Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Συνφωνω με τον Thorgal. Εγω δεν το κοβω να πηγαινω. Σιγα μην δωσω 60 ευρω για να ειμαι πισω. Βαλτε το ιδιο εισητηριο για ολους, ελεος. Thorgal μην ευχεσε να μεγιστοποιησουν τα κερδη τους, εγω θελω να φαληρησουν να μπουν πισω απο τα σιδερα!!! Θα το χαρω πολυ!!

Σωστοι πε παιδια! Κι εμενα πιο πολυ με πειραξε οτι θα ειμαστε πισω εμεις με τα 60 παρα η τιμη… :?

Exoume arxika tool me 52e ,nai to dexomai me pikra amerikaniki mpanta sta
ntousenia tis kai support poly zoriko ara den menoun pe8oria paraponwn.
pame sto xwro kai anakaluptw oti 8a protimousa na balw 1-1 ta eyrakia sto koumbara
toy koloy mou para na biwsw ayton to kolosynyliako xwro kai na 8aftoun 2 tetoies mpantes.

Oπου το ειπα στην Αμερικη με κοιταγαν σαν εξωγηινο για την εμπειρια του υποστεγου και αν υπηρχε κρατος εδω θα απαγορευε αυτον το χωρο γιατι απλα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

OXI,den 8a parw…as meinw me tin anamnisi tu '93…

Λιγος κοσμος πανακριβο εισιτηριο και παλι απ?τι μου ειπαν φιλοι μου γιατι τοτε ημουν μονιμα στο εξωτερικο.

Δεν ειναι οτι ντε και καλα θελονε ολοι να ειναι μπροστα, αλλα ας πουμε στη βαραει σε καποιο σημειο της συναυλιας και θες να πας μπορστα, δεν μπορεις ή δεν την παλευεις αλλο μπροστα με το στριμωξιδι και θες να πας καπου πιο χαλαρα για να απολαυσεις τη συναυλια, παλι δεν μπορεις.

Xaxaxaxa !!! to da shmera to prwi kai kseskisthka sta gelia !!!

8a dwsw 80 eurw gia na exw mia timia 8esh sth sunavlia tous ? DE SFAKSANE !!!

Pragmatika efxomai na mhn paei kaneis kai na ksupnhsoume epitelous!
Den krataw kalutera ta 80 eurw na parw olh th diskografia twn Judas Priest ???

Opoios ef8unetai gia afth thn aisxrokerdia mporei polu aneta na psofhsei mesa se ena lako me skata.To idio isxuei kai gia tous Maiden dusthxws…

Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι το πιο εξοργιστικο δεν ειναι η τιμη
γιατι 60 για μεταλικα ειναι συνηθες αλλα το πιο εξοργιστικο ειναι οι παροχες που παιρνεις με αυτα που πληρωνεις κυριοι.
Οι αμερικανοι με κοροιδευανε για τους Tool και η ερωτηση τους για τα 70 δολαρια που κοστισε το εισιτηριο εδω ηταν: is a blowjob included ?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Koιτα και 60 ευρω για το κωλοχοραφο ειναι ΥΠΕΡΠΟΛΛΑ…
(σορρυ για τους απρεπεις χαρακτηρισμους) :stuck_out_tongue:

Αν και δεν μου πολυπεύτει λόγω μιας και δεν γουστάρω τους μετάλικα κι δεν θα έρθω αλλά επειδή το βλέπω να γίνεται και στοις άλλες 2 μέρες όπου και μπορεί αν ανακοινωνόσουν κάτι καλό εμένα με πειράζει ποιο πολύ ο διαχωρισμός φτηνά ακριβά και όχι τόσο ι τιμή (που και πάλι πολλά είναι αλλά αν είναι για τίποτα heaven and hell πάει στο διάολο) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Η στάση της Didi για άλλη μια φορά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ όσον αφορά τα 60/80 ευρώ. Το θέμα είναι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε…

1/ Μπουκοταζ: δεν πάμε. Τέλος. Επειδή έχω δει αυτή τη λύση όμως να λέγεται ΠΟΛΛΕΣ φορές και πάντα αζεύονται 20.000 άτομα, δε θα γίνει τίποτα.

