μα γιατί να μην ξανάρθουν?τους πήραν τα χρόνια και δεν το ξέρω?
Ειναι καπως δυσκολο παντως να ξαναρθουν… Μπορει μετα απο 8 χρονια…
ολοι ειμαστε καυλωμενοι με μεταλλικα το θεμα ειναι ομως πως αυτο ακριβως εκμεταλευονται οι διοργανωτες και κοπανανε οτι τιμες τους καυλωσει…εγω θα προσπαθησω να τους δω εξωτερικο αν δεν τα καταφερω μπορει και μαλακασα το πολυ με 60 ομως…φτανει να τους ακουω απο εκει πισω…
βγάζουν δίσκο,γιατί να μην ξανάρθουν???
αυτά είναι σαχλαμάρες ρε…μην τσιμπάτε…εδώ έρχονται τώρα στο άκυρο!!!
Εχεις ενα δικιο παντως…
δε γίνεται να μην ξανάρθουν…και βάζω και στοίχημα ότι όταν ξανάρθουν θα είναι σε καλύτερη φάση από ότι είναι τώρα…
και με καλύτερο δίσκο!
1ον) Οι Metallica συναυλιακα ειναι ΠΑΝΤΑ σε καλη φαση
2ον) Και να ξαναρθουν το εισιτηριο 60 θα ειναι το λιγοτερο. Αφου καθε χρονο τα ανεβαζουν 5-10 ευρω τουλαχιστον. Πρεπει κατι να γινει με την αλητεια της didi!
Exeis dikio,alla den yparxei pleon stin Ellada mono i DiDi…omws me ton ena i ton allo tropo prepei na adidrasume se ayto pu kanei me tis times!
Παίδες,για support στους metallica έχει ακούσει κανείς τίποτα???Έστω καμιά φήμη…
φιλε ακουγεται οτι θα παιξουν μαζι με slayer αν και φανταζει κομματακι δυσκολο…:-k :-k
εγω βαζω στοιχημα πως αμα ξαναρθουν θα ειναι καλυτερα απο τωρα…
lene gia to sugrothma toy anselmo apo tous pantera!
Eλπίζω να μην έχει καμία κόρη που πάιζει σε συγκρότημα ο Lars…
Εχει γιο ομως…
Μην τα λες έτσι απότομα και πάθουμε τπτ…
Metallica με Slayer…ω ρε μαναμ…Φέρτε τουυυυυυυςςςς…
Για Slayer και Motorhead ακουγεται,αλλα με την didi ποτε δεν ξερεις.
Πως ακούγεται, γιατί ακούγεται και κυρίως…ΠΟΥ ακούγεται, να πάω να το ακούσω και εγώ…και να ξεκινήσω σιγά σιγά με τα πόδια για Μαλακάσα, γιατί είναι και κομμάτι μακριά από την Νικαια.!:lol: :lol:
Εγω θελω Καλομοιρα…
πληροφοριακα για οσους δε ξερουν οι motorhead παιζουν στη Σερβία 29 με 30 ιουνίου (δε θυμαμαι ποτε ακριβως και βαριέμαι να το κοιτάξω:p )
αν δε ζητησουν κανα μεγαλο ποσο, δε το κοβω απίθανο να τους δουμε…
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< παντως αυτο που ειπωθηκε παραπανω για slayer μαζι με metallica καλο θα ηταν αλλα δεν ειναι λιγο δυσκολο??
τεσπα περιμενουμε και βλεπουμε…
ας ελπισουμε να γινει ετσι!!![-o< [-o< [-o< [-o< [-o<