Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Ήμουν Sabbath αλλά εκεί η κυρίως συναυλία ήταν τόσο τέλεια από όλες τις απόψεις που μια άσχημη έξοδος δε σε πειράζει τόσο πολύ.Αλλά όταν με τόση σκόνη παρακολουθείς τη μισή συναυλία ακίνητος με τη μπλόυζα στη μύτη, και πάλι την επόμενη μέρα είσαι μπουκωμένος σε όλο το ωτορινολαρυγγολογικό σου σύστημα, μια άσχημη έξοδος είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Προσωπικά σκοπέυω να κινηθώ νομικά ενάντια στη Didi και ότι βγει.Επιτέλους πρέπει να τελειώνουμε με την ανικανότητά τους.Και αυτή τη φορα θα υπάρχουν και ιατρικά στοιχεία τα οποία προέρχονται από λάθη τους για τα οποία δεν ενημερωθήκαμε.Δηλαδη π.χ. αν σου σπάσει το τύμπανο από την ένταση δεν μπορεις να κάνεις τίποτα γιατί πίσω από το εισητήριο λέει οτι θα έχει υψηλά dB.Δε λέει όμως τίποτα για τόση σκόνη.

Άμα είναι να βγάλουμε κανά λεφτό πσήνομαι, μπας και πάω να δω Αγγελάκα. Στείλε πμ ότι αποφασίσεις.

[QUOTE=dark_of_the_sun;161840]Dirt Spawn Disease:
:-# :-# :-#

My dying bride:
Πολύ ωραίοι. Τρομερη μουσικη και ασφαλώς δεν έπρεπε να είναι πριν τους mastodon. Κρίμα που δεν είχαν το χρόνο να παίξουν κι άλλα.

Μastodon:
Πως γίνεται να έχουν ένα τέτοιο συγκρότημα πάνω απο τους My dying bride; Μόνο ένας άξιζε απο αυτούς. Ο μπασίστας ήταν νομίζω. Ο άλλος ο κιθαρίστας που τραγουδούσε ήταν για γέλια. Υποτίθετε πως ούρλιαζε κι εγω θυμώμουν τους μπεμπηδες όταν κλαίνε. Είχε γίνει και κατακόκκινος! Σε ένα τραγούδι μάλιστα ουρλιαζε και μετα σφύριζε. Εκει πέθανα στα γέλια!!!:lol: Μουσικά… Νομίζουν πως σόλο είναι να κάνεις τρέμολο πάνω στη ΜΙ και να πατάς ό,τι τάστο σου 'ρθει. Ωραιος ρε φίλε, αλλα κι εγω τα έκανα μικρός αυτα και πάλι δεν έλεγα οτι παίζω σόλο. Μόνο ο άλλος ο κιθαρίστας με την “μοϊκάνα” κάτι έπαιζε.
Απλώς είναι ένα απο τα νέα συγκροτήματα που παίρνουν μια κιθάρα γρατσουνάνε ουρλιάζουνε και κωλοχαίροντε.
QUOTE]

Συμφωνώ απόλυτα! να αγιάσει το στόμα σου!

Οταν εφτασα στο terra vibe αρχισαν να παιζουν οι My Dying Bride. Παρολο που δεν ειχα ακουσει σχεδον τιποτα απο τις δουλειες τους, μου εκαναν αρκετα καλη εντυπωση, και σιγουρα θα τους ψαξω στο μελλον. Ο τραγουδιστης ηταν ολα τα λεφτα, πραγματικος showman.

Για τους Mastodon οτι και να πω ειναι λιγο. Πολυ δεμενη μπαντα, τερμα πορωμενοι και φανηκε οτι γουσταραν πολυ. Στα μειον παντως ο ασχημος ηχος στο τελος. Το σετλιστ ηταν ηπερπληρες, τελειο. Μου εκανε εντυπωση που ο Βrent εκανε τα effects του Βladecatcher σφυριζοντας! Σιγουρα το μελλον τους ανηκει. Το ειπα και πριν, χθες ειδαμε τους βασιλιαδες και τους διαδοχους.

Oι Μetallica ηταν τρισγαμ@τοι, πραγματικα δε βρισκω λογια για να περιγραψω τα συναισθηματα μου οταν μπηκε το Ecstacy of Gold. Νταξει η αποδοση της μπαντας ηταν εξωγηινη. Ακομα δεν το πιστευω οτι ειδα τους Metallica ζωντανα στη σκηνη να αποδισουν τα αγαπημενα μου τραγουδια. Το σετλιστ ηταν πραγματικα ενα best-of. Το κλιμα στο κοινο ηταν πολυ καλο, ακομα και στα mosh pits ακουγοταν το γελιο του κοσμου που ευτυχισμενος σπροχνωταν με τα γρηγορα τραγουδια τους. Ξεχωριζω το …And Justice και το Whiplash, οπου πραγματικα νομιζα οτι θα μου ξεκολλησει το κεφαλι απο το πολυ headbanging. Επαιξαν οτι ηθελα και ετσι δενε χω κανενα απολυτως παραπονο απο το σετλιστ. Συγχαριτηρια στους Metallica που απεδειξαν οτι ειναι η μεγαλυτερη μπαντα στον πλανητη. Και του χρονου!

