Οι Europe ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν με τους Heaven And Hell κάποια από τις προηγούμενες μέρες (Κυριακή ή Δευτέρα) και όχι με τους Metallica! 8)
μην ανησυχείτε!
θα έχει παρόμοια support με τους Guns N Roses.
Για βλάκες ψάχνετε? Γιατί να πληρώσουν και άλλα συγκροτήματα?
Φεστιβάλ με 1 συγκρότημα!
Και μετά σου λέει ότι η καινοτομία στην Ελλάδα δεν είναι σε ικανοποιητικά ποσοστά!
poio eisitirio lete na parete?
Φαντάζεσαι να έχουν πάλι τους Star Star και το δελτίο τύπου να γράφει:
“Under public demand οι Star Star ύστερα από την ενθουσιώδη υποδοχή που τους επιφύλαξε το φανατικό κοινό της Ελλάδας, θα παίξουν αυτή τη φορά ως support των Metallica…” ](*,)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
](,) ](,) ](*,)
Αν παώ (αναλόγως τα support, τους Metallica τους έχω δει κάποιες φορές), θα πάρω των 60 ευρώ και …κάτι θα βρώ για να πάω πιο μπροστά!
swstos.twn 80 tha einai epikyndina logw synostismou etsi skata pou ta ekane h didi!
Εγω δε ξερω αμα ερθω γαιτι μπαινω στρατο τον Μαιο, παντως προτεινω να μην παρει κανεις των 80 ευρω ειναι σκετη κλεψια, ποσο νομιζετε οτι θα ανταξουν τα καγκελα;
Με πρόχειρο υπολογισμό στο “pit” δεν χωράνε πάνω από 5.000 άτομα περίπου!
Οι υπόλοιπες 20.000 που θα είναι από πίσω δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια… :-?
Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι κάπως επικίνδυνα κυρίως για τους μπροστινούς!
Δηλαδή και θα δώσουν 20 ευρώ παραπάνω και δεν θα είναι απολύτως ασφαλείς;
Από την άλλη αυτό θα στρέψει αρκετούς στο να δώσουν 100 ευρώ! :-k
Εκεί θα έχουν περισσότερη ασφάλεια μεν, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα κοντά στη σκηνη δε… :?
Μπάχαλο! Α ρε didi! :mad:
[SIZE=“1”]
P.S. Κορυφαία τα καινούργια smilies![/SIZE]
Ναι αλλά θα είσαι από υπερυψωμένο σημείο και θα μπορείς να τραβάς καλύτερα με την κάμερα που θα κουβαλάς μαζί σου.
καλα σοβαρολογειτε???Δεχεστε να πατε με αυτους τους ορους στους μεταλλικα??Μ’ αρεσει που το σκεφτοσαστε για τα 100…Δηλαδη μονο με 100 θα δουμε την συναυλια με ανθρώπινες συνθηκες??Μας δουλευουν…Υστερα γκρινιαζουμε για τιμες,συνθηκες και ελλειψη ανταγωνισμου…Πως περιμενουμε να βελτιωθουν τα πραγματα οταν τα σκαμε για οποιαδηποτε τιμη τους καυλωσει να βαλουν…Νταξει και εγω γουσταρω μεταλλικα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσω για το συγεκριμενο λαιβ…Οχι και να με πιασουν κοροιδο για μια κωλοσυναυλια…
Yuuuuuuuupiiiiiiiiii
Είμαι ο νούμερο 13 !!!:vibrate: :vibrate: =D> =D>
Θα κορνιζάρω το εισητήριο μέχρι της 3 Ιουλίου…
hey hey hey hey hey hey hey…:vibrate:
Paides epidi to skeftomai akomi… mexri pote ipologizete pos tha iparxoun eisitiria ton 60 evro?
Δηλαδή ρε παίδες το εισιτήριο τι γράφει πάνω;; Metallica + TBA + TBA + TBA ;;; Ε ρε γέλια, αυτά ούτε στην Ζιμπάμπουε δε γίνονται…
Metallica + More acts TBA
Εγώ πάντως πιστεύω θα δει η Didi πως δεν “χωράει” άλλο συγκρότημα την ίδια μέρα και μπορεί η 3η Ιουλίου να είναι απλά συναυλία Metallica και όχι μέρος του Rockwave… εκτός και αν μας ξαφνιάσει όλους…:dunno:
Ki epitelous ananewthike to site tis Didi…=D>
Σε πληροφορω οτι στη Ζιμπαμπουε υπαρχουν Αγγλικοι νομοι και δεν γινονται τετοια αισχη .
Αυτο το εισητηριο γεματο ΤΒΑ θα ειχε πλακα παντως …
… αυτοί οι TBA έχω ακούσει ότι παίζουν πολύ καλά πάντως! :lol: :lol: :lol:
Εχεις 3 επιλογες.
- Πας και το παραλαμβανεις εσυ (πραγμα δυσκολο μιας και εισαι Κυπρο, εκτος αν εχεις καποιον γνωστο Αθηνα)
- Για εντος Ελλαδας σου το στελνουν με κουριερ +8?
- Για εκτος Ελλαδος σου το στελνουν με κουριερ +15? ;; αν θυμαμαι καλα.
Διαλεγεις και περνεις.
Παλια μου αρεσαν που ηταν πιο σοφτ . Τωρα το γυρισαν σε πολυ μπρουταλαριο :lol: