Έχετε κάποια πληροφορία πού να φέρνει έστω και μία από αυτές τις μπάντες στο billing; Με μία λογική σκέψη πάντως πιο πιθανούς θα έβρισκα τους Anthrax…
Πληροφορίες όχι, φήμες για Slayer μόνο. Οι Αnthrax πάντως είναι πολύ εύκολοι (με την έννοια βολικοί) να τους κλείσεις. Όταν το Athens Open Air είχε ακυρωθεί ψάχτηκαν να παίξουν οπουδήποτε και με οποιαδήποτε αμοιβή αλλά δεν βρέθηκε χώρος τις ημέρες εκείνες.
Και τι σας(μας) κάνει να πιστεύετε ότι τα υπόλοιπα συγκροτήματα θα είναι έστω και λίγο συγγενικά με τους Metallica; Πότε έγινε για να γίνει τώρα; :-k
Όσο ζείς ελπίζεις!
Για να προσγειωθούμε όμως, μπάντες τύπου My Chemical Romance προβλέπω…
Δεν έγραψα τι είναι πιο πιθανό να γίνει αλλά τι θέλω να γίνει…
με καμία Παναγία όμως…τέτοιες μπάντες θέλουν πολλά λεφτά…
εγώ θέλω πολύ να είναι οι trivium μαζί με metallica…
Όντως, οι Trivium θέλουν 1 ευρώ λιγότερο και είναι πιο πιθανό να παίξουν :lol:
Τέσπα, δεν με ενθουσιάζουν τέτοιες μπάντες, αλλά καλώς η κακώς τέτοιου ύφους νομίζω ότι θα είναι τα support…
Ελεος ρε… Τι my chemical romance και trivium λετε? Αν δεν μπορουν να φερουν σοβαρες μπαντες, καλυτερα μην φερουν τιποτα…
Παρ’τον έναν και χτύπα τον άλλον…! Και δεν εννοώ τα συγκροτήματα
Εγώ γουστάρω πολύ trivium πάντως…και βάζω στοίχημα ότι αν έρθουν θα γουστάρουν πολλοί.
Ναί να παίξουν μόνο οι metallica…festival 2,5 ωρών!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όταν λές μπάντες της προκοπής τί ακριβώς εννοείς??(και μιλάμε για μπάντες που είναι εφικτό να έρθουν support των metallica,μήν ακούσω slayer και μαλακίες…)
…ναι και να φέρουμε και τους χιμ να γίνουμε πολλές. ΜΕΤΑΛ θέλουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :band:
+1
Oso gia Angmar: tyfwnes eipes erxontai ee??? Ayta einai! Tha ithela na tous dw tous Annihilator live kai paizoun sta merh mou telh Apriliou alla san guest twn Trivium kati pou ARNOUMAI na to dw. Etsi apla.
Ferte re tous Motorhead. 29 Iouniou paizoun Bulgaria
oi motorhead kati mou leei pws 8a er8oun stadar…aaaaaax makari…
:papas: :bow2:
Μπορεί να είμαι ιερόσυλος, αλλά θα προτιμούσα ένα άλλο group παρά τους motorhead.
(ελπίζω να μη φάω ξύλο… )
Όπως το θέτεις, το γλιτώνεις… Τώρα αν στο τέλος προσέθετες “όπως ας πούμε τους Trivium”, ε τότε ένα χεράκι θα το ήθελες…:x :x
'Αχαχαχαχα Trivium !!! Ντεθ του Φολς Μέτααααλλ!!! :Ρ
Hermano θέλουμε !!! Και επανένωση των Kyuss !!!
Ξέρει κανείς ποια εισητήρια έχουν τελειώσει ???
χεχε. ασε, ενας φιλος μου θα δει στο βερολίνο annihilator/trivium με 23 ευρω. γμτ…
πάντως τωρα που ακούω καλύτερα το annihilator μαλλον δεν ειναι ο δίσκος που περίμενα. θελει ακροασεις, και εμενα με περιμένουν στη σειρα κατι προμο και γιαυτο δε το χω προσεξει πολυ…:?
Ανακοινωθηκε κανα support???
MΠΑ… Που τετοια τυχη…