Dirt Spawn Disease: Bαβουρα στα αυτια μου, δεν εχω να πω κατι…
My Dying Bride:Σκηνικη παρουσια της μπαντας 0, εκτος απο τον τραγουδιστη οπου κατι εκανε…
Mastodon: Για καποιο ανεξηγητο λογο μου αρεσανε, τα τραγουδια ομως οχι, εκτος απο ενα προς το τελος το οποιο μου εμεινε… Παντως γουσταρανε, τοσο η μπαντα οσο και το κοινο…
Metallica: Απο τις πρωτες νοτες του Ecstasy Of Gold η καρδια μου χτυπουσε με 250bpm… Creeping Death και αυτο που εβλεπα ηταν ενα ονειρο 5 ολοκληρων χρονων… Fuel, For whom the bell tolls, Sanitarium και εψαχνα να βρω τη μπαλα, αλλα την ειχαμε χασει… Αν και καγκελο μπροστα απο τον James,δεν ειχα καλη ορατοτητα στα πλαγια,αλλα ποιος νοιαζεται?? Στο memory remains να εχουνε μεινει μαλακες που ακουγομαστας περισσοτερο απο τον James… Στο Fade to black η τριχα ΚΑΓΚΕΛΟ, στο Orion εκανε την αφιερωση στον αειμνηστο Cliff Burton και με το κοινο να φωναζει “Cliff Cliff”… Το Νothing else matters εκανε ματια να βουρκωσουν, το One το απολυτο Metallica κομματι, στο Master Of Puppets τα καπνογονα αναβανε το ενα μετα το αλλο (μπραβο ρε παιδια!) και εβλεπα τον Hammet με γουρλωμενα ματια… (Σιγα μην εχει ξαναδει τετοια υποδοχη αλλωστε)… Τελος, τα Whiplash και Seek & Destroy ηταν αυτο που λεμε “Δεστε τις ζωνες σας”, οπου το crowdsurfing εδινε ρεστα… Κατι ειπαν και για την επερχομενη περιοδεια, και βλεπωντας τους Metallica αγκαλιασμενος εκανα προσευχες μεσα μου να μας ερθουν και του χρονου…
ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: 1)Nothing Else Matters, One, Creeping Death
2) Πριν το Nothing Else Matters, οπου ο Kirk ετοιμαζοταν να παιξει ενα μικρο σολακι, καποιος του φωναξε “Maxi Lopez” και εκεινος απαντησε με ενα “Yeah” και γελαγε… Πολυ ωραια στιγμη, εγω το καταχαρηκα…
Στο soundcheck ειδαμε και την ακουστικη που παιζει ο James στο Unforgiven, αλλα το κομματι αυτο δεν παιχτηκε ποτε… Γιατι??:-s :-k
Ενα μεγαλο μπραβο στους σεκιουριταδες, οπου παρα τις εντολες απο “πανω” που λεγαν “μη δινετε νερα”, εκεινοι τους γραφαν στα τετοια τους… Ηρωες παιδια, μπραβο…
Τα pl μια χαρα ητανε, δεν ξερω αν καποιος ειχε προβλημα με αυτα, αλλα εγω ημουνα οκ…
…