Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα ή κάτι τέτοιο να καταλάβω που είναι τα 60άρια?
έχω χάσει και λίγο την κουβέντα…sorry

Δες στο www.didimusic.gr εκει εχει σχεδιαγραμα. Μπορει ομως αποψε να μην φορτωνει η σελιδα.

μπήκα και πριν αλλά ναι,δε φορτώνει σήμερα…θα δοκιμάσω αύριο

Σχετικά με τη διαφορά 60/80?.

Συνήθως στην Ευρώπη, σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ, υπάρχει ένας διαχωρισμός στις θέσεις ορθίων. Αυτό συμβαίνει καθαρά για λόγους ασφαλείας και όχι για κερδοσκοπικούς λόγους αφού με το ίδιο εισιτήριο μπορεί κανείς να διαλέξει το χώρο στον οποίο θα σταθεί. Μόλις ο χώρος μπροστά στη σκηνή γεμίσει, τον κλείνουν και δεν επιτρέπουν σε κανένα άλλο να περάσει για να μην υπάρξει συμφόρηση.

Δε ξέρω αν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο για εισιτήρια ορθίων αλλά είμαι σίγουρος πως οι front rows θα να γεμάτες.

Agapite file 3exnas kati,gia tus Floyd,i timi itan analogi tu 8eamatos,tu xwru k twn ypiresiwn…kanenas den etrxe se kanena xwrafi k to 8eama itan yper8eama!!!8a diafwnisw ka8eta mazi su k odws kanenas den eixe parapone8ei tote k ayto leei kati!!!Den trela8ikame oloi k gkriniazume…k egw 8a i8ela na paw na dw tus Metallica,alla etsi den paw…

Συνήθως στην Ευρώπη, σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ, υπάρχει ένας διαχωρισμός στις θέσεις ορθίων. Αυτό συμβαίνει καθαρά για λόγους ασφαλείας και όχι για κερδοσκοπικούς λόγους αφού με το ίδιο εισιτήριο μπορεί κανείς να διαλέξει το χώρο στον οποίο θα σταθεί. Μόλις ο χώρος μπροστά στη σκηνή γεμίσει, τον κλείνουν και δεν επιτρέπουν σε κανένα άλλο να περάσει για να μην υπάρξει συμφόρηση.

Δε γνωρίζω αν γίνετα αυτό που λες, αλλά δεν έχει και σημασία. Το λες και ΄μόνος σου, με το ίδιο εισιτήριο και όχι να χρεώνουν 20 ευρώ παραπάνω το χώρο μπροστά στη σκηνή.

Εγώ να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον είμαι λίγο βλάκας και οι ιθύνοντες της Didi ιδιοφυίες. Πόσα εισιτήρια των 80 ευρώ θα κοπούν και με ποιό κριτήριο; Είναι σαφές ότι εφόσον μιλάμε για κλειστό χώρο (από τη μια η σκηνή και από την άλλη το κιγκλίδωμα) θα είναι και περιορισμένος ο αριθμός εισιτηρίων. Πως μπορούν τα σαίνια της Didi να υπολογίσουν ΑΚΡΙΒΩΣ πόσοι άνθρωποι χωράνε σε ένα δεδομένο χώρο, χωρίς να ξέρουν ύψος/βάρος των ανθρώπων; Ή μήπως τους ενδιαφέρει να κόψουν όσο πιο πολλά 80αρια μπρούν, και μετά ε αφήστε τους μαλάκες να στριμωχτούν, δε πειράζει.

Taytizomai apolyta me tis 8eseis su k ayto pu exw na ypen8imisw einai to oti,to prwto Rockwave stin Malakasa eixe poly logiko eisitirio,logw tis anasfaleias ts DiDi,ean o kosmos 8a parei ta buna k ta lagadia…k meta 3e8arepse…
Omws ayto pu pragmatika me ekneyrizei,einai i mayragoritiki logiki.Ti ennow?
Poly apla epeidi to group exei na er8ei para polla xronia,yparxei mia genia newn opadwn pu den tus exei dei k fysika patane panw se ayto alla k se aytus k bazun aytes tis times.Epeidi,eida anafores se eyrwpaika festival ktl ktl ktl k exei tyxei k na zisw kapoia xronakia se eyrwpaiki xwra,alla k na exw paei k se kapoia festival,exw na pw ena pragma:to xali twn festival tis DiDi k i analogia paroxis ypiresiwn,8eamatos,organwsis,xwru ktl ktl den to exw dei PU8ENA…etsi apla

Agapite file 3exnas kati,gia tus Floyd,i timi itan analogi tu 8eamatos,tu xwru k twn ypiresiwn…kanenas den etrxe se kanena xwrafi k to 8eama itan yper8eama!!!8a diafwnisw ka8eta mazi su k odws kanenas den eixe parapone8ei tote k ayto leei kati!!!Den trela8ikame oloi k gkriniazume…k egw 8a i8ela na paw na dw tus Metallica,alla etsi den paw…

Αυτο λεω και εγω αρχοντα οτι η συναυλια των floyd ηταν η η καλυτερη και γι αυτο κανενας δεν παραπονεθηκε για το πιο ακριβο(ψαχνω το αποκομμα για την ακριβη τιμη) της εποχης τοτε.
Οτι ξεχασα ειναι θεμα ηλικιας και μονο( που σκατα εχω βαλει αυτο το εισιτηριο γαμωτο;)
Αρα δεν διαφωνουμε.

