[size=7]ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗ DIDI![/size] :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
μια γνωμη εκφράζω βέβαια. ελπίζω να βγω λάθος και να κλεισουν κάποιο μεγάλο support. αν εχει κανενα δυνατο line-up όπως ειπα πριν, δεν αποκλειω τιποτα.
touring europe 4 metallica. ετς
Ωραία, Metallica για δεύτερη φορά. Εγώ θα το σκάσω το 80άρι…κομμάτια να γίνει. Εδώ σε άλλους κι άλλους τα έχουμε σκάσει.
Επιτέλους!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Kαι γαμω!Αν και τους εργαζομενους δεν τους βοηθαει ιδιαιτερα η ημερα(ποσο μαλλον εμας εκτος Αθηνων)αλλα τεσπα…καποια ακρη θα βρεθει!
Δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά πέρσι που έκλεισα αεροπορικά για το Download από easyjet στα μέσα Μαρτίου το εισητήριο έκανε 230 ευρώ με επιστροφή… (τελική τιμή με φόρους, κρατήσεις κ.τ.λ.)
Ακόμα και αυτή τη στιγμή να κλείσεις θα σου βγεί γύρω στα 180… :?
Τσέκαρέ το!
http://www.easyjet.com/en/book/index.asp
Άρα το 80άρι το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος!
Δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά πέρσι που έκλεισα αεροπορικά για το Download από easyjet στα μέσα Μαρτίου το εισητήριο έκανε 230 ευρώ με επιστροφή… (τελική τιμή με φόρους, κρατήσεις κ.τ.λ.)
Ακόμα και αυτή τη στιγμή να κλείσεις θα σου βγεί γύρω στα 180… :?
Τσέκαρέ το!
http://www.easyjet.com/en/book/index.asp
Άρα το 80άρι το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος! [/quote]
κοιτα, αναλόγως. αν πάρω την πτηση της προηγούμενης μέρας (πράγμα που παίζει δηλαδή), θα μου πάει κάπου τόσο λογικά. αναλόγως από το πως θα εξελιχθουν κάποια θέματα.
i timi exei ksefugei.teleiws ma teleiws.
Τι ειναι αυτα ρε? Διαφορετικο εισιτηριο για την ΙΔΙΑ αρενα? Πως την ειδανε δηλαδη, καταντησαν το Μεταλ σκυλαδικο για να χρεωνουν περισσοτερο τα “τραπεζια” κοντα στην πιστα??? Ρε μαλακες, το Heavy Metal δεν ειναι για σκατοφλωρους και VIP γιαυτο και μας αρεσει. Βαλτε ενα κοινο εισιτηριο και οποιος γουσταρει και αντεχει ας ερθει. Ροκ συναυλια διοργανωνεις, οχι γενικη συνελευση πολυεθνικης. Οι περισσοτεροι απο μας πιστευω διαλεξαμε εναν εναλλακτικο τροπο ζωης/διασκεδασης γιατι εχουμε σιχαθει τη σαπιλα που υπαρχει γυρω μας οπου τα παντα μετρωνται με γνωμονα το χρημα και το κερδος. Αλλα εσεις οι “διοργανωτες” που ΤΟΣΟ νοιαζεστε για το κοινο καταφερατε και περασατε αυτη τη σαπιλα και την αρρωστημενη νοοτροπια σας ακομα και σε αυτον τον χωρο που τοσο πολη αγαπαμε. Δεν ντρεπεστε λιγο ρε? Και δηλωνετε ακομα “ροκαδες” και “μεταλλαδες”…? Φωτια και τσεκουρι…
Θελω παρα πολυ να παω, γιατι και την προηγουμενη φορα τους ειχα χασει λογω ηλιθιου προβληματος αλλα θα το σκεφτω πολυ… Α, και να ευχηθω να μεγσιτοποιηθουν τα κερδη σας που τοσο πολυ ονειρευεστε και να σταματησετε να ασχολειστε με το Μεταλ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Συμφωνώ απόλυτα, πες τα Χρυσόστομε…
Συμφωνώ απόλυτα, πες τα Χρυσόστομε…[/quote]
Γι’αυτό λοιπόν φίλοι μου μποϊκοτάρουμε όλοι τα ακριβά εισιτήρια μέχρι να ακυρώοουν αυτό το ηλίθιο σύστημα. Ποιούς νομίζουν ότι φέρνουν τους rolling stones στο ΟΑΚΑ? Τους Metallica φέρνουν στην αλάνα της Μαλακάσας.
Και περυσι δυστυχως τα ιδια ειχαμε και στον Waters και στους GNR.Eιναι θλιβερη η νοοτροπια τους οντως και καταπτυστη,ιδιως για τις μπροστα θεσεις.Αντε οι Very Idiotic People ας πανε στα παγκακια για πικ-νικ στον ειδικο τους χωρο και ας τρωνε κεφτεδακια την ωρα που θα παιζουν το Master of Puppets,αλλα το να χωριζεις και την αρενα στα 2 με πρωτα “τραπεζια” πιστα που χωριζουν τους πατρικιους απ την πλεμπα ειναι τραγικο.