Σκέψου φίλε ότι εγώ ήμουν ήδη άρρωστος με τον λαιμό μου χάλια…Σήμερα μιλάω σαν μισοπεθαμένη γριά!!!
Όσο για τους metallica, τι να πώ; ΜΑΜΗΣΑΝ επικίνδυνα τα σπάσαν, ένας οδοστρωτήρας που πέρασε πάνω από 25000 ψυχές… Για το set list πάλι δεν έχω τι να πώ…Ντάξει θα μπορούσαν να παίξουν αντί για memory και fuel, lightning και horsemen, θα ημόυν 120% ευχαριστημένος αλλά δεν τα λές αυτά μετά από ORION, HEROES, JUSTICE και WHIPLASH! Τα σπάσαν όλα οι θεοί μετά απο αυτό δεν θα είναι τίποτα όπως ήταν, ταξιδεύω, πετάω είμαι στον κόσμο μου τελείως και δεν νομίζω να επιστρέψω σε αυτόν που ήμουν…:bounce:

Άλλη μια φορά ρε gyes :cry:

Μόλις γύρισα από Αθήνα. Για άλλη μια φορά μετά τους Τοοl πλήρως απογοητευμένος. Δεν θεωρώ ότι έχω δει - ακούσει τους Metallica 2 φορές. Για μένα μετράει μόνο η προηγούμενη. Εκείνη η φορά που με έκανε σε προηγούμενα να παροτρύνω (σχεδόν να ξορκίζω ) τους πάντες να μην χάσουν τη συναυλία. Αυτό που ακούσαμε ΔΕΝ ήταν Metallica. Δεν ξέρω ποιός φταίει. Το crew των Μetallica ή η DiDi. Πιθανολογώ όμως το δεύτερο. Έχω πάει σε γύρω στις 100 συναυλίες ξένων συγκροτημάτων αρκετές από αυτές με πολύ περισσότερο κόσμο αλλά ποτέ δεν άκουσα τη δικαιολογία ότι ο κόσμος φώναζε πάρα πολύ. Ο Hetfield ακουγόταν με τα βίας μόνο στα κομμάτια στα οποία δεν τραγουδούσε ο κόσμος όπως π.χ. το And Justice For All. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα ξαναζήσω τόση ξενέρα όσή στη συναυλία των Tool πριν μερικούς μήνες αλλά το χτεσινό τους ξεπέρασε. Στη συναυλία στη Ριζούπολη ο ήχος ήταν από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος που έχω ακούσει. Ο χτεσινός συγκαταλέγεται άνετα στους χειρότερους. Και να έλεγες ότι δεν απόδοσαν οι Metallica? Το αντίθετο. Τη ματώσαν τη φανέλα. Τα έδωσαν όλα με ένα setlist καλύτερο και από αυτό της προηγούμενης φοράς. Όμως τι να το κάνω; Χτες ήθελα να φτάσω σε οργασμό ακούγοντας ένα από τα καλύτερα live γκρουπ ever αλλά κάποιοι δεν με αφήσανε. ΑΙΣΧΟΣ.Αν και η 2η μέρα του Rockwave ήταν καταπληκτική λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να ξανακατέβω Αθήνα και να δώσω τόσα λεφτά για να μην ακούσω τίποτα. Ειλικρινά θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ αν δεχτούν οι AC/DC να παίξουν στην Ελλάδα την κακόμοιρη.

Υ.Γ.1: Eίχα σκοπό σε στυλ χαβαλέ να γράψω ότι η καλύτερη στιγμή ήταν το It’s A Long Way to the Top στην εισαγωγή. Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να φτάσω στο σημείο στο τέλος να το πιστεύω πραγματικά

Υ.Γ.2: Οι Metallica είναι επαγγελματίες 100% και το απέδειξαν. Άρα κάτι άλλο βρωμάει

Υ.Γ.3: Και ένα αστείο γεγονός. Ένας πιτσιρικάς λέει με τις πρώτες νότες του For Whom The Bell Tolls. “Αυτό πρέπει να είναι ένα από τα καινούρια” :smiley:

