Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

να ρωτήσουμε τον Lars!!!:lol:

Πάντως στο soundcheck είχε βγει και η ακουστική κιθάρα…

Πρέπει να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Δε γίνεται να παίζονται όλα τα τραγούδια, κάποια πρέπει να μένουν έξω.

Οχι αμα το τραγουδι ειναι στο σετλιστ…:roll:

Δε φτάνει που τους είδαμε και ήταν τέλειοι κάνουμε και παράπονα :stuck_out_tongue:
Σε 8 χρόνια πάλι. :stuck_out_tongue:

Καλά. Την επόμενη φορά που θα έρθουν Ελλάδα, γύρω στο 2014 θα παίξουν και τα υπόλοιπα.

Έχω στα χέρια μου ζωντανή ηχογράφηση από Metallica@Athens Rockwave 2007.
Όποιος φίλος θέλει, ας μου στείλει email στο info@dessypris.com να του την στείλω.
Φιλικά
Γρηγόρης Δεσύπρης
www.dessypris.com

ε οχι…θα ερθουν και του χρονου…το υποσχεθηκαν…

Δύσκολο.

γιατι βρε…καινουριο δισκο θα χουν…τον κοσμο τον λατρεψαν αποτι φαινεται…γιατι οχι…

Απλα ο goosebumps γουσταρει να βγαζει τη χολη στους Metallica…

Το βλέπω δύσκολο να έρθουν δύο χρόνια σερί όταν έκαναν τόσα χρόνια να έρθουν. Κατά τα άλλα μακάρι να βγάλουν καλό δίσκο και να έρθουν να πάω να τους δω κι εγώ.

Βασικα κι εγω θελω εναν καλο δισκο και για να ειμαι ειλικρινης την επομενη φορα θα προσπαθησω να τους δω στο εξωτερικο…

Ακόμα κι αν έρθουν εδώ; Γιατί;

Καλα και οι WASP δεν ειχαν ερθει ποτε και με το που εγινε η αρχη το 2004 καθε λιγο και λιγακι απο δω περνανε:p
Οχι οτι δεν γουσταρουμε βεβαια…

οκ, οκ ξερω :offtopic:

Δεν ειπα οτι δεν θα τους δω κι εδω! Απλα θα προσπαθησω για εξωτερικο γιατι πχ. εκει δεν παιζουν φοβοι τους στυλ “μην παρουμε φωτια” και γινεται κομπλε live με πυροτεχνηματα κλπ. Επισης για να εχω την εμπειρια ενος live σε πιο, χμ, προηγμενη χωρα…

το καλυτερο αμα ξαναρθουν θα ταν να τους βαζανε σε κανα ολυμπιακο σταδιο…οπως ειχαν εκανει με τη σακιρα…η σκηνη στο κεντρο η κατι τετοιο…ετσι θα μπορεσουν να χουν και πυροτεχνηματα…αλλα αν ειχε φετος 80αρι με αυτο τον τροπο θα χει παραπανω διοτι θα παιζει και ενοικιο…:stuck_out_tongue:

To “die” στο creeping death γιατι δεν μπορουμε να το πουμε σωστα??? :?

Οι μισοι λεγανε “die,by my hand κλπ”…ελεος

γιατι ειναι ακομη τοσο ενεργο αυτο το topic??:-k

Για τους Mastodon…