Έλα μωρέ και τι έγινε… θα τους δούμε εκείνη την ώρα ποιοι είναι!
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ανάγκη να ξέρουμε για τι πληρώσαμε! :-k Συναυλία στα τυφλά! :lol:
Εμ, μην παρετε εισιτηριο απο τωρα…
Φαίνεται έχουν αποφασίσει να φέρουν μούφες και τρενάρουν την ανακοίνωση για να μην επηρεάσουν αρνητικά τον κόσμο.
STONESOUR…πείτε αλεύρι, το ROCKWAVE σας γυρεύει…
Και τώρα μετά από αυτό περιμένω μηνύματα που θα κατακρίνουν τους διοργανωτές για την επιλογή των συγκροτημάτων και που θα θάβουν τους stone sour!!!
Πέρα από το through glass, που είναι εντελώς αδιάφορο κομμάτι και παίζεται πολύ στο ραδιόφωνο, και άλλο ένα τραγούδι που μου φάνηκε ψιλο-συμπαθητικό, δεν έχω ακούσει τίποτα, αλλά θα το ψάξω (μέσω net φυσικά, δεν πρόκειται να αγοράσω cd μόνο και μόνο επειδή το προμοτάρει η εταιρεία των metallica!! αν μου αρέσουν βέβαια…)
Ρε τι αρχίδια είναι αυτοί στην didi? Έιδατε τι έλεγα πριν 2 post?
ΕΛΕΟΣ!!!
vasika ama einai na paiksoun prwtoi h deyteroi e den me xalaei…ta tragoudakia pou exw akousei sto radio apo to teleytaio einai padws psiloadiafora ektos apo ena pou den 8ymamai ton titlo…exei enan ari8mo mesa den 8ymamai…
Δυστυχώς, τη βρίσκω πολύ σωστή τη σκέψη σου!..
Δεν είναι μόνο σωστή η σκέψη του. Είναι πλέον και αποδεδειγμένη. Δύστυχος…
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλιέστε… Στο κάτω κάτω από την αρχή το ξέραμε όλοι ότι τα support θα ήταν πολύ μακριά από τον ήχο των (πρώτων album τουλάχιστον) Metallica… Προσωπικά πάντως δεν με χαλάει το πρώτο support πού έχει κλείσει (ούτε με ξετρελαίνει βέβαια) Αν κλείσουν και μπάντες τύπου Perzonal War (οι οποίοι παραδόξως, μου αρέσουν αρκετά) & Volbeat ομολογώ ότι θα είναι καλή φάση.
Το “30/30-150” λες…Οντως αυτο ειναι καλο…
Αλλα δυο που ακουσα(“Through Glass” και “Bother”) δεν μου ειπαν τιποτα.
Παμε για το επομενο…
εγω γουσταρω, μια χαρα ειναι οι Stοne Sour. Το τραγουδι με τα νουμερα που αναφερθηκε πριν ειναι το 30/30-150 και γαμαει!
Καλα, καλα θα δεις και τα λεμε μετα…
Καλή επιλογή αν και πιστεύω οτι μπορούσε να υπάρξει και καλύτερη…Το τελευταίο τους album (Come what(ever) may πάντως είναι πολύ δυνατό…
πολιτισμός εκεί μεγάλε,εδώ είναι Ελλαδιστάν
ela mwre…as kleisoun oi motorhead k sta arxidia mas ola!!!
Ώπα! Βιάστηκα να απαντήσω και δεν το είχα δει!! 8O Μάπααααα… Ξενέρωσα τώρα.
goustareis tristania aloe;
Δε τους βρίσκω καθόλου κακούς! Ιδίως τα πιο πρόσφατα… Αλλά πάει η Vibeke