Audio είναι, χαλαρώστε.
Δεν είναι bootleg. Είναι επίσημο από το συγκρότημα, soundboard recording.
Eπειδη ετυχε να δουλευω στο φεστιβαλ για τα video walls και την εικονα που θα προβαλεται σ’αυτα,μπορω να σου πω με καθε σιγουρια οτι τα πλανα αυτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,γιατι ο σκηνοθετης των metallica μας ειπε οτι τι γκρουπ δεν θελει να ηχογραφηθει ουτε να μαγνητοσκοπηθει τιποτε απο εμας.
Οσον αφορα την τηλεοπτικη μεταδοση του φεστιβαλ στα video walls ,εγινε με 3 καμερες (τις λιγοτερες απο καθε αλλη συναυλια των metallica σ’αυτη την περιοδεια τους,στο Bilbao ειχαν 5 και στη Βιεννη 6)αλλα τα πλανα ηταν πολυ καλα και πλουσια γιατι οι αμερικανοι καμεραμεν ξερουν την συναυλια απ’εξω και ανακατωτα και ξερουν ανα πασα στιγμη τι προκειται να συμβει.
Παντως γενικα τα video walls ολες τις μερες ηταν λιγο οτι να ναι χωρις να φταινε οι καμεραμαν.
Επαιζε σολο ο Petrucci εδειχνε το Portnoy
Επαιζε σολο ο Iommi εδειχνε οτι να ναι…
Στους Metallica αν και όντως από 3 μόλις κάμερες, είχε πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία πάντως!
Οι metallica ηταν το μοναδικο γκρουπ σε ολο το φεστιβαλ που ειχαν δικο τους σκηνοθετη και τεχνικο επιτελειο,οι οποιοι απαιτησαν οι καμερες να αλλαξουν θεσεις απ’αυτες που ειχε θεσει η διοργανωτρια αρχη(οι οποιοιες ηταν καταφανεστατα λανθανσμενες, για καποιον που ξερει εστω και τα βασικα απο σκηνοθεσια παραστασης).
Κερδισμενοι απο ολη αυτη την αλλαγη ηταν οι Μastodon γιατι οι καμερες ειχαν ηδη αλλαξει για τους metallica και ετσι ειδατε περισσοτερα κοντυνοτερα και καλυτερα πλανα.
Οσον αφορα την σκηνοθεσια ολων των αλλων συγκροτηματων, αυτη εγινε απο ελληνα σκηνοθετη ο οποιος εινα εξαιρετικος στη δουλεια του(δουλευα μαζι του 7 χρονια και ξερω) αλλα δεν εχει ιδεα τι ειναι το heavy metal,ποσο μαλλον ποιος ειναι ο Iommi και ο Petrucci και ποτε παιζουν solo!+ το οτι οι θεσεις των καμερων ηταν προκαθορισμενες και δεν μπορουσε να τι αλλαξει(αν μπορουσε να’στε σιγουροι οτι θα τις αλλαζε!)
Μάλιστα. Ευχαριστούμε για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Καλώς ήρθες στο forum μας
Οχι,ειναι μονο audio.ΑΝΤΕ ΡΕ!!!Ανεβασε το να το ακουσωμεν.Το μεσημερακι ειπες και ηδη βραδιασε…
Έχουν μπει ήδη δύο Links
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=167483&postcount=606
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4455
Το πρώτο είναι torrent, το δεύτερο δύο αρχεία στο rapidshare.
Μήπως ξέρει κανείς τι λέει κάποιος από το κοινό στον Hammett στην αρχή του Kirk Doodle #2;
Κάποιος το είχε γράψει μου φαίνεται πιο πίσω αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα.
ρε επειδη δεν εχω adsl και επειδη δεν τα παω καλα με το downloading μπορει καποιος να μου το γραψει σε ενα cd σε αρχειο audio και να μου το δωσει.
εγω μενω νεα σμυρνη και οποιος μπορει να μου κανει αυτη την εξυπηρετηση θα περασω εγω να το παρω απ’οπου θελει!!
:please: :please: :please: :anyone: :anyone: :please: :please: :please:
Maxy Lopez λεει κ κ Kirk leei yes!!
τωρα που κολαει δεν ξερω!
Καλα, οταν το ειπε αυτο και ο Hammet ειπε “Yeah” ηταν καταπληκτικη στιγμη…
Αλλα γιατι του ειπανε “Maxi Lopez”?:-s
[SIZE=“6”]HTAN TEΛΕΙΑ!!![/SIZE]
Ποια φάση να πρωτοξεχωρίσω…Πώπω ακόμα να το χονέψω ότι τους είδα!!!
Πιες μια σοδα!!
:cold:
αφηστε γμτ. δειτε σετ λιστ απο σουηδια…
- Creeping Death
- For Whom The Bell Tolls
- Ride The Lightning
- Disposable Heroes
- The Unforgiven
- …And Justice For All
- The Memory Remains
- No Leaf Clover
- Orion
- Fade To Black
- Master of Puppets
- Whiplash
- Sad But True
- Nothing Else Matters
- One
- Enter Sandman
- The Four Horsemen
- Seek and Destroy
για μενα ειναι το “τελειο”. απλα.
Έλα που έχεις και παράπονο…
[SIZE=“4”]ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!![/SIZE]
Νταξει δεν γκρινιαζω. Αλλα θα τα ηθελα αυτα. Δεν πειραζει, την επομενη φορα που θα τους δω (στο εξωτερικο φυσικα)…
Τέλειο;
Wherever I may roam μόνο στη χώρα μας,τι λέτε τώρα!!!8) 8) 8)
Sanitarium δε βλέπω παραπάνω…:lol:
Ούτε Battery…
Πάντος το mp3 που βρήκα έχει αρκετά κάλή ποιότητα. Ακούγεται πολυ καλά και ο James κσι το κοινό από κάτω.
Το Unforgiven γιατι δεν παιχτηκε??:-s :-k