A! Εγώ δεν ακούω soft πράγματα, οπότε τους προτιμώ τώρα περισσότερο! :lol3:
Λετε για 60 ρε γαμωτο… Αξιζει να το ρισκαρω??
Οντως αυτοι που θα παρουν το 80αρι νομιζω μετα τη συναυλια θα το μετανιωσουν…
Το βρισκω απιθανο να μεινουν τα καγκελα στη θεση τους.Ειτε ηθελημενα ειτε απο το πολυ σπρωξιδι καποιοι θα τα ριξουν και τοτε θα γινει το σωσε…Και σιγα μην ξυθουν οι σεκιουριταδες.
Ειναι πολυ πιθανο αυτος ο διαχωρισμος να οδηγησει και σε ατυχηματα…
Μακαρι να κυλησουν ολα ηρεμα,αλλα με τις κερδοσκοπικες της μαλακιες η didi θετει σε κινδυνο και τη σωματικη μας ακεραιοτητα.
To σωσε θα γινει και στο Battery…
Στο θεμα μας τωρα, εγω με κοβω μαλλον για 80 για να ειμαι σιγουρος… Και αν δεν γινει τιποτα και ουτε καγκελα πεσουν ουτε τιποτα, πως θα βλεπεουμε πισω απο τον ηχοληπτη?
τι ωραία που είναι τα πράγματα…αντί να μιλάμε για set list τώρα και για διάφορα άλλα μουσικού περιεχομένου καθόμαστε και αναλύουμε τα αυτονόητα (αν θα βλέπουμε,αν θα γυρίσουμε…όπως πήγαμε εκεί κλπ κλπ)…
μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά…:x
Το θέμα με το setlist το έχουμε εξαντλήσει εδώ και καιρό!
Τα ίδια θα λέμε; :lol:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3242&page=5
ela nte
mexri pote ipologizete pos tha iparxoun eisitiria ton 60 evro?
Μονο αυτο, τιποτα αλλο!!! Ακουστε ρε τι λεει το παλικαρι…:thumbup:
Οσο για τα εισιτηρια, σκεφτειτε και το ενδεχομενο να παρετε με 80 ευρω και να ειστε τελευταιοι διπλα στα καγκελα, εκει που θα ειναι και αρκετοι ακομα που θα εχουν δωσει 60 λογω του οτι ειναι παιδια κατωτερου θεου…
Αν παλι τα εχετε τα 100 ευρω για να τα σκασετε στη didi καντε το, τετοιους οπαδους θελει η didi…
Κοίτα δεν είναι κακό ότι υπάρχουν VIP εισιτήρια, γιατί μπορεί ο άλλος να είναι μέταλλο στη σύνταξη και να μην αντέχει την ταλαιπωρία… Το θέμα είναι ότι και τα εισιτήρια του λαού έχουν τιμές VIP…:x :x :x :x
Συγνώμη, είδε κανείς οτι στα ticket info και άλλων χωρών που ανακοινώθηκαν,έχει διαχωρισμούς?
Για τσεκάρετε εδώ.
July 15 Helsinki, FIN - Olympic Stadium
Tickets will go onsale on Wednesday, 28th February 2007, at 9 am local time.
section A: 69 Euro
GA: 65 section D: 59 Euro
sections E & F: 54 Euro
Είναι στάδιο φίλε μου. Όχι χωράφι με σπαρτά. Στάδιο. Και οι Stones είχαν διαχωρισμό στο ΟΑΚΑ. Αλλά σε ανοιχτό χώρο, διαχωρισμός = αδιανόητο.
Elsinki η πιο ακριβη πολη της Ευρωπης…
ασε που ειναι και η μονη ξενη χωρα με διαχωρισμο. αρα δεν ειναι γενικο φαινομενο. και ο διαχωρισμος εδω δικαιολογειται…
Kαι παλι ο διαχωρισμος στους Stones ειχε μια λογικη,τα φτηνα στην αρενα,τα ακριβα κερκιδα.Εδω τα ακριβα αρενα και οι λοιποι πισω απ τον ηχοληπτη στο κωλοχωραφο ειναι απλα για γελια.