Υ.Γ.4: Θέλω να πω ότι σίγουρα σε κάποια παιδιά που βλέπαν πρώτη φορά Metallica και που είναι από τα αγαπημένα τους γκρουπ θα άρεσε η συναυλία. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι αν η χτεσινή συναυλία παίρνει 1 βαθμό η συναυλία της Ριζούπολης έπαιρνε 1000. Πραγματικά είναι ντροπή που κάποιοι στέρησαν από αυτά τα παιδιά να ζήσουν ένα από τα καλύτερα 2ωρα της ζωής τους. ΚΡΙΜΑ

Ρε σταδιαλα με τη γκρινια πια. Ηχοι, σκονες, η φατσα του Trujillo, ο Hetfield που δεν ακουγοταν κλπ. Αναρωτιεμαι αν μερικοι ανθρωποι θα απολαυσουν ποτε μια συναυλια οπου οι συνθηκες δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες. Οποιος δε γουσταρε χθες μπορει να κανει παρεα στον Aaron Stainthorpe στο ψυχιατρειο. Αμαν πια. Για μενα σε μια συναυλια τα πιο σημαντικα ειναι το κλιμα στο κοινο και η καβλα της μπαντας οταν παιζει. Οταν μια συναυλια τα εχει αυτα σε πολυ μεγαλο βαθμο για μενα δεν της λειπει τιποτα. ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.

Είναι δευτερεύοντα αλλά δεν παύουν να υπάρχον φίλε Zafrock και πρέπει να τα λέμε :wink:

Τα γραψα κ στο ριβιού παίδες, αλλά στο pl2 πίσω ο ήχος ήταν πολύ καλός. τα μικρόφωνα κάνανε κάποια κόλπα σε φάσεις, αλλά οκ όχι τπτ πολύ σοβαρό.

όσοι ήταν όμως στο pl3 γκρινιάζουν. κ είναι πολλοί. άρα κάτι έγινε. κρίμα. εμπειρία ζωής

Φίλε μου αν δε σε ενόχλησε η σκόνη χθες, ή δεν ήσουν στο PL2 ή καλύτερα να ανυσηχείς με τον εαυτό σου και όχι με τη γκρίνια των άλλων.Όσο για τα υπόλοιπα που λες προσωπικά δεν είχα τέτοια παράπονα.(Ήχος κλπ)

Εννοειται οτι πρεπει να τα λεμε. Αλλα εαν αυτα τα δευτερευοντα δεν πρεπει να μας ξενερωνουν και μας κανουν να μην ευχαριστιομαστε μια συναυλια. ή οχι;

Φιλος αν η σκονη ηταν πραγματικα τοσο μεγαλο προβλημα παω πασο. Φιλικα παντα. :slight_smile:

Αν δεν λεμε και τα αρνητικα και ειμαστε ολοι μετα απο καποιο λαιβ “Ουαου θεοι, τελεια, omg.” δεν θα βελτιωθει ποτε τιποτα.:wink: :slight_smile:

ενώ αν τα λέμε θα βελτιωθεί; :-k

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση…:slight_smile:

Δυστυχώς ήταν μεγάλο πρόβλημα.Τουλάχιστον στη 10η σειρά που ήμουν εγώ.Και όσο για τη κάβλα που λες σε πληροφορώ οτι πήγα στη συναυλία με τεράστια κάβλα και ήμουν σίγουρος οτι θα καραγουστάρω.Αλλά για να δεις το μέγεθος του προβλήματος σε περίπτωση που δεν είχε σκόνη στο μέρος σου θα σου κάνω την εξής αλληγορική ερώτηση:΄Φίλε για πόση ώρα μπορείς να πηδάς μια γκόμενα που κλάνει ταυτόχρονα???Κάποτε θα ξεκαβλώσεις…

Ε νταξ εγω τα ειπα. Ο ηχος ηταν προβληματικος σε καποια σημεια, και οντως στην αρχη τα μικροφωνα ηταν θαμμενα. Πιστευω ομως οτι στη συνεχεια εφτιαξε και χαλασε μονο στο Whiplash καπως. Α και ημουν σχετικα πισω στο pl3 ε. Διπλα σχεδον στν τριτη οθονη (που σταματησε να λειτουργει καποια στιγμη).

Η σκονη πραγμκατικα ηταν προβλημα σε επνιγε!Ο ηχος ηταν χαλια στην αρχη ειδικα στα τυμπανα και στα μικροφωνα!Μετα εφτιαξε!Παντως το Seek & Destroy Το σκοτωσανε λιγο αν και σε ολη την συναυλια ειχαν πολλα λαθη!

Αν ο “πελατης” ειναι ευχαριστημενος ή εστω ετσι δειχνει, γιατι η “εταιρια” να βελτιωθει;
Νταξ οχι οτι θα γινει κατι αλλα κουβεντα να γινεται.

Αν και δεν πήγα, αυτό που άκουσα για τη σκόνη είναι απαράδεκτο.