2/ Ο τύπος που είναι ρε παιδιά;;;;;;;;; Τα site που είναι να αναφέρουν κάτι;;;;; Έχουμε μια εταιρεία που ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ και δε μιλάει κανείς; Είδατε εσείς κανα περιοδικό/webzine να διαμαρτυρηθεί για τις ΑΙΣΧΡΕΣ τιμές; Μα τι φοβούνται όλοι, μήπως χάσουν το “τιμής ένεκεν” εισιτήριο και δε μπουν τσάμπα;;;

Και δε μιλάμε για μια τυχαία εταιρεία. Μιλάμε για μια εταιρεία που έφαγε 10 ευρώ από χιλιάδες κατόχους εισιτηρίων Stones από μια συναυλία που δεν έγινε ποτέ. Για μια εταιρεία που ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους φωτορεπορτερ στους Duran Duran, υποχρεώνοντας τους να υπογράψουν ένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συμφωνητικό, που έδινε το δικάίωμα στην εν λόγω εταιρεία να “να της εκχωρήσουμε ως «αντάλλαγμα» ολόκληρη την φωτογραφική μας δημιουργία από τη συναυλία και να μπορεί να την εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε χρήση κρίνει εκείνη, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, χωρίς καμία απολύτως αποζημίωση ή αμοιβή, είτε οικονομική είτε ηθική, για το φωτογράφο”;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ας βγει ΤΩΡΑ μια πρωτοβουλία από τα ΜΜΕ (ή από τον οποιονδήποτε) να μαζευτούν υπογραφές σε ένα κείμενο που θα μιλάει για τα οικονομικά ΑΙΣΧΗ αυτής της εταιρείας.

Εγώ μέσα.

GIA IREMISTE KE LIGAKI!!
DLD TI SAS PIRA3E PERISOTERO? …O DIAXORISMOS I OI TIMES?!

…an kanate ke kanena research 8a vlepate se oti se oles tis MEGALES ekdiloseis iparxoun diaxorismoi gia pollous ke pikoilous logous [perisotero aisxrokerdias]… edo Bob Dylan i8ela na kliso isitirio ke i arena itan xorismeni se 15 kommatia ke oi kerkides alla 30 me diaforetikes times!!! ke e3ofrenikes an skefteis oti me sxetika “sevasto” poso mono me kialia 8a evlepes tpt!!!

edo oi THE WHO kiries ke kirioi vgenoun se tour ke ta isitiria ine 60e stekonta ke 85 ka8istoi!!! DIAXORISMOS KE E3OFRENIKES TIMES! …ke ola afta stin “politismeni agglia”!

min to parete strava to post mou, apla VARE8IKA se opoio topic gia sinavlia na mpeno ke na iparxei i idia sizitisi!! KE NE!! Oi maiden STO MISO TOUS TOUR IXAN SUPPORT TIN KORI TOU HARRIS me to IDIO isitirio ke isos se periptoseis ke pio akrivo!! Dld ke i didi trelli ine?!

ke prin mou kanete epi8esi katakaimene ftoxe lae ego ime ma8itis LIKIOU ke ka8e xrono me DIKA MOU LEFTA pou douleva kalokeri ke xristougenna ERXOME APO KYPRO, [epd an perimeno na do ston topo m sinavlia…] PLIRONO AERODROMIA, ISITIRIA, DIAMONI ke fagito mono ke mono gia na do 1-2 sinavlies.

to gegonos tou oti mallonete eseis gia 10e-15e mou ti spaei afantasta

exeis apolyto dikio…ean kapoios kanei mesa,egw eimai mesa,OMWS pros to 8a paron 8a parw tin lysi n.1…k 8a meinw me tin anamnisi tis synaylias tu 93…den 8a plutisei kanenas Lwris,stin plati mu…egw gia na bgalw ayta ta xrimata idrwnw poly…lew OXI stus mayragorites

Mulder έχεις απόλυτο δίκιο! Συμφωνώ σε όλα! Έτσι ακριβώς είναι. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Και συμφωνώ και με τον Sting.

Καλησπέρα. Απ’ότι βλέπω είσαι νέος στο φόρουμ μας και ενδεχομένως να είσαι και νέος αναγνώστης του rocking.gr. Αν κάνεις μια μικρή έρευνα στα κείμενά μας, θα παρατηρήσεις εύκολα ότι το rocking καυτηρίαζε ΠΑΝΤΑ το θέμα των τιμών, τόσο πολύ, που τελικά επέλθη μια ρίξη με γνωστή εταιρία συναυλιών μετά από ανταλλαγή επιστολών, οι οποίες και δημοσιεύτηκαν.

Το εισιτήριο των metallica είναι μεν υψηλό, αλλά δυστυχώς για τα συναυλιακά μας δεδομένα, πρέπει να ήταν τρόπον τεινά “αναμενόμενο”… Ο καθένας ας πράξει τα δέοντα σύμφωνα με την τσέπη και τη συνείδησή του.

Δεν θα μου πει κανενας μαθητης ειδικα απο την Κυπρο ποσο φτωχος ειναι ο Ελληνας . Τον πληροφορω οτι ειναι πολυ φτωχος και ειναι λογικο να εχει χασει επεισοδια . Ακομα κι εγω που αφησα την Ελλαδα το 92 και γυρισα πριν εναμισυχρονο μπορω να το εδω . Και εγω εχασα επεισοδια λοιπον…
Τωρα για να μη νομιζει κανεις οτι εχω κατι με την puff daddy music η οπως τη λενε τελωσπαντων θα επιμεινω στο value for money και στην ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
Πληροφορω τον μαθητη οτι το 88 (αν θυμαμαι καλα παντα) δεν παραπονεθηκε κανενας για το τσουχτεροτατο τοτε εισιτηριο στους pink floyd γιατι ηταν μια εκπληκτικη συναυλια στο οακα.
Επισης θα αναφερω οτι το 93 ηρθα στην Ελλαδα για να σκασω 60 ευρω τοτε για να δω Yanni στο Ηρωδειο η οποια μετεπειτα εγινε απο τις πιο καλοπουλημενες βιντεοκασετες στην ιστορια της Αμερικης. Κανενας δεν παραπονεθηκε τοτε για το αστρονομικο ποσο.

Η μονη κaλη θεση λοιπον εινaι των 80…

Μεγάλε, κοίτα να ηρεμήσεις εσύ λιγάκι!
Όπως είπες, είσαι από την Κύπρο, οπότε την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων δεν είσαι σε θέση να την γνωρίζεις!
Καλά τα είπε ο dazmaniak! :wink:
Πολύ καλά κάνουν τα παιδιά και παραπονιούνται! Και ναι, 10 - 15 ευρώ από εδώ, 10 - 15 από εκεί, είναι ποσό που ΕΧΕΙ σημασία για πολλούς, κυρίως μαθητές!

Όσο για τον διαχωρισμό…
Το Rockwave είναι festival, έτσι δεν είναι;
Αναφέρεις ότι αν κάνουμε research, θα βλέπαμε ότι “se oles tis MEGALES ekdiloseis iparxoun diaxorismoi”…
Από προσωπικές εμπειρίες και έχοντας πάει επανηλλημένα σε festivals του εξωτερικού (Wacken Open Air Γερμανίας, Gods Of Metal Ιταλίας, Download Festival Αγγλίας) δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ!
Αν αυτά με προσεύλευση από 25.000 εως 100.000 κόσμου δεν είναι μεγάλες εκδηλώσεις, τότε δεν ξέρω και εγώ τί είναι!
Ο διαχωρισμός που έγινε στην περίπτωση των 'Tallica είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
Μου φαίνεται θα γίνει κανένα μαζικό “ντού” και θα 'χουμε άλλα μετά… :?

Είμαι νέος στα forum του rocking αλλά όχι και σαν αναγνώστης της σελίδας. Άλλωστε γράφω και γω σε webzine (δεν έχει σημασία σε ποιό) και παρακολουθώ τα webzines. Σκοπός μου δεν είναι να θίξω το rocking ή το κάθε rocking αλλά γενικότερα την ανοχή πολλών ΜΜΕ απέναντι στην Didi. Όταν μια κατ’ασταση παγιώνεται, αναρωτιέσαι αν πρέπει να αλλάξεις στάση και να γίνεις ίσως πιο σκληρός.

Φίλε από την Κύπρο,

Και ο διαχωρισμός και οι τιμές με πείραξαν εμένα προσωπικά. Κατανοώ απόλυτα την ανάγκη να υπάρχει ένας VIP χώρος με εξτρα ανέσεις όπως καθίσματα, τραπεζάκια κτλ (για ορισμένες συναυλίες) για άτομα μεγαλύτερης ίσως ηλικίας που θέλουν να κάθονται ΑΛΛΑ αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική του “χωρίζω την αρενα σε 2 κομμάτια” .

Σε τέτοιες συναυλίες, όλοι θέλουμε να είμαστε κοντά στη σκηνή. Για αυτό και επινοήθηκε αυτό το συγκλονιστικό μέτρο των 80 ευρω - μεγαλύτερη κονομα. Σου λέει η didi “αυτοί οι μαλάκες που θέλουν να πάνε μπροστά και να χτυπηθούνε, θα τα σκάσουνε οπότε ας το βάλουμε 80 ευρώ”. Το ότι υπάρχουν εισιτήρια με 60 ευρώ σημαίνει ότι η didi βγάζει τα έξοδα της με 60 ευρώ και έχει και κέρδος οπότε τα 20 ευρώ παραπάνω είναι ΚΑΘΑΡΑ κέρδος της didi και τίποτα άλλο.

Εγώ δεν είπα ότι οι metallica είναι φτηνή μπάντα. Ούτε oi Maiden. Αλλά για εξήγησε μου εσύ, πως είναι δυνατόν οι Maiden στη Σερβία (σε γειτονεύουσα Βαλκανική χώρα δηλαδή) να έχουν 31,33 ΕΥΡΩ και στην Ελλάδα 55/60!!! Θες να δώσω κι άλλα παραδείγματα τέτοια; Γιατί πίστεψε με, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ.

Pearl Jam : 52 ευρώ εδω, Γαλλία 36, Τσεχία 38

Depeche Mode : 60 ευρώ εδώ, Βουλγαρία 25(!!!)

Όσον αφορά τις τσουχτερές τιμές εισιτηρίων, ο κ.Λωρής είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο Avopolis:

“Η πολιτική των τιμών των εισιτηρίων συναυλιών δεν είναι θέμα μιας εταιρείας. Εμείς προσπαθούμε όπου είναι εφικτό να κρατάμε τις τιμές κοντά στην «Ελληνική» τσέπη. Επί του πρακτέου το αποδεικνύουμε στο Rockwave φέτος.” (αναφέρεται στο rockwave του 2004)

Τι μας λέει εδώ; Η πρώτη φράση λέει “δεν καθορίζουμε εμείς τις τιμές των εισιτηρίων”. Και ποιός τις καθορίζει ρε παιδιά; Η μπάντα; Ο κόσμος; Ή οι χορηγοί; Η δεύτερη φράση λεει “εμείς πάντως κρατάμε τις τιμές προσιτές για τον Έλληνα”. Μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος έχει ξεχάσει ότι ο βασικός μισθός είναι 500 ευρω, ότι το target group της Didi έχει στην πλειοψηφία του ΄μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους με μισθούς εως 800 ευρώ στην καλύτερη και νομίζει ότι στις συναυλίες πατάνε διευθυντές τραπεζών και επιχειρήσεων.

Εγώ πάλι που έχω ένα μικρό πρόβλημα ύψους (ναι το παραδέχομαι είμαι κοντός…) και μιας το έχω λαχτάρα να δώ Metallica (μιλάμε να ΔΩ όχι να ακούω μόνο) σκέφτομαι να θυσιασω την 100άρα αλλά θέλω να ρώτησω, παίζει να έιναι όλη εκείνη η περιοχή με άτομα που δεν θα τραγουδάνε, χοροπηδάνε η θα φωνάζουν hey hey???..

Πάντως θυμάμαι εκεινη η περιοχή στους Sabbath πριν 2 χρόνια ήταν ελεύθερης πρόσβασης και είχε και τέλεια θέα στη σκηνή…

Τι μας λέει εδώ; Η πρώτη φράση λέει “δεν καθορίζουμε εμείς τις τιμές των εισιτηρίων”. Και ποιός τις καθορίζει ρε παιδιά; Η μπάντα; Ο κόσμος; Ή οι χορηγοί; Η δεύτερη φράση λεει “εμείς πάντως κρατάμε τις τιμές προσιτές για τον Έλληνα”. Μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος έχει ξεχάσει ότι ο βασικός μισθός είναι 500 ευρω, ότι το target group της Didi έχει στην πλειοψηφία του ΄μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους με μισθούς εως 800 ευρώ στην καλύτερη και νομίζει ότι στις συναυλίες πατάνε διευθυντές τραπεζών και επιχειρήσεων.

Aς συγκρινουμε καπως ομοια πραγματα. Πριν απο εμας ειναι στο βελγιο με 75 και εγινε χαμος απο διαμαρτυριες. Ξερετε ποσα παιρνει ενας βελγος;
Kαι σας μιλαει ενας οικονομικα ευρωστος ανθρωπος οχι τυφλος ομως.
Για τους tool εχω στοιχεια οτι εγινε κερδοσκοπια γιατι γνωριζω ακριβως τι παιρνουν απο το 96 και μετα λογω της προηγουμενης ενασχολησης αλλα το θεμα δεν ειναι οι συγκεκριμενοι ηλιθιοι αλλα ολη η ελληνικη πραγματικοτητα.
Εμενα μου εχει κατσει το υποστεγο ρε παιδια. Μπορει να μου πει κανεις ποιες προυποθεσεις ασφαλειας κλπ. πληρει γιατι οπως ειπα εχω χασει επεισοδια…