Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Εμενα ειναι Παρτ 6 στο 45%:smiley: :smiley:

Θα αποτολμήσω κάτι ακραίο και θα εικάσω ότι το video έρχεται μαζί με το audio της συναυλίας!

Ρε, ποιο ειναι το Password???

S.A.G.A.P.O.

:hippy: :hippy: :lol3: :lol3: :lol3:

Δεν μπαινω λογω προβληματος με το ιντερνετ…

Αυτο που εχω να πω οτι οι μεταλλικα γαμησαν. Οι μαστοντον ηταν επισης πολυ καλοι (ειδικα αυτο το blood and thunder :bow:)… οι my dying bride μας τον ψιλοεπριξαν αλλα δεν πειραζει :stuck_out_tongue: .

Μου την εδωσε βεβαια που δεν επαιξαν unforgiven και four horsemen αλλα εντυπωσιαστηκα οταν ακουσα να μπαινει το disposable heroes :vibrate: :!: :!:

Oι ελληνες καλοι ηταν…καλυτεροι απ’οτι περιμενα…

Πολυ κουραση ομως…

Γαμώ τη μιζέρια και την ξιπασιά από άκοπους αμούστακους συνταξιούχους, γαμώ!!!

που μπορω να βρω τη συναυλια σε dvd?επειγον περιστατικο!!!

Όταν κάποιος βρει το live (αλλά και από άλλα συγκροτήματα του rockwave) είμαι σίγουρος πως θα ενημερώσει είτε εδώ είτε στο αντίστοιχο thread των bootlegs. Δεν έχει νόημα ο καθένας να ρωτάει 5 φορές την ημέρα εάν ανέβηκε ή όχι.

Το live εχει ηδη μπει στο thread με τα bootleg.

ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ!

Τι είσαι συ, ήμο;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ:) :slight_smile: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?:roll: ΑΠΟ ΠΟΙΟ SITE ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ METALLICA ? ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΤΕ :stuck_out_tongue: ΜΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ:D
ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΑΑΑ:bow: :bow: :bow:

Αναστα ο κυριος εχει γινει το τοπικ…:stuck_out_tongue:

Ειπαμε, στο τοπικ για τα bootlegs, http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2239&page=72

:yahoo: :slight_smile: :slight_smile: THANKS THANKS FREEDDDD…ελπιζω να τα καταφερω…

Στο www.livemetallica.com μόλις είδα πως κυκλοφόρησε το official bootleg για το live στην Αθήνα! Αν δεν το ανεβάσει κάποιος μέχρι αύριο ή αν δεν βρεθούν τα λινκ θα το αγοράσω και θα το ανεβάσω εγώ. METALLICA ρεεεε!!! Την πέφτω για ύπνο…

Άκυρος ο ύπνος…το κατεβάζω τώρα!!! αυριο το μεσημεράκι θα το ανεβάσω σε rapidshare

Κατέβηκε!!!Πολύ καλός ήχος για bootleg…κλασσικά η ένταση του κόσμου έχει μειωθεί πάρα πολύ ώστε να ακούγεται το συγκρότημα αλλά σχετικά με τα υπόλοιπα live των metallica ακουγόμαστε πάλι αρκετα! Δεν ειναι μεγάλο 125MB είναι + 4MB τα εξώφυλλα. Μέχρι το μεσημέρι θα το έχω ανεβάσει

Οταν λες official bootleg???:-s Μη μου πεις οτι ειναι απο τα πλανα των Metallica…:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Λοιπον πολλα λεμε. Το θελω ολο το σκηνικο σε Dvd να τελειωνουμε :stuck_out_tongue: #-o