the end!!! σε κανα μισάωρο αρχίζω ανέβασμα…θέλει κι εδώ όμως υπομονή γιατί δεν έχω και το καλύτερο upload
Καληνύχτα…με 22 ανεβάζω οπότε υπολογίστε 1 ώρα + για το κάθε Part…
Δεν πειραζει ρε… Εγω θα βγω το βραδακι, οταν γυρισω ας ελπισουμε να ειναι ετοιμο!!
mhpws tha mporousate na me boithisete na katebasw th synaulia, me to na mou peite pou mporw na brw to torrent h na mou dwsete kapoio link?
Eyxaristw poly!!
(3 Iouliou 2007-topos:terravibe - hmoun ki egw ekei!!!)
Θα έχεις link σε μερικές ώρες…ανεβαίνουν! Στο part 3 είμαι
φαντάζομαι μέχρι να τα ανεβάσεις όλα θα τοχεις δει το video… οπότε πες μας για την ποιότητα του bootleg (εικόνα/ήχος), για να ξέρουμε αν πρέπει νάμαστε πάρα πάρα πολύ εκστασιασμένοι ή απλά πάρα πολύ…
Πίστεψέ με δεν έχω δει καθόλου μέχρι στιγμής.Κάτι ψιλά για να δω αν πάιζει μόνο. Δίνω αύριο το πρωί μάθημα και παίζει τρελό διάβασμα…Πάντως από ποιότητα είναι πολύ καλύτερη από τα βιντεάκια που κυκλοφορούν σε youtube κτλ. Ήχος δικάναλος από την κάμερα. Πάρε ένα screenshot:
Πολύ καλό φαίνεται… Όπως και να έχει χίλια ευχαριστω για την υπομονή σου…
Τα ευχαριστώ να πάνε στον hemlock από το greek-tracker που έκανε τη μαγκιά να το τραβήξει και να το ποστάρει. Όπως και να το κάνεις θέλει περισσότερο υπομονή να βλέπεις Metallica και να μην κάνεις headbanging επειδή κρατάς την κάμερα από το να ανεβάσεις το βίντεο στο rapidshare.
Κανα νεο εχουμε??:-k
οι καραγκιοζηδες του greek-tracker…μου εχουν κανει τον λογαριασμο που ειχα disabled…αγνωστο γατι…και οταν παω να κανω νεο register θελουν και invite…
ας την βαλουν εκει που ξερουν την συναυλια…αμαν πια…δεν θελω βεβαια να προσβαλω εσενα φιλε sleepless…
Τα links έχουν ήδη μπει στο αντίστοιχο thread…Καλό κατέβασμα!!!
μπραβο εισαι παλικαρι!!!8O
εκατεβη η συναυλια!!!πολυ καλη ποιοτητα και ηχος…ολοκληρη η συναυλια…κατεβαστε το παιδια…το μονο που μου την σπαει το κωλοδεντρο που φαινεται ωρες ωρες…:lol:
Οσοι προλαβετε γραφτειτε,οντως ανοιγει τυχαια για εγγραφες και θελει κωλοφαρδια να το πετυχεις.
Το κατεβαζω τωρα και εχω σταθερη ταχυτητα πανω απο 90 KB/s.Λεει.
poooooooooo ti les tora!!! spinal tap meta apo tosa xronia!!! theoi!!! proskyno!!! osoi den exete dei tin tainia xanete trelo gelio…
Με το audio bootleg τι γινεται??:-k
είσαι μεγάλος… thanks και στο παλικάρι που το τράβηξε και το πρωτοανέβασε…
Κατεβηκε
Γαμαει,καλη εικονα και αρκετα καλος ηχος.