Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Πρώτη φορά είναι που γίνεται; Με τους Gn’R πέρσι πως είχε γίνει; Κι εκείνοι μέρος του Rockwave ήταν. Όσο είδα εγώ τα άλλα ονόματα, τόσο τα είδατε κι εσείς :-P. Με τέτοια τιμή φέτος πρέπει να φέρουν κάτι δυνατό.

Στους Sabbath είμουν εκεί που και καλά έγινε VIP zone, και έβλεπα μια χαρά και την σκηνή αλλά και την γιγαντοοθόνη που ήταν κοντά. :wink:

Ωραία, αύριο μάλλον θα πάει η υπόλοιπη παρέα για τα tickets! Αν και θα χωριστούμε, μερικοί επιμένουν για τα 80άρια :stuck_out_tongue: Εγώ, όμως, αποφάσισα! 100! Τέλος. Κι ας γίνομαι κορόιδο! Αυτά τα πράγματα δε θα διορθωθούν ποτέ στην Ελλάδα! Άσε που είμαι 1,65 , και εντάξει να μη βλέπω(μη ζητάμε και πολλά!!!), αλλά φοβάμαι μην τσαλαπατηθώ εκεί πέρα!!
Έπρεπε να υπάρχει και κανα άλλο φεστιβάλ για να υπάρχει ανταγωνισμός και να πέφτουν οι τιμές, αλλά…

Eγω τελικα των 80 με βλεπω να παιρνω,αλλα την αλλη εβδομαδα που θα εχω λεφτα-και πρεπει να τα στειλω να μου το παρουν,γιατι ειμαι εκτος Ελλαδας…ελπιζω ομως να εχει μεινει κανενα εισητηριο μεχρι τοτε…:-k

Εγω θα παρω των 60… αμα παρω:|
Γιατι δεν ανακοινωνεται το wembley να ξερουμε τι θα κανουμε γαμωτο μου?:-?

Κι εγω λογικα 60αρι θα παρω.Θα δειξει,πρεπει να δω και τι θα πει κ η παρεα.
Παντως θα ηθελα να ξερω και τα υπολοιπα συγκροτηματα της ημερας πριν αποφασισω.

ρε παιδια μην τρελλενεστε και σε μια βδομαδα να πατε εισητηρια θα βρειτε:lol: χωραει τοσο κοσμο στη μαλακασσα. περσι με τους guns μολις τελειωσαν τα εισιτηρια βγαλανε και αλλες παρτιδες;)

τα αλλα συγκροτηματα της ημερας θα ειναι καποια απο Megadeth Iced Earth Europe Περιμενουμε ανακοινωσεις!

megadeth tin idia mera me metallica? celebrity deathmatch diladi…kanonika!:smiley: aaa re MTV!

Κατσε ρε φιλος κι εσυ που το ξερεις? Πες μας μια βασιμη πηγη.

εγω δεν λεω απολυτως τιποτα θα το δειτε μονοι σας οταν ανακοινωθει!!! κατι ξερω παντως:!:

Για τους Europe οι φήμες είναι έντονες εδώ και μήνες!
Όπως και για Def Leppard και Heaven And Hell!
Να δούμε ποιοί θα έρθουν τελικά…:-k

Είναι ιδέα μου ή οι Megadeth δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί με τους Metallica;
Αν ισχύουν αυτά που λέτε το κόβω πιο πιθανό για Europe και Iced Earth.

Πως δεν εχουνε παιξει…
Μαλιστα ο κος Dave Mustaine κοιταγε απο μια μερια τον Kirk λες και θα τον δολοφονουσε…:twisted:

LOL! sorry, αλλα το πιο ευκολο πραγμα ειναι να μπεις σε ενα φορουμ, να διαδιδεις φημες ανώνυμα και μετα να λες “κατι ξερω εγω”. πες μας την ιδιοτητα σου και τη σχεση σου με την didi music για να δουμε αν ευσταθουν τα λεγομενα σου…

διαφορετικα μαλλον για φουμαρα θα τα λεγα…

οι πιθανοτητες να εισαι καποιος που θελει να σπασει πλακα ειναι πολυ περισσότερες απο το να εισαι καποιος παραγοντας…

Παντως το οτι αναφερεται ο φιλος στους Iced Earth ελπιζω να ειναι αληθεια… Παντως συμφωνω με τον Angmar, δεν μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει χωρις βασιμες ενδειξεις…

Το τσιμπήσαμε το εισιτήριο τώρα ποιοι άλλοι μας μένουν?

πληροφοριακα, μετα την περιφημη ταινια των metallica “some kind of monster”, η εχθρα μεταξυ metallica / megadeth ειναι ακομα πιο μεγαλη. βασικα δεν εχω ακουσει απο τοτε να εχουν παιξει μαζι (εκτος αν κανω λάθος)…εδω για πιο ασημαντο λογο ο mustaine δεν ηθελε τους rotting christ στην τελευταια συναυλια του στην ελλαδα. αμφιβαλλω παρα πολυ…

απο την άλλη, οι europe θα τραβαγαν πολυ περισσοτερο κοινο σε άλλη μερα. θα ήταν επιχειρηματικο λαθος να τους βαλουν μαζι με metallica, ειδικα αν οι φημες για το κασε τους αληθευουν…μπορουν να φερουν ‘κραχτη’ με λιγοτερα φραγκα…

απο την άλλη οι iced earth ειναι μια καλη λυση αφου με τον ripper δεν εχουν ερθει ποτε και πολλοι θα πανε για το πακετο. το προβλημα ομως ειναι οτι εχουν κλεισμενες ημερομηνιες για αρχες ιουνιου, και μετα για wacken, που αν δε κανω λαθος ειναι αρχες αυγουστου…γενικα δε βολευουν τοσο οι ημερομηνιες. το προβλημα ειναι οτι το site των iced earth δεν ανοιγει εδω και ωρα και δε μπορω να δω το πληρες tour schedule

εγω παντως αν φερουν (που δε το νομιζω) iced earth θα παω επειδη α. ειμαι τεραστιος οπαδος του ripper (ειναι ο αγαπημενος μου τραγουδιστης της μεταλ σκηνης των 90’ς), και b. τα λεει καλα τα παλια τραγουδια σε ενα dvd που εχω…

προσωπικα, διχως να εχω πληροφοριες απο τα μεσα, χιλιες φορες πιο πιθανο κοβω κανα motorhead που θα ναι και κοντα εκεινες τις μερες ή κανα machine head που θα οργωνουν την ευρωπη και εχουν μια ισχυρη βαση οπαδων…

paides…oson afora tin agora eisitiriwn mesa apo to ticketpro.gr… epidi eimai apo kipro tha ithela na ksero…otan gini i agora meso pistotikis kartas meta tha prepei na paei kapios na paralavei ta eisitiria apo kapou? pos doulevei to olo systima agoras eisitiriwn on-line?

απο την άλλη, οι europe θα τραβαγαν πολυ περισσοτερο κοινο σε άλλη μερα. θα ήταν επιχειρηματικο λαθος να τους βαλουν μαζι με metallica, ειδικα αν οι φημες για το κασε τους αληθευουν…μπορουν να φερουν ‘κραχτη’ με λιγοτερα φραγκα…

Tετοιο κραχτη με λιγοτερα λεφτα αποκλειεται να βρεις για Ελλαδα φιλε Angmar σαν τους Εurope.
Ταπεινη μου αποψη…

Kαι βεβαια ειναι το λιγοτερο ηλιθιο να μην τους φερεις μονους τους συμπληρωνω…