενα να γυρισουν τα αλλα…4 και κατι γυρισα.ελεος[-X .περα απ’αυτο η συναυλια μ’αρεσε παρα πολυ.οι metallica δηλαδη γιατι τους αλλους ουτε τους ξερω ουτε θελω να τους μαθω.ξερει κανεις στο περιπου ποσο κοσμο ειχε?

33,000.

Ρε παιδια ι ηταν αυτο χτες… ΠοΠο Δεν το πιστευα ηταν πολυ καλοι οι ατημοι…

Συμφωνώ εν μέρει με όσα λές, αλλά είναι λίγο άκυρο να συγκρίνεις συναυλίες των 300 ατόμων με συναυλίες 30000 ατόμων. Γενικά σε τέτοια events δεν μπορείς να χαρείς το συγκρότημα όπως με το να παίζει σε ένα club ας πούμε. Εγώ γενικώς το πιστεύω αυτό. Στα μεγάλα φεστιβάλ, το feeling ( από την πλευρά του οπαδού ) από ένα σημείο και μετά χάνεται ( καλύτερα: μειώνεται ) , εξαιτίας του πολύ κόσμου, και όχι τόσο από την απόδοση του συγκροτήματος. Φαντάσου να έβλεπες την ίδια συναυλία σε ένα club των 2000 ατόμων. Τι θα έλεγες τότε? Νταξ,αυτό το λέω βάσει των δικών μας φεστιβάλς, αλλά από όσον έχω συζητήσει με άλλους που έχουν πάει και στο εξωτερικό, το ίδιο πιστεύουν και αυτοί.

με τιποτα. παιζει και λιγοτεροι απο 25.000…

καλα τα λες. ο dio προς το τελος δεν αντεξε. αποδειξη το οτι το neon knights το ειπε πιο χαμηλα…

ο ηχος βασικα ηταν ΚΑΡΑΜΕΤΡΙΟΣ προς κακος για μετάλλικα δεδομενα. οσοι ηταν προς τα πισω δεν ακουγανε χριστο. μια ανεβαιναν οι κιθαρες, μια πεφταν. επειδη ηταν πολυ χαμηλα, ο αερας μας τα χαλασε. εν ολιγοις, οι 80 ειχαν καλο ηχο, οι πιο μπροστα σχετικα καλο, και οι υπολοιποι που εκαναν την “αμαρτια” να μη πληρωσουν 80 ευρο ή να θελουν να δουν ανετοι τους μετάλλικα πιο πισω…στο βουρκο.

δεν εχω νιωσει μεγαλυτερη απογοητευση σε λαιβ. να τους βλεπεις να παιζουν γ@μω, και να μη το ακους!

πεστα…και κριμα που δεν ημουν τεσταμεντ γ@μω το κερατο μου…

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

πραγματικά δεν έχω να πω κάτι…
επιτέλους μια συναυλία κι ένα τεραβάιμπ όπως πρέπει να είναι…
κάτι μελανιές που σύλλεξα σήμερα τις κατάλαβα…

do you want more?
yeah
do you want more?
yeah
you don’t want more. you need more…of this…
και χαμός…