Απ την αλλη βεβαια,οσοι φαγαμε στη μαπα το φιασκο της διοργανωσης των ΤοοL κ.α.,λογικο ειναι να σκεφτουν και καποιοι,θα δωσω 20ευρω παραπανω αλλα τουλαχιστον θα τους δω και δε θα χρειαστει να καταφυγω σε ακροβατικα,ξυλοποδαρα.διπλους πατους κτλ,ετσι ομως ενισχυεις τις βλακωδεις και αρπακολατζιδικες αποφασεις της εταιρειας και τα ιδια θα γινονται παντα αφου βρισκουν ανταποκριση.Οποτε ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι η φαση.
AΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΕΒΕΡ . ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ St. ANGER . ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ …
…wraia pragmata ma8ainw…Metallica me 100e…wow…are Cliff,pu eisai na ta akuseis… 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O …
oi metallica den ftaine gia tis times, min trelathoume kiolas. standar xrimata pairnoun kai ayto itan. to ti kanei i didi sto festival einai pou prepei na mas provlimatizei. oi metallica pantws sta live den afinoun kanenan paraponemeno, oso xalia diskous kai na vgazoun teleytaia, an kai gia mena to Load einai diskara foro timis sta 70s (entaksei reload kai St Anger sucks). To setlist tous einai panta best of me 1 i 2 kainourgia tragoudia dyo me dyomisi ores. Proswpika tous eixa dei sto Dynamo festival stin Ollandia to 99 kai gamousane.
Creeping Death aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
Thanks mate αλλα δεν ειμαι και πολυ πιτσιρικας… Κοντευω 25 και παω 10 χρονια σε συναυλιες!!
ΥΓ:Εγω τουλαχιστον δεν κατηγορησα τους Metallica…
έτσι είναι φίλε μου, πολύ σωστά τα λες, αλλά πλέον έχει χαθεί το νόημα…
Θα τα πω και αύριο θα είμαι ανακόλουθος των λόγων μου γιατί το '93 ήμουν πιτσιρικάς και το '99 ήταν μέσα στις πανελλήνιες (και παράλληλα ήμουν στην επαρχία).
Πώς θα μπορούσα να τους χάσω και για ποιό αντίτιμο?
Μη σας πω πως επειδή γενικά πλέον για διάφορους λόγους δεν την παλεύω στο στριμωξίδι, το σπρώξιμο και το να μη βλέπω ψήνομαι να σκάσω όσα παραπάνω απαιτούνται για να το ευχαριστηθώ…
Εγω ειμαι 43 και τις περισσοτερες απαιτησεις για αντιδραση τις εχω απο τη δικη σου ηλικια…
Μαγκες μαζεψτε φραγκα κοφτε τους καφεδες και τα ποτα για λιγο καιρο και πηγαινετε εξω . Εδω σας κοροιδευουν πως να σας το πω. Εδω δειτε πιο μικρα ονοματα σε μικρους χωρους. Διαλεχτε πραγματικα φεστιβαλ και οχι γελαντζι…
Hmarton gamw to kerato mou gamw.HMARTON
Giati re lwri to kaneis ayto?Ti eimaste re gamwto?wnasides kai niarxoi
gamw ta eurw moy mesa???
Exoume arxika tool me 52e ,nai to dexomai me pikra amerikaniki mpanta sta
ntousenia tis kai support poly zoriko ara den menoun pe8oria paraponwn.
pame sto xwro kai anakaluptw oti 8a protimousa na balw 1-1 ta eyrakia sto koumbara
toy koloy mou para na biwsw ayton to kolosynyliako xwro kai na 8aftoun 2 tetoies mpantes.
IRON MAIDEN = 2005 43e me support dragonforce???
2007 55e me support tin kori tou harris??????????
oyte mpanta apo ameriki oyte kan axiologo support
giati 55e?gia na bgaleis ta spasmena tou mikrou xwrou (agnwstoy synauliakwn dynatotitwn) kai ta spasmena toy
kalokairoiu?
Alla ftanoume sto pick.Kablwnete ola ta balkania anakoinwnontas metallica
kai bazeis re lwri tetoies times???
zwa eimaste?
me autes tis times kanete akoma kai toys maiden na fainontai ftinoi.
telika eimaste zwa poy ta stazoume,gia poso akoma omws?
egw proswipika lew na sikwsw to mesaio daxtylo sti didi kai ka8e didi
kai na tin kanw gia exwteriko i stin xeiroteri na meinw spiti mu me ta cd mu kai akoma kalytera ta mp3 kai ton filo moy ton torrent kai na katebazw bootleg…
terma oi malakes.
sixa8ika ton eyato moy.
alites.
p.s.(gia na min arxisw me gegonota tou perasmenoy kalokairiou)
…symfwnw apolyta…k 60e na dwsw na paw sto xwrafi k na eimai dipla ston ixolipti k na tus pw ‘eyxaristw’???OXI,den 8a parw…as meinw me tin anamnisi tu '93…