Παιδιά χαρείτε γιατί η συναυλία που είδατε με Metallica ήταν η τελευταία που έπαιξαν με κιθάρες. Αποφάσισαν να το γυρίσουν σε bass-only το συγκρότημα.
+1
Εν τω μεταξύ, αν το σκεφτείς, η μεγάλη σκηνή και η μικρή κλίση στο Pl2 (τον είχαν χαμηλώσει το χώρο) είναι αποτέλεσμα της περσινής “γκρίνιας” προς τους διοργανωτές (εγώ μόνο έχω στείλει κάμποσα e-mail προς τους διοργανωτές). Ζητώ συγγνώμη από τους true metalheads που τους χάλασα τη συναυλία των Μετάλικα και τους ανάγκασα με τη γκρίνια μου να παίζουν σε μεγάλη σκηνή…
Νομίζω μας αξίζει λιθοβολισμός σε εμάς γιατί δε βάλαμε μυαλό. Εξαιτίας της γκρίνιας που έχουμε ρίξει, τώρα ταλαιπωρούν τους Tool για να τους ακούσουμε με καλύτερο ήχο από το Δεκέμβρη με εισιτήριο από 25?.. Ε ρε ξύλο που το θέλω!!!:lol:
Αν έχεις μίζερη ζωή ναι. Αν δεν έχεις όμως μίζερη ζωή, τότε απαιτείς και να μη σου συμπεριφέρονται σαν το κορόιδο που τα σκάει…
Mη μου αγχώνεσε…Ο φλώροι ξανακάναν γαργάρες παγκοσμίως με την χοντρή σμυριδαλοιφή ,στο κάθε αυτί , και ξεπλύθηκαν με τη ψιλή για να είναι ασορτί…Τα 3 οστάρια του εσω ΟΥΣ, σφύρα-'ακμων-αναβολέας, απο χθες αρχίζει να επαναλειτουργεί κανονικά , σε όσους έπασχαν απο΄πρόωρη γεροντική ανία και φλωριά…
Επιπροσθέτως να μοιραστεί βαζελίνη με κουτί του 1 κιλού ,σε κάθε μπουζουξή, για να γλυστράει καλύτερα η ταστιέρα,στον ανατολίτικό οθωμανικό ρυθμό, σουρουκλεμέ μου…
και γραφικός και κομπλεξικός ο ψηλός…χα.χα…α.αχ
Μολις ξεμπλέξω θα επανέλθω , για να εξηγηθώ, περί φλωρών κλπ…μιας που βλέπω οτι ο δογματικός, χάνει και το χιούμορ, δια παντός, αν σε κονσέρβα έχει κλειστεί το μυαλό …:-s
last night performance 7/7/2007 video at LIVE EARTH- METALLICA From Wembley Stadium London -U.K
Metallica - Enter Sandman - Live Earth 2007
Metallica at live earth playing nothing else matters
BBC coverage of Wembley gig - ‘Sad Bad True’ -Metallica at live earth
Πολυ αργει το λαιβ και αρχιζω να ανυσηχω…
Mόνο που η ελάχιστη πίεση που ο ΟΥΣ μπορεί να αντιληφθεί είναι 20μP το οποίο με το ζόρι φτάνανε οι Metallica στη συναυλία
Eιμαστε(?) το καλυτερο κοινο για τετοιες συναυλιες οπως Metallica μου φαινεται γιατι εβλεπα κατι βιντεακια
απο τo Live earth 2007 που πηγαν οι Metallica…πολυ οτι ναναι ο κοσμος …λες κ βλεπανε θεατρο.:-s :-k
Είμαστε σαν τους Γαλάτες του γνωστού χωριού, γκρινιάρηδες, εκδηλωτικοί και φωνακλάδες! Τουλάχιστον όταν πρόκειται για τέτοιες συναυλίες
Αντε και του χρόνου!
Ναι το έχει ανεβάσει κάποιος. 3 ώρες!!!
Όμως αν και είμαι μέλος όταν πήγα να καταβάσω το τορεντ μου είπε να περιμένω 9 ώρες!!!
Μάλλον έχει πολλούς downloaders αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να το κατεβάσω.
Preview:
Edit: Τελικά ο χρόνος αναμονής είναι για όσους έχουν μικρό ratio και πολύ λίγα uploads (δλδ εγώ :(( )
Τα μεσάνυχτα θα μπορέσω να ξεκινήσω το κατέβασμα οπότε όσοι μπορείτε μπουκάρετε γίνετε μέλη για να μαστε πολλοί και να χουμε μεγάλο speed.
αυτο ακριβως…τα αρνητικα εννοειται πως υπηρξαν αλλα η χαρα μετα απο ενα τετοιο λαιβ μπορει να σε κανει να τα ξεχασεις…
παντως τον angmar τον δικαιολογω για την πικρια του…αν και πιστευω πως σιγουρα θα μπορουσε να τα σκεφτει λιγοτερο τα αρνητικα…νομιζω…
απο τις πιο σωστες και ψυχραιμες τοποθετησεις παντως εδω περα…
Δεν με κανει sign up!!!
Βοηθεια!!!
απο τις φοτο που βαλε ο trustno1 η προτελευταια δειχνει και ενα συννεφακι…τι να ναι αυτο αραγε…μην ειν ο κουρνιαχτος της σκονης;; μπααααααααααααα:p
Ρε, θα το κατεβασουμε, τι θα γινει??
Τρομε κραξιμο τωρα αλλα δεν πιραζει.στο http://greek-tracker.com/ ανεβικε,εχουνε ανευει κ photo metallica
οσοι δεν εχουνε λογαριασμο ασ μου στιλουνε mail να τους στιλω το torrent να το κατεβασουνε!
ναι ναι ανεβικε ολο το live!!!
οσοι δεν εχουνε λογαριασμο ασ μου στιλουνε mail να τους στιλω το torrent να το κατεβασουνε
Στειλε!!!
Τσεκαρε PM!
Επειδη θα μου σπασει τα νευρα, οποιος το κατεβασει, ας το ανεβασει και στο rapidshare αν δεν του κανει κοπο…
+1,000,000
εχει ανεβει σε dvd ή σε dιvx ? θα προτιμουσα να το εχω σε dvd. στειλτε ρε παιδια κανα invitation για αυτο το κολοσιτε