:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pes ta 60 evro ta dino gia mia mera… apla skeftomai an tha aksizei ton kopo… diladi an katafero (leme twra) na statho oso pio brosta ginete stin perioxi ton 60e tha aksizei ton kopo? an to paroume logika poso makria einai peripou o ixoliptis apo tin skini?
Ο ηχολήπτης είναι στο μέσο της απόστασης από την σκηνή μέχρι το τέλος του συναυλιακού χώρου περίπου. Οπότε αν πάρεις εισητηριο των 60 και καταφέρεις και είσαι στην 1η σειρά αυτής της κατηγορίας θα είσαι π.χ. στην σέντρα ενός γηπέδου και η σκηνή θα είναι μετά το “τέρμα”. Με λίγα λόγια η απόσταση η αρκετή…:?
hmmm… diladi peripou kamia 50aria metra](*,) … sas efxaristo… (den akougontai kala ta pramata)
kala ta 80 pou einai?
Τα 80 ξεκινάνε εκεί που τελειώνουν των 60 και τελειώνουν μπροστά στην σκηνή. Έτσι διακρίνω από το σχεδιάγραμμα.
ρε παιδια μας δουλευουνε??Το να χωρισεις σε ενα γηπεδο το χωρο σε κερκιδες και αρενα το καταλαβαινω…Το να χωριζεις ομως ενα χωραφι στα δυο ειναι ανεπιτρεπτο…και εγω ειμαι καυλωμενος για metallica αλλα με τις τιμες και ολα τα αλλα οου ειδα δεν υπαρχει περιπτωση να παω…μπορω να βρω τα 80 η τα 60 ανετα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσω στην γαμωdidi…οι τυποι να τα ψαχνουνε για μαλακες και εγω δεν ειμαι διατεθειμενος να την πατησω…απο τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα παιχτουνε πολλες μαλακειες κυριως εξαιτιας αυτου του ηλιθιου διαχωρισμου του χωρου…προσωπικα θα κοιταξω να δω μεταλλικα σε καμμια αλλη χωρα οπου τουλαχιστον θα σεβονται τα λεφτα που σκας…
panakriva!eixame dwsei 8.500 to 99.o xwros einai o idia diarithmismenos pws stous sabbath?mporeis na mou peis pou einai to sxediagramma giti to site ths didi den anoigei
oi theseis gia to ticket ton 100 euro pou einai? den exo sxediagramma
Ναι όμως στους Sabbath δεν υπήρχε κανένας διαχωρισμός. Μπορούσες να κάτσεις όπου να ναι και εγώ δεν θυμάμαι να έγινε και κανα “μακελειό” ούτε όταν μπήκαν οι Sabbath.
Anyway, το σχεδιάγραμμα:
thanx gia to link.allaxane thesh ta vip?malakia ta kanane!
Εντάξει για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι 8.500 χιλιάδες το 99 είχαν άλλη αξία από τα αντίστοιχα 25 σημερινά ευρώ. Αλλά και πάλι τα 60/80/100 ευρώ είναι πολλά και αν μη τι άλλο, δεν είναι μόνο τόσα. Στη Μαλακάσα κανείς δε μένει, θέλουμε και βενζίνη/εισιτήρια πουλμαν για να φτάσουμε στο Xwrafi Vibe. Βαλε και τίποτα νερά, βρώμικα κτλ που πουλιούνται και αυτά σε τιμές εξωφρενικές και τα 80 γίνονται 110+ χαλαρά.
Το VIP από ότι φαίνεται δεν έχει αλλάξει θέση, είναι όπως ήταν και στον Waters, στα αριστερά. Στους Sabbath αν θυμάμαι καλά είχε και δεξιά VIP εκεί που ήταν και ο Γεωργίου (ναι VIP ορθίων, άλλη μια καινοτομία της Didi).
Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με ποιό τρόπο θα γίνει ο διαχωρισμός; Με κιγκλίδωμα μόνο; Με κιγκλίδωμα + σεκιουριτάδες; Τα μέτρα ασφαλείας τα σκέφτεται κανείς γιατί κάτι μου λέει ότι θα έχουμε άλλα…
συμφωνώ…κι εγώ αυτό σκέφτομαι…θα έχουμε άλλα…το κοινό θα είναι ήδη τσαντισμένο με όσα έχουν συμβεί…
Vip και παπαριές.
Λέγοντας vip, εννοούνται οι θέσεις πάρκινγκ, η ομαλή πρόσβαση και αναχώρηση από το χώρο της συναυλίας και γενικώς όλες οι παροχές που πρέπει να θεωρούνται δεδομένες χωρίς να αισθάνεσαι και υποχρεωμένος που δίνεις την κατοστάρα.
Όσο για τον διαχωρισμό 60 και 80 ευρώ, το να δώσεις 80 και να μην βλέπεις ή να είσαι σαν συμπιεσμένο αρχείο .rar, είναι και πάλι too much.
Εγώ ψήνομαι για την 80άρα πάντως, λατρεύω τους metallica και παρόλο που τους έχω ξαναδεί, είναι ο μόνος λόγος μαζί με rush και gilmour που θα ξαναπάταγα στο terra vibe.
Αλλά πέρα από το οπαδιλίκι και την λατρεία για το συγκρότημα, τα γεγονότα με τους Tool είναι νωπά ακόμα.
Αν και εγώ δε θα τα δώσω τα λεφτά γιατί είναι πάρα πολλά και δεν είμαι και τόσο μεγάλος metallica fan, θεωρώ μεγάλο ρίσκο να δώσετε 80 αν έχετε τόσο μεγάλη αγάπη για τους Μετάλικα. Βάλτε άλλα 20ευρώ (δηλαδή 25% παραπάνω) και πάρτε VIP. Με τα 80 κινδυνεύεις πάλι και να μη δεις και πάλι να είσαι μακρυά από τη σκηνή. Αμφιβάλλω αν φέτος η σκηνή θα είναι ψηλότερη από πέρσι και αμφιβάλλω αν θα υπάρχει μεγαλύτερη κλίση στο χωράφι από ότι πέρσι. Και ναι, οι Tool είναι άλλος ένας λόγος που με αποτρέπει από το να πάω Μαλακάσα για τους Metallica…
Το χωράφι είναι τόσο επίπεδο, που δεν αποκλείεται και ο καλλιτέχνης ο ίδιος να μη μπορεί να δει που τελειώνει ο κόσμος…
Έστω ότι αποφασίζω να δώσω αύριο που κυκλοφορούν όπως λένε τα tickets τα 100 Ευρώ.
Το εισιτήριο δε θα γράφει πάνω και τα υπόλοιπα ονόματα της ημέρας;; Αφού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα… Δηλαδή πληρώνω για να δω Metallica και οι υπόλοιποι είναι ό,τι κάτσει;;
Τουλάχιστον ελπίζω τα δεντράκια να μη μου κόβουν τη θέα!! :x
Τι ώρα ξεκινάει η προπώληση αύριο?
Γιατί έχω ένα φόβο ότι θα περιμένουμε αύριο άδικα με τις ώρες και θα μας που κάτι του στυλ "Και αύριο μέρα είναι παιδια… :evil: "
Εγώ φαντάζομαι ότι δε θα κυκλοφορήσουν καν αύριο… έχω ένα προαίσθημα!
Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι σιγουρη ακόμα… 80 ή 100, 80 ή 100, 80 ή 100… αλλάζω συνέχεια γνώμη! ](*,)
Me too. Αλλά με βλέπω να καταλήγω στα 100 γιατί θα πάω που θα πάω γιατί να μην τους απολαύσω όσο καλύτερα γίνετε??
Μόνο να μην βρέχει αύριο γιατί με βλέπω να “καμπερώνομαι” έξω από τα Tickethouse!:-k
Ρε συ, ακριβώς εκεί κολλάω! Θα τους απολαύσουμε, ή θα είναι πολύ μακριά από τη σκηνή; Η “απόλαυση” σταματάει στο “δε θα φάω αγκωνιές, σπρωξιές κλπ” ;
Χεχε! Κουράγιο! Εγώ θα στείλω άλλους μάλλον!! Μουαχαχαχαχαααα! :twisted: