Κοίτα να δεις freedom η Didi και η κάθε Didi αυτό περιμένει από μας να πουμε. Ότι και καλά, “θα σκάσω 20 ευρώ παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα βλέπω οπότε ας τα σκάσω καιι τι έγινε;”. Πάλι όμως θα παγιωθεί αυτή η κατάσταση και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. 80 ευρώ για metalliica, αμα έρθουν Heaven and Hell άλλα 80; Ε δε πάει έτσι ρε φίλε.
Και δεν είναι ούτε θέμα μιζέριας, ούτε θέμα γυφτιάς, ούτε θέμα καβουριών στη τσέπη. Ας μου προσέφερε η Didi ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συναυλιακές υπηρεσίες, με ασφαλή είσοδο/έξοδο χωρίς συνωστισμό, με πολλά και καλά ονόματα στο φεστιβαλ, με τιμές αντίστοιχες των ευρωπαικών και όχι με καπέλο 100-150%, με περισσότερες δραστηριότητες, με γιγαντοοθόνες που να δουλεύουν ρολόι, με αμφιθεατριή διάταξη στην αρένα για να βλέπει και ο τελευταίος, με λεωφορεία που θα χωράνε τους πάντες και θα είναι ακριβή στην ώρα τους (και όχι σαν άλλες χρονιές που άλλοι πήγαν σπίτι τους 5 το πρωί), με παρκινγκ για αρκετά αυτοκίνητα μπας και γλιτώσεις το ατελείωτο περπάτημα που πρέπει να κάνεις αφου παρκάρεις 2 και 3 χιλιόμετρα μακριά, με σωστές τιμές στο κυλικείο (και όχι ελάχιστη μάρκα 1 ευρώ για να σε αναγκάσει να πάρεις 2 μπουκαλάκια νερό ενώ θέλεις ένα να πιεις και το άλλο το δίνεις σε καμια γκόμενα που σου αρέσει για να την προσεγγίσεις) και ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ άλλα, και θα τα έσκαγα και τα 80 και τα 100 ευρώ. Αλλά έτσι, κερατιάτικα; Όχι, δε τα σκάω.
Για να βοηθησω τη συζητηση ρωτησα τον συνεργατη μου τι θυμαται απο το 1993 γιατι εγω δεν ημουν εδω τοτε. Αν κατι δεν θυμαται καλα πειτε μου να τον ξεσκισω…
Λοιπον 7000 δραχμες εισιτηριο (σημερινα γυρω στα 100 ευρω) στη Νεα Σμυρνη και με support τους Cult , τους Metallica στη πιο βαρβατη τουρνε που ειδε ο πλανητης με θανατηφορο set list απο αλμπουμ μεχρι και το black βεβαια που διαρκουσε τοτε 2 ωρες και 45 λεπτα . Και δεν ταλαιπωρηθηκε κανεις. Δεν εχω ιδεα ποιος το διοργανωσε τοτε…
Αποτελεσμα η προσελευση 6-7000 κοσμος και πληρη αποτυχια. Τοτε οι Ελληνες δεν τσιμπησαν. Τωρα θα μασησουν και θα φτυσουν και τα κουκουτσια λεω εγω. Μια προβλεψη κανω…
Μην αγχωνεσαι…Ολοι αυτοι εδω που κανουν σαν τρελοι μετα το τελος της συναυλιας θα βλασφημανε τα 100 ευρο που εδωσαν για την χαλια διοργανωση (πραγμα πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα και για την διοργανωτρια εταιρεια) για τον χαλια ηχο και γενικως για την ολη αντιμετοπιση τους απο τους διοργανωτες.Θα αρχισουν να κραζουν στο φορουμ και μπλα μπλα μπλα η ιστορια επαναλαμβανεται.Αν ειχαν ολοι εδω τα @@ να θυσιαστουν για την αξιοπρεπεια τους και δε πηγαιναν σαν ενδειξη διαμαρτυριας να δεις πως θα εστρωναν τα πραγματα.Ναι δε λεω γρουπαρα οι Metallica αλλα η αξιοπρεπεια του καθενος ειναι πανω απ’ολα (για εμενα τουλαχιστον).Απλα φαντασου τι θα γινοταν αν δεν εσκαγε κανενας.Η αγαπητη didi θα εμπαινε μεσα με αποτελεσμα οι υπολοιπες εταιρειες να παραδειγματιστουν.Αλλα με τη λογικη “Αφου ειναι οι Metallica θα κατσω να με μαμισουν για να τους δω” και το σοφο ρητο του Γεωργιου "ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληνας θα εχουμε για αλλη μια φορα τα ιδια.Γκρινια πριν τη συναυλια για τις τιμες γκρινια μετα γιατι μας φερονται σαν ζωα και παει λεγοντας…Φαυλος κυκλος
Κοιτα συμφωνω στο μπουκοταζ, αλλα πες μου π.χ. οτι αποφασιζω να το σαμποταρω και να μην παω,ποιος θα χασει,εγω που δεν θα τους δω ή η didi που θα χασει 20 ευρω :?
Καλά τα λέτε αλλα να ρωτήσω κάτι;
Είναι πολλα τα 80 αλλα 200-300 που θα δώσει κάποιος για να πάει σε φεστιβάλ του εξωτερικού είναι λίγα;
Και σίγουρα θα ειναι γύρω στα 300 γιατί αν βάλουμε εισητήρια,μετακινήσεις,διαμονή όλα αυτά ανεβάζουν το κόστος.Μιλάτε με απαξίωση για τις εδώ συναυλίες και δηλώνεται οτι θα πάτε στο εξωτερικό.Ωραία.Πάτε, να τελέιώνουμε ώστε να έχει και λιγότερο κόσμο να είμαστε άνετα. :lol: :lol: :lol:
Σκεφτείτε οτι αυτά που γράφετε τα διαβάζει κόσμος που δεν μπορέι ουτε να ονειρευτεί ένα ταξίδι στο εξωτερικό πόσο μάλλον να το κάνει κιόλας.Επίσης τα πολλά και καλά ονόματα είναι σχετικό για τον καθένα.Σίγουρα υπάρχουν άτομα που και 20 ευρω να είχαν οι Metallica δεν θα πήγαιναν.
Σύγνώμη αν σας κούρασα.
Δεν θέλω να πρόσβάλω κανένα με αυτα που γράφω.
…isws k na exeis dikio,omws na symplirwsw oti tote oi Metallica itan k sta duzenia tus…gamusan k edernan…gia tus simerinus Metallica ayta ta xrimata einai mia koroidis k misi…apla patane sto gegonos oti mia genia neoterwn opadwn den tus exei dei pote k isws 'exun’ta 80(giati poios 8a dwsei 60 na einai pisw apo ton ixolipti???) na ta dwsun…
synfwnw apolyta pali me tis 8eseis tu filu Mulder
…agapite file gia na su li8ei i aporia,ta eisitiria mu met’epistrofis gia Milano eftasan to apisteyto apiasto k efwfreniko poso twn 98e…den einai k toso apiasto oneiro,ute kati atopo,alla to na apodexesai enan ekbiasmo to 8ewrw poly xeirotero…
…opws episis agapite file,se ayto to forum mpainun k polla atoma pu parakolu8un tsampa tis synaylies tis DiDi(eis baros fysika twn 8ymatwn pu plirwnun aytes tis treles times)k exun pollus logus na di8kaiologun ta adikaiologita…
Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.
98 αεροπορικά + μετακινήσεις + διαμονή + εισιτήριο φεστιβάλ = …
Εκτός κι αν κάποιο απο τα παραπάνω δεν έχεις σκοπό να πλήρώσεις.
Επίσης το αν κάποια άτομα βλέπουν τζάμπα τις συναυλίες της Didi και κάθε Didi μαγκιά τους.Πιστεύω οι περισσότεροι αν μπορούσαν τζάμπα θα τις έβλεπαν.
Δεν έχω κάτι εναντίον σου.ΟΚ?
Απλα λέω την γνώμη μου.
sorry αν στο στέλνω δεύτερη φορά αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έφτασε… Ήθελα λοιπόν να σου πω “μαζί σου!!!” και ότι εγώ θέλω να πάω 3ο Μαίου - 4 Ιουνίου. Αν θέλεις στείλε κινητό να βρεθούμε.
Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.
98 αεροπορικά + μετακινήσεις + διαμονή + εισιτήριο φεστιβάλ = …
Εκτός κι αν κάποιο απο τα παραπάνω δεν έχεις σκοπό να πλήρώσεις.
Επίσης το αν κάποια άτομα βλέπουν τζάμπα τις συναυλίες της Didi και κάθε Didi μαγκιά τους.Πιστεύω οι περισσότεροι αν μπορούσαν τζάμπα θα τις έβλεπαν.
Δεν έχω κάτι εναντίον σου.ΟΚ?
Απλα λέω την γνώμη μου. :)[/quote]
Αυτα τα λεφτα τα εξοικονομεις αν κοψεις μια δυο μερες διακοπουλες σε ελληνικο νησι. Δεν γινεται κατι χωρις θυσια. Ο six string απευθυνεται σε ανθρωπους που εχουν παθος με τη μουσικη και δεν λογαριαζουν τιποτα μπροστα στη δικη τους ευχαριστηση.
Δεκτη παντως και η αποψη σου.
Το πρωί αγόρασα μέσω metclub εισιτήριο.Των 80 ευρώ, αν και έκανε 82!!!
Η μεγαλύτερη παγαποντιά της Didi είναι οτι την Tετάρτη αρχίζει να πουλάει εισιτήρια χωρίς να έχει ανακοινώσει ούτε ένα όνομα εκτός των Metallica.Τι θα γίνει αν μετά απο 10-15 μέρες ανακοινωθεί ένα επίσης καλό όνομα για την πρώτη μέρα και η αγορά 2 ημερών στοιχίζει π.χ. 140 ευρώ??Εμεις που έχουμε ήδη αγοράσει τι θα γίνει??
Τώρα θα μου πείτε "Καλά ρε, τότε εσυ γιατί πήρες απο τώρα?"Γιατι ίσα ίσα με βολέυουν οι μέρες μόνο για Metallica!
paides eimai apo kipro kai eimai melos aftis tis genias pou legate i opia den exei ksanadei sigrotima tetiou velinekous kai pou einai diatethimeni na dosei 60 i 80 evro gia na to dei… apla epeidi den ksero katholou apo tetoiou eidous festival tha ithela na mou pei kapios xoris ipervoles…
-posa sigrotimata tha do (kai se poses meres) me to eisitirio afto.
-posi apostasti einai apo tin skini mexri tin perioxi ton 60 evro. (exo dei ton xarti alla den me voithise idietera mias kai den exo ksanapaei stin malakasa)
Πολύ λογική ερώτηση σου. Δεν έχεις ξαναπάει σε rockwave και δε ξέρεις τι παίζει. Λοι΄πόν με τα 60/80 ευρώ που θα δώσεις για το εισιτήριο, θα δεις συγκροτήματα μόνο μιας ημέρας. Στην περίπτωση των Metallica, το εισιτήριο βγαίνει σε λίγες μέρες αλλά κανείς δε ξέρει ποιά είναι τα άλλα συγκροτήματα της ημέρας. Και εδώ φυσικά έχουμε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία και επανάσταση στον τρόπο σκέψης του σύγχρονου ανθρώπου. Ως τώρα, πληρώναμε για κάτι, γνωρίζοντας ακριβώς τι παίρνουμε σε αντάλλαγμα. Η Didi όμως, επαναστατεί για άλλη μια φορά και λέει "μα γιατί να ξέρουν τι παίρνουν; " . Βάζουν έτσι το εισιτήριο 60/80/100 έχοντας ανακοινώσει μόνο μια μπάντα και ξεκινούν την προπώληση χωρίς να έχουν αναοινώσει τα άλλα ονόματα. Τα υπόλοιπα, τα είπε ο Hugin για μένα.
Όσον αφορά την απόσταση που λες χμμμμμ. Δε θυμάμαι ακριβώς πάντως είναι μακριά.