ας μιλήσουν οι κολλημένοι

Τι να πεις??? εκτος του οτι “ΕΙΔΑ [SIZE=“4”]METALLICA[/SIZE] ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ”!!!
Απλα οι τυπαδες ειναι απιστευτοι και επιβεβαιοσαν για αλλη μια φορα γτ ειναι το κορυφαιο group στη metal σκηνη τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον. Αν και δεν εχω γνωμη για τα προηγουμενα live των 'Tallica στην Ελλαδα πιστευω πως ηταν πολυ καλοι και εβγαλαν και με το παραπανω τα 80 ευρω που εδωσα.
MASTODON : εκπληκτικοι και αυτοι σιγουρα απο τα καλυτερα group της νεας γενιας του metal και το setlist τους απιστευτο . κομματια οπως τα iron task,wolf is loose,megalodon, aqua dementia ,blood and thunder αξιζαν απιστευτα και τα επαιξαν με πολυ ενεργεια.
My Dying Bride: επειδη δεν μου αρεσει αυτο το ειδος γτ το θεωρο “ποιο αργο και απο το θανατο” δεν θα μπω στη διαδικασια να τους συγκρινω με metallica,mastodon ως προς την εμφανιση τους.
Tελος για οσους πιστευουν ( γτ το ακουσα και αυτο εχ8ες ) οτι ο James εκανε συγκριση στο Orion του Burton με τον Trujillo , απλα μια αναφορα στο ποσο μας λυπει ο cliff εκανε.

Παιδιά η συναυλία ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ τι να λέμε τώρα… Εγώ πάντως θα τη θυμάμαι για πολύ καιρό! :respect:
Όντως υπήρξαν προβλήματα στον ήχο που ευτυχώς διορθώθηκαν πολύ γρήγορα. Από κει και πέρα… μαγεία!
Ένα συγκρότημα γεμάτο ενέργεια και όρεξη και ένα κοινό εκστασιασμένο να τους αποθεώνει και να τραγουδάει μαζί τους τόσο δυνατά που τους κάλυπτε! Αυτή είναι η απόλυτη εμπειρία της συναυλίας και χθες ήταν μια από τις φορές που την έζησα στο έπακρο!
Ειδικά από τη στιγμή που έπαιξε το puppets άναψαν πραγματικά τα αίματα! Ευτυχώς δεν έφαγα πολύ ξύλο… :stuck_out_tongue:
Ακόμα κι οι ίδιοι οι Metallica δεν το πίστευαν! Ελπίζω να κρατήσουν την υπόσχεσή τους και να ξανάρθουν σύντομα.
Παραπονάκια:
1ον: η έξοδος. Ξέρετε όλοι γιατί. :x
2ον: δεν πρόλαβα τους MDB, που είναι από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα και δεν πίστευα ποτέ ότι θα τους έβλεπα live (και ορθώς πίστευα)… Έφαγα μεγάλη ήττα… Please όποιος άκουσε και ξέρει: μήπως είπαν αν θα ξαναρθουν… :cry:
Ευτυχώς με δικαίωσε η συνέχεια της συναυλίας. Πέρασα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κι ας κουράστηκα, κι ας πόνεσα κι ας πήγα ξενυχτισμένη στη δουλειά!
We love u 2 M.!

παιδιά το setlist το έχει κανένας;

(χωρίς σειρά)

Disposable Heroes
Welcome Home (Sanitarium)
Orion
Battery
Master Of Puppets

For Whom The Bell Tolls
Creeping Death
Fade To Black

…And Justice For All
One

Enter Sandman
Sad But True
Wherever I May Roam
Nothing Else Matters

Whiplash
Seek and Destroy

Memory Remains

• fuel

thanx!

:offtopic: Viv Thomas γαμω τα nick!!!

Oσοι δεν ξερουν τι εστι Viv Thomas ας το googlaroyn…:offtopic: τελος!!

Καλά ρε φίλε χαλάρωσε…εχω δει και εγώ πάρα πολλές συναυλίες πράγμα που δεν έχει καμία σημασία, αλλά μιας και εσύ το τονίζεις σαν τόσο σημαντικό, αλλά καλά τί μου συγκρίνεται τώρα μερικοί βρε παιδιά ???
Αυτή τη συναυλία με συναυλίες 1000 ατόμων, στην οποία έπαιζει και ένα από τα κορυφαία, ίσως το κορυφαίο συγκρότημα σίγουρα της μέταλ μουσικής,που εντάξει εγώ προσωπικά τέτοια συναυλιακή απόδοση ε’ιχα να δω από το 99 και το 93 από τους metallica κ πάλι και από άλλες 2-3 το πολύ μπάντες στο ενδιάμεσο…εντάξει μπορεί να είμαι πολύ μεγάλος φαν αλλά νομίζω ότι η συναυλία τους για άλλη μια φορά ήταν σε μακράν άλλο επίπεδο από τα περισσότερα συγκροτήματα που βλέπουμε στην ελλάδα τουλάχιστον live …Και αυτή το φορά το setlist ήταν πραγματικά ονειρεμένο…sanitarium, disposable heroes, …and justice for all, whiplash, for whom the bell tolls…τα λόγια είναι όντως πολύ λίγα και περιττά:)

:smiley: :wink: Μεγάλη ιστορία…

Χτες απεβίωσα και η σορός μου βρίσκεται στο Terra Vibe. 8O

Ελπίζω να βιντεοσκοπήθηκε και διανεμηθεί σε όλα τα συγκροτήματα, κάτι σαν σεμινάριο πως πρέπει να γίνονται τα live.

Τέλεια απόδοση, κέφια, τρελό κοινό.

Απλά η καλύτερη συναυλία για μένα και για πάρα πολλούς επίσης.

Είμαι σχεδόν βέβαιος πως στην επόμενη του Ευρωπαϊκή τουρνέ θα συμπεριλάβουν και την Ελλάδα μετά το χτεσινό.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ EVER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

(Άντε τον Σεπτέμβρη και Τool μετά μπορούμε να αναπαυτούμε εν ειρήνη.:stuck_out_tongue: )

Dirt Spawn Disease:
:-# :-# :-#

My dying bride:
Πολύ ωραίοι. Τρομερη μουσικη και ασφαλώς δεν έπρεπε να είναι πριν τους mastodon. Κρίμα που δεν είχαν το χρόνο να παίξουν κι άλλα.

Μastodon:
Πως γίνεται να έχουν ένα τέτοιο συγκρότημα πάνω απο τους My dying bride; Μόνο ένας άξιζε απο αυτούς. Ο μπασίστας ήταν νομίζω. Ο άλλος ο κιθαρίστας που τραγουδούσε ήταν για γέλια. Υποτίθετε πως ούρλιαζε κι εγω θυμώμουν τους μπεμπηδες όταν κλαίνε. Είχε γίνει και κατακόκκινος! Σε ένα τραγούδι μάλιστα ουρλιαζε και μετα σφύριζε. Εκει πέθανα στα γέλια!!!:lol: Μουσικά… Νομίζουν πως σόλο είναι να κάνεις τρέμολο πάνω στη ΜΙ και να πατάς ό,τι τάστο σου 'ρθει. Ωραιος ρε φίλε, αλλα κι εγω τα έκανα μικρός αυτα και πάλι δεν έλεγα οτι παίζω σόλο. Μόνο ο άλλος ο κιθαρίστας με την “μοϊκάνα” κάτι έπαιζε.
Απλώς είναι ένα απο τα νέα συγκροτήματα που παίρνουν μια κιθάρα γρατσουνάνε ουρλιάζουνε και κωλοχαίροντε.

Metallica:
Γαμώ την DIDI.
Ο ήχος δεν ήταν τόσο καλός όσο περίμενα. Χαρακτηριστική αποτυχία στην άρχη οπου το μικρόφωνο δε λειτουργούσε και ο κακόμοιρος ο James τραγουδούσε μόνος του μέχρι να αλλάξουν το μικρόφωνο.
Μου την έσπασαν μόνο που κάναν κι αυτοι την κλασική μαλακία φεύγω απο τη σκηνή για να φωνάξουν οι άλλοι και ξανα μπαίνω.

Dirt Spawn Disease:Δεν τους προλαβα γι’αυτο δεν εκφερω γνωμη αλλα οπως προχωρουσα στο δασος ακουγα τα αποκοσμα ουρλιαχτα τους.

