Θα είναι δηλαδή όπως (θα ήτανε) στους Rolling Stones? Θα φάμε τα μούτρα μας…
There is one more confirmed show on the schedule as it stands now… we haven’t been there for eight years… and looking very much forward to coming back to… Athens, Greece … we are psyched to be part of the Rockwave Festival on July 3rd.
www.metallica.com/index.asp?item=600129
edit: # July 3 Athens, GRE - Athens Rockwave Festival
- Tickets will go onsale on Wednesday, 21st February 2007.
- Ticket scaling: PL1: Standing-In a designated area: 100 Euro
PL2: Standing-Pitch A: 80 Euro
PL3: Standing-General Admission: 60 Euro
60 ευρω το φθηνοτερο??? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Κάτσε να δούμε το-τα support…
Στην αρχική μας σελίδα και η επίσημη ανακοίνωση της Didi Music. 8) 8) 8)
Αφού έμεινα λιπόθυμος για κανα 5λεπτο από τα νέα πλέον νηφάλιος, σοβαρός και συγκρατημένος έχω να πω…
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Υπάρχει περίπτωση να βγάλει η Didi κανα minimap να καταλάβουμε τι παράπανω ακριβώς θα έχουμε αν δώσουμε τα 100 Ευρώ???
Θα ξεπαραδιαστούμε φέτος γενικά με τόσες καλές συναυλίες αλλά δε γαμιέται… θα το χαρούμε!
ERXONTAI OI METALLICA!!!8A DW TOUS METALLICA!!!
NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(8ANAGASTW OMWS NA SKASW 8O-60 EYRW…FUCK FUCK FUCK FUCK FUCKL FUCK FUCK FUCKFUCK FUCK FUCLK FUCK FUCK… :evil: :evil: :evil: :evil: )
Sunday July 8 England Wembley
αν ανακοινωθει αυτη η ημερομηνια και ειναι με κανενα καλό support, μάλλον για εκει με κοβω. παιδια ειλικρινα, ηταν τρελο σπασιμο, ειδικα που θα χωρισουν το terra vibe. πρεπει να εχει κι αλλα καλα γκρουπ ή εκεινη τη μέρα, ή το rockwave γενικα. αν τα υπόλοιπα ειναι μια απο τα ιδια, εγω χλωμο να τα σκάσω εκτος κι αν ειμαι ταπί εκεινες τις μέρες και δε μπορω να διαθεσω γενικα για ταξιδι εξωτερικου…
Tα 100 Ευρω λογικα θα ειναι για εκεινη την εξεδρα που βαζουν για τους VIP και καλα.
Το pitch πιθανον θα ειναι στις μπροστα θεσεις,οπως ηταν και στους Guns N Roses(ελπιζω να μην ειναι πιο μεγαλος ο χωρος τωρα,γιατι θα ειμαστε ακομα πιο μακρια απο τη σκηνη εμεις οι κοινοι θνητοι…)
Για τα 60 Ευρω παντως εγω δεν απορησα.Και το 2005 τοσο ειχαν ολες οι μερες.
Αλλα θα πρεπει να φερουν και καλα συγκροτηματα για support για να μην ξενερωσουμε.
Therion κοιτα. αν προσέξεις, σε κανενα ευρωπαικο φεστιβαλ δε γινεται αυτο με τα pitch. και γω 60 περιμενα πως θα χει. αλλα μεγάλε, να δώσω 60 και να ειμαι στριμωγμενος σαν τη σαρδελα…ασε. τα βαλω τα δυνατα μου να την κάνω για άλλες πολιτείες. δεν αποκλειω την πιθανοτητα να τους δω κι εδω. εξαρταται απο τις μερες, τα ονοματα και τι θα καταφέρω να μαζεψω. είχα σκοπο να την κάνω για σουηδία για το 20th anniversary show των candlemass. αντι να δωσω 300 ευρω για αεροπορικα, μαλλον θα σκασω κανα 100ρι και θα δω τα κερατα μου…
Το pitch κι εμενα μου την σπαει.Αλλα στους GNR ηταν σχετικα μικρος ο χωρος και ημασταν αρκετα κοντα στη σκηνη και οι υπολοιποι.
Οσο για το στριμωγμα,ειναι κατι αναποφευκτο,ειδικα σε τετοια συναυλια…
NAI ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΕΧΟ ΤOΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ROCKING.GR ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ NA EΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ LIVE. ΤΙ ΔΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ SUPPORT ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΑΛΑΚΑΣΑ!META 4 EVER
Γινεται να μου εξηγησει καποιος τη διαφορα μεταξυ των 60 και 80 ευρω?
Με 80 Eυρω θα εισαι στις μπροστα σειρες και θα εχεις ενα καγκελο που θα σε διαχωριζει απο την αρενα πισω σου,που ειναι τα 60 Ευρω.
Επισης,πολυ πιθανο να εχεις διπλα σου ασχετους βλακες που μπηκαν τζαμπα επειδη ειναι διασημοι(στους gnr ηταν η Γερμανου και το βλημα ο Φραγκολιας…!)
Thanx
Kαι ποσο αποσταση θα εχει ο χωρος των 60 ευρω απο τη σκηνη??
εχουν ανακοινωθει για download για 8/3 chemical romance, 9/3 linkin park 10/3 iron maiden
Rumoured acts… Heaven And Hell / Lamb Of God / Machine Head / Velvet Revolver / Lost Prophets / Sum 41 / Nine Inch Nails / Slayer / Killswitch Engage / Korn / Lacuna Coil / Marilyn Manson / Evanesence / Bowling For Soup / Wolfmother
αν κλεισουν ολα αυτα, εφυγα. θα κλεισω εισιτήρια καιρο πριν, να παει κανα 80ρι ευρω τα αεροπορικα με easy jet, θα παρω κανα καμμενο απο τους φιλους μου που πανε αγγλια ολη την ωρα, και θα κλεισω 8/3 για metallica και 9/3, 10/3 για download. βαρέθηκα πια.