exete ka8olou skeftei…
pws k poso 8a einai to eishthrio trihmerou; an kapoios goustarei 3hmerou tous metallica pws 8a tous dei;giati tis ypoloipes meres to diaxwristiko mallon dn 8a yparxei…mperdema e;
am to allo; skesteitai…einai meshmeri kai paizoun ta prwta sygrothmata…analogika peite mprosta 8a einai kammia 600aria atoma kai pisw kana 3ari…xiliades…adynato; mallon efikto. Den vriskete pws 8a nai ena aisxro fainomeno gia emas kai ena 8livero fainomeno gia ton kallitexnh; e;adeio mprosta kai pisw o kosmos psilovrazei…(mallon) skata e;
epishs ena allo eylogo erwthma einai…re…oi 80arhdes an 8eloun sta dialimmata k oxi mono na vgoun apo to klouvi kai na pane mia volta gia opoio logo, gia merch ktl 8a mporoun na to kanoun; 8a parameinoun ekei mexri na tous lefterwsoun oi bravoi; h mhpws oxi; alliws me poion elegxo 8a mpainei opoios nanai ekei mesa; e;gia ti elegxo milame twra…isws mas kollisoun kana chipaki pou se syndiasmo me kana…ade re malakes!!!
ola ayta einai dyskolo na ta skeftei enas ‘‘empeiros’’ diorganwths;;; mhpws valan kana paidaki nhpiagwgiou na ta kanonisei ola ayta…mallon oxi…dn einai k toso xazoulhdes…MAS KOROIDEVOUNE REEEEEEEEE…TERTIPIA EINAI OLA…
8A POULHSOUN OLA TA 80ARAKIA KAI KATA TH DIARKEIA OLA TA DIAXWRISTIKA K OI MALAKIES 8A PANE STRAFI… re 8a mas enwsoun san gnisioi kommunistes plousious k ftwxous gia na ‘‘sw8oume’’ apo to synostismo…ti eipate;;ta leftakia 8a ta xoun tsepwsei e; e ti na kanoume…
Re pousth dn lew idiwtikoi epixeirhsh einai 8elei na vgalei…alla re gamwth toses kai toses ekei eksw stous politismenous kanoun festivalares me 3plasia eksoda kai onomata kai th vgazoun kala…edw ti ginetai re poth mou…t
tespa to 80ari 8a to dwsw giati alliws metallica den vlepw ksana…tespa stavrwnw aplws ta daxtyla gia kana motorhead prin…
επιτελους και εναε λογικος ανθρωπος…ελπιζω να μην δεχτεις να πας φιλε…δεν θελω να το παιξω εξυπνος απλα μου εκανε εντυπωση το οτι μονο θα πανε αλλα θα τα σκασουν και χοντρα με τη λογικη οτι μια φορα θα ερθουν…ομως και ο διοργανωτης το ιδιο σκεφτηκε και για αυτο εβαλε αυτους τους απαραδεκτους ορους…και τωρα που βλεπει πως οχι μονο θα παει ο κοσμος αλλα θα γινει χαμος και με τα ακριβα εισητηρια χαιρεται και γελαει πισω απο την πλατη μας…δηλαδη αμα εχουν 80/100 οι metallica οι ac/dc ποσο θα εχουν??200??
Κοιτα, Metallica ηταν η πρωτη μπαντα που ακουσα και τους αγαπαω πολυ, ομως με τετοιους ορους δεν παω! Γενικοτερα δεν εχω μαθει να κανω στη ζωη μου ο,τι θελουν οι αλλοι ουτε οπως το θελουν… Αν ανακοινωθει κανα δυνατο support (πχ Motorhead, Iced Earth) τοτε μπορει και να παω αλλα με 60. Να σου πω, και αυτη την τιμη τη θεωρω υπερβολικη με τις “αναισεις” που μας παρεχονται αλλα τελος παντων τοσα ειχα δωσει και για τους Sabbath που ειναι η αγαπημενη μου μπαντα και δεν νομιζω να δωσω ποτε παραπανω για κανεναν αλλον… Αν ειναι να δω τους Metallica ΜΟΝΟΥΣ τους εννοοειται πως δεν θα το κανω στο χωραφι της Didi αλλα θα προσπαθησω να μαζεψω τα λεφτα και να παω εξω. Τουλαχιστον να μην πανε τα χρηματα σε αυτους που δεν μας σεβονται… ελεος!
βρε πως τα καταφέρνει η didi και είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα!!!
re einai paralogo omws na 8elei kapoios na tous dei live…ntaksei ti na kanoume…ola strava alla pistevw pws den 8a nai eykolo na tous ksanadei kapoios live…allwste proswpika den paizei pros to paron na paw kapou eksw opote ti na kanw…prwsopika milaw pada…to zhthma einai na mhn to ekmetallevodai oi malakes oi diorganotes ayth thn epi8ymia mas na doume bades megales pou goustaroume…