My Dying Bride:Πολυ ωραια μουσικη και η φωνη σε καλη φορμα αλλα η μπασιστρια ηταν ολα τα λεφτα.

Mastodon:Τρελαααα!!!Και για οσους νομιζαν οτι δεν θα πρεπε να ειναι πανω απο my dying bride διαψευστηκαν.Τι να πω???Για το τρομερο setlist,την αποδοση που ηταν τελεια ή τα πωρωτικα ουρλιαχτα των δυο τραγουδιστων???

Metallica:Ονειρο ζωης.Αψογο setlist.

σιγα ρε νεοτερε…!!! εγω γιατι ειχα παει και το '99??? ειμαι παππους μαλλον…
οχι η δευτερα παρουσια, η τριτη παρουσια ηταν!!!

για το live απλα δεν εχω λογια… απεριγραπτο…
για μια ακομη φορα oι metallica απεδειξαν ποιοι ειναι και γιατι ειναι εκει που ειναι!!! :smiley:
ο james απλα γαμησε, ηταν αυτος που ξερουμε ολοι…
τιποτα αλλο, οποιος ηταν εκει μονο μπορει να καταλαβει…

Τι να πω τωρα εγω;;

Τους ειχα δει και το '99 στην Ριζουπολη, αλλα εχω την εντυπωση, απο οσα θυμαμαι, οτι το χθεσινο live ηταν μακραν καλυτερο απο τοτε.

Ναι, υπηρξε προβλημα με το μικροφωνο, αλλα σαμπως μετα που το αλλαξαν, ακουγοταν ο Hetfield ; Εγω παντως τωρα δεν ακουγομαι, ανοιγω το στομα μου και βγαζω κατι ηχους σαν γαιδαρος!!:-#

Προβλημα οπως προανεφερε και καποιος αλλος εδω, ηταν η σκονη, τουλαχιστον για οσους ειμασταν μπροστα, πισω δεν ξερω. Για καμια βδομαδα ακομα μου φαινεται θα βγαζω μαυρη μυξα!!

Θυμαμαι οτι απο τοτε που πηρα το εισητηριο (Φεβρουαριο) μιλαω με ενα καλο μου φιλο λεγοντας του οτι επελεξα των 100?, γιατι (μεταξυ σοβαρου και αστειου) δεν ειμαστε πια 18 χρονων, που να πηγαινουμε να χτυπιομαστε και να σπρωχνωμαστε.Ας παμε να κατσουμε χαλαρα να το απολαυσουμε (κουνια που με κουναγε!!)!!
Απο τοτε μεχρι και χθες δεν εχανε ευκαιρια οποτε βρισκομασταν να μου λεει κανοντας πλακα, για διαφορα θεματα, “κοιταξε να δεις, δεν ειμαστε πια 18 χρονων, για να κανουμε το ενα ή το αλλο”. Εχθες λοιπον τον πηρα τηλ μετα το live (δυστυχως δεν τα καταφερε να ερθει) και του ειπα, ξερεις κατι; Μαλλον τελικα ειμαστε 18 χρονων.Δεν εξηγειται αλλιως το οτι αφησα την παρεα πισω και ριχτικα μπροστα για να παρω θεση μολις βγηκαν οι Metallica.

Το setlist ηταν χορταστικοτατο, ας μην ειμαστε πλεονεκτες!! Και 5 ωρες να παιζανε παλι κατι θα ελειπε.
Και να μην ακουω παπαρολογιες του στυλ οτι ο Hetfield εκανε συγκρηση Burton/Trujilo εχθες. Ενα “God bless Mr Cliff Burton” ειπε και μπραβο του!. Αυτο δειχνει οτι ακομα και 20 χρονια μετα τον θανατο του δεν τον ξεχναει, ουτε και μεις.

Αντε να ανεβουνε φωτο και video παρακαλω,

ευχαριστω!:slight_smile: