Από σημερινό άρθρο της καθημερινής -> Βέλγιο Βασικος Μισθός = 1234 ευρώ
Αν κάνουμε ένα μπακαλίστικο υπολογισμό για να συγκρίνουμε όμοια δεδομένα, ο Βέλγος θέλει 75/1234 x 100 = 6% του μισθου για να πάει στη συναυλία ενώ ο Έλληνας 60/668 x 100 = περίπυ 9%. Και βέβαια ο Βέλγος δε θα δει μόνο 3-4 μπάντες όπως στο δικ΄μας φεστιβαλ αλλά περισσότερες και μεγαλύτερες μπάντες.
Παντως εγω αμα δεν παω Wembley θα παω εδω. Δε τους χανω αυτο το καλοκαιρι!!
Maiden1979 εχεις δικιο, φανταζεσαι να γινει κανενα ομαδικο ντου? 8O
Θα γινει σφαγη μετα…
Oποτε παμε στη μιση και λιγοτερη παροχη υπηρεσιων στον πελατη αν υπολογισεις και αλλους παραγοντες οπως προσβαση,συνθηκες κλπ.
My point exactly.
Δεν θα κουρασω αλλο το φορουμ - αν απεσωβησα εστω και εναν απο την απογοητευση αξιζε τον κοπο.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ
Και κατι τελευταιο
Η υπογραφη μου ειναι μια φοβερη ατακα απο τον Bryan Brown στη ταινια Cocktail και αφιερωνεται σε οσους κερδοσκοπους νομιζουν οτι ειναι πιο εξυπνοι απο εμας…
Φίλε Daz σε καμια περίπτωση δεν κουράζεις (εμένα τουλάχιστον) αλλα συνεισφέρεις εποικοδομητικά. Εσύ λοιπόν που προτείνεις αντίσταση γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, δε προτείνεις και τρόπους αντίστασης; Εεγώ ανέφερα κάτι πάνω στο θέμα.
H αποχη και η διαμαρτυρια σε πολλες μορφες θα μας αλλαξει απο confortably numb οπως ελεγαν και οι pink floyd. Ειναι γενικοτερο προβλημα της ελληνικης κοινωνιας το μουδιασμα. Θελει υπομονη και στο συγκεκριμενο τοπικ θελει μια δυο αποτυχιες των τυπων αυτων για να αρχισει η αλλαγη.
Εγω προσωπικα επειδη μπορω την επομενη φορα που θα χρησιμοποιησουν τον χωρο των TOOL ξανα εχω κατι στο μυαλο μου…
Το πρόσεξα κι εγω φίλε Trustno1 (X-files καμένος κι εσύ ε;;;). Μάλιστα η αρχική και όλες οι υπόλοιπες είναι forbidden. έχουν καεί τελείως οι τύποι για να βάλουν το 2005 στην αρχική…
On topic: Στις διακεκριμένες θέσεις δηλαδή εκτός από την καλύτερη θέα , υπάρχουν καρέκλες και παγκάκια? (ξενέρα…) Κάτι άκουσα ότι και για Waters ήθελαν να είναι έτσι αλλά κλασικά κάτι δεν έγινε σωστά και αυτοί που πλήρωσαν διακεκριμένο απλά “χώθηκαν” μαζί με τους άλλους… Αληθεύει?
On topic: Στις διακεκριμένες θέσεις δηλαδή εκτός από την καλύτερη θέα , υπάρχουν καρέκλες και παγκάκια? (ξενέρα…) Κάτι άκουσα ότι και για Waters ήθελαν να είναι έτσι αλλά κλασικά κάτι δεν έγινε σωστά και αυτοί που πλήρωσαν διακεκριμένο απλά “χώθηκαν” μαζί με τους άλλους… Αληθεύει?[/quote]
Nαι, καπως ετσι εγινε.