Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Δεν κατεβαινει καθολου ρε γαμωτο…:x :x :x :x

Εμένα είναι στο 35% και κατατεβάζει με 130-140 μην το ματιάσω. Αυτό που λέγαμε για rapid θα προσπαθήσω να το ανεβάσω εγώ το βραδάκι…αρκεί βέβαια να πάρω και την συγκατάθεση από το παλικάρι που το ανέβασε στο greektracker

8O 8O 8O

Εμενα εχει κολλησει στο μηδεν ρε γαμωτο…:frowning: :frowning: :frowning:

an den eiste member sto en logo site k to torrent na sou steiloun den boreis na to katevaseis !

Τωρα μας το λες???:-s

Παιδια, κατεβαστε το και στο rapidshare γρηγορα!!![-o< [-o< [-o<

ΜΠορει κανεις να με κανει Ιnvite στο σιτε???:-s :-s

Γιατί, είναι πνευματική του ιδιοκτησία; Εδώ δεν πήραμε άδεια από το συγκρότημα, θα πάρουμε από το παλικάρι; Έλεος. Ανέβασε το στο rapidshare να δει ο κόσμος φως!

60%…:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Για κατσε να παρω τον Lars ενα τηλεφωνο να μαθει για τις κομπινες σας…:stuck_out_tongue:

Χωρίς να είμαι και σίγουρος το rapidshare μάλλον δεν είναι λύση. Σε αυτό το linkhttp://www.dirty.org/forums/showthread.php?t=2326 λέει ότι εχει file size limit 300ΜΒ ενώ το αρχείο είναι 682. Τα τέσσερα πρώτα μπορεί να λειτουργήσουν (αν και πρώτη φορά τα ακούω) αλλά εγώ πιστεύω πως καλύτερη λύση θα ήταν να το ανεβάσει κάποιος (αφού το κατεβάσει πρώτα) σε έναν άλλο tracker όχι private.

Μπορεις να το διασπασεις σε κομματια ομως…:wink:

Εγώ πάντως θα του στείλω ένα Pm να τον ενημερώσω τουλάχιστον. Δε νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αλλά έτσι είναι το σωστό.

66,6%…

Ναι αλλά υπάρχει και όριο ένα αρχείο κάθε ώρα maximum upload χώρια την περισσότερη δουλειά και για αυτόν που θα το ανεβάσει και για εμάς που θα το καταβάσουμε και θα πρέπει να το ενώσουμε.
Ας το ανεβάσει κάποιος και ας είναι με όποιο τρόπο θέλει:)

θα προσπαθήσω να το σπάσω σε 7 κομμάτια από 100 περίπου MB το καθένα. Δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος γιατί έχω premium. Θα δοκιμάσω και βλέπουμε.

Ερχεται και η προτομη σου!!!:smiley: :smiley: :smiley: 8) :wink:

καλά δεν έχει νόημα να μας συγκρίνεις με το κοινό του Live Earth… εκεί δεν πήγαν όλοι νακούσουν Metallica… την ίδια μέρα παίζανε πολλοί άλλοι καλλιτέχνες… δλδ πολλοί θα πήγαν νακούσουν madonna, robbie williams και δν ξέρω τι άλλο…

Νομίζω πως για free users το όριο είναι 100mb οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να σπάσει σε κομμάτια των 100MB.
Επίσης με μία επανασύνδεση λύνεται και το πρόβλημα της αναμονής!!!

Sorry αλλά μην είστε γύφτοι. Το παλικάρι κόπιασε για να το τραβήξει και να το ανεβάσει, δικαιούται να γνωρίζει αν και πως αυτό “μεταπωλείται”. Μπορείς να το πεις και ευγνωμοσύνη.

Φιλε σε πολλα λαιβ που εχω κατεβασει απο ραπιντ οταν κατεβασεις εολα τα rar αρχεια και κανεισ αποσυμπιεση το πωτο το ενωνει μονο του!αμα ξερεις πως να το κανεις θα ηταν τελεια!Παντως μπραβο και μονο που θα κατσεις να το ανεβασεις!:wink: :smiley:

Κατ’ αρχάς γύφτος (με την κακή έννοια) είσαι εσύ. Δεύτερον, το παλικάρι κόπιασε κλπ. αλλά τώρα το ανέβασε στο νετ για να το κατεβάσουν οι άλλοι.

Άντε μην πάρω τηλέφωνο Lars και γίνει του Napster εδώ μέσα που θα μας πεις ότι ο bootlegας έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιος θα δει το bootleg του που πόσταρε στο internet.