…nai swsta…egw prepei na to exw akoma… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μην ανησυχείτε για το πότε θα τελειώσουν αυτά των 80… Αν είναι σωστοί φραγκοφονιάδες, κάτι μου λέει ότι αυτά των 60 θα τελειώσουν γρήγορα και πρώτα πρώτα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπες :

http://www.metclub.com/ivergence/Image/ROCKWAVE.JPG

:wink:

Φίλοι μου απ’ότι κατάλαβα το PL1 είναι στο υψοματάκι όπου είναι τα δέντρα. πληρώνεις δηλαδή 100 ευρώ για να είσαι απλά σε υπερυψομένο μέρος και μακρυά από την σκηνή. Και αν βλέπεις τίποτα ανάμεσα από τα δέντρα, σφύρα μου.

…k ta 60aria einai pisw apo ton ixolipti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e re geliaaaaaaaaaaaaaaaa

Όντως, τι παίζει με αυτά τα δεντράκια;; Εγώ έχω σχεδόν αποφασίσει να τα δώσω τα 100, αλλά μήπως θα είναι καλύτερα στα 80; Ή μήπως δε θα επιβιώσω αν πάω εκεί;; :smiley:

cronos έγραψε:

Φίλοι μου απ'ότι κατάλαβα το PL1 είναι στο υψοματάκι όπου είναι τα δέντρα. πληρώνεις δηλαδή 100 ευρώ για να είσαι απλά σε υπερυψομένο μέρος και μακρυά από την σκηνή. Και αν βλέπεις τίποτα ανάμεσα από τα δέντρα, σφύρα μου.

Akrivos opos ta les… To Sigegrimeno upsomataki to 2006 egine thesi gia VIP eno alles xronies den upirxe diaxorismos. Kai kati allo: Sti malakasa gia ena Dentro mporei na min exoun katholou theasi dekades atoma gia na min po ekatontades (ne gia ena mono dentro) Distixos mporei i didi na fernei megala onomata alla distixos den sevete katholou to koino(oxi mono gia tis psiles times ton eisitirion)

Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Όντως έχεις πολύ καλύτερη οπτική και αν είσαι τυχερός (πχ αν πας νωρίς) μπορείς να βρεις και πάγκο για να κάτσεις. Ξέρω ότι heavy συναυλία και καθισιό δεν πάνε μαζί, αλλά αν είναι μεγάλη η παρέα και πιάσετε ένα πάγκο μπορεί να νιώθετε τρισευτυχισμένοι μετά από πολλή ώρα ορθοστασίας. Τώρα βέβαια για 40 ευρώ επιπλέον δεν ξέρω αν αξίζει.

Εγω πaντως λεω νa πaρω των 80…

Συγγνώμη ρε παιδιά το σχεδιάγραμμα το είδατε;;;;; Μισό γιατί τα πήρα τώρα.

Τα 60 ευρώ είναι ΠΙΣΩ από τον ηχολήπτη. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;;;;; Στο Waters από εκείνο το σημείο και πίσω οι φλόγες στο Comfortably Numb φαίνονταν σαν αναπτήρες… Συν το ότι ο πάγκος του ηχολήπτη κόβει θέα από πολλούς πίσω του, αφού η Didi αγνοεί τι σημαίνει ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, κάτι που η ανθρωπότητα γνωρίζει εδώ και 3000 χρόνια.

Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ πάτε καλα; Δε κοιτάτε τα χάλια σας και να αφήσετε τα 80 και τα 100 ευρώ; Βελτιώστε τις υπηρεσίες σας, καντε το ΦΕΣΤΙΒΑΛ όπως όλα τα ευρωπαικά φεστιβαλ και όχι με 3 μπάντες. Σας έβαλε τα γυαλιά η Metal Bolt ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Φτιάξτε κανα παρκινγκ, ανάψτε κανα φως στον παράδρομο και μετά ελάτε να μας πείτε για 80 ευρώ…

Προτεινετε κaλυτερη λυση? Εγω προσωπικa θa σκaσω 20 ευρω πaρaπaνω(γιa το hetfield ρε γaμωτω) κaι νa πaει στο διaολο η didi. Τουλaχιστον θa βλεπω…

Δεν ξέρω, είχα τέτοια κάβλα να πάω αλλά το σχεδιάγραμμα που είδα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