Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Sorry κιόλας αλλά ένα live με metallica-tool-dream theater-lacuna coil θα ήταν ονειρικό… Γιατί θα πρέπει με τους metallica να ταιριάζουν οι stone sour oι limp bizkit οι korn οι linkin park και όχι αυτές οι μπάντες?? Ξέρω, δεν βγαίνει τίποτα με αυτό π λέω, αλλά θα προτιμούσα τους theater μαζί με metallica παρά με heaven and hell. Έτσι δένει πολύ περισσότερο πιστεύω…

Mε Limp Biskit και LP εχουν περιοδευσει παλι(στην Αμερικη βεβαια, αλλα δεν εχει να λεει…)

¶λλο αμερική και άλλο Ευρώπη όμως.
Εκεί πουλάνε περισσότερο οι τσιχλόφουσκες τύπου LP και η ανυπαρξία των Bizkit.
Και σαφώς δεν ταιριάζουν με τους Metallica.
Οι Stone Sour σίγουρα είναι πολύ πιο κοντά στον ήχο, από κάτι μπούληδες που γίνονται αφίσες στο σούπερ κατερίνα, αλλά και πάλι δεν είναι το όνομα που θα μπορούσε να συνδυαστεί με Metallica, ενώ θα μπορούσαν πχ να έρθουν οι Testament.
Ίδωμεν.

φαντάζεστε Plant πριν απτους Metallica??:thumbup: [-o<

Τι παπαριές ακούω γέρος άνθρωπος? Τι Limp Bizkit και @@?? Ο λαός θέλει μέταλ ρε… Αν θέλετε αυτούς να στους φέρουμε να τους απολαύσετε μόνους τους και όλοι μαζί να κάνουμε ένα μεγάλο ΥΟ!!! Πήξαμε στους μοντέρνους και στους μαύρους εδώ μέσα…

[-X 1. den exoun kanena kako oi mauroi (den to proxoraw)
2.oute emena maresoun oi limp bizkit k autoi alla pisteuw einai poli kaliteroi k pio anoixtomyaloi apo kapoius
‘‘metal’’
3. ama eseis akoute apo ‘‘heavy mexri metal’’ den kanei auta pou lew egw i kapoios allos paparies !!!
4.ziste stin epoxi sas ! ! ! !xwris na eiste monternos ! ! !nai nai ginontai kiomws k ta dio mazi ! ! ! ! ! !

Προσωπικά θα με ξενέρωνε υπερβολικά να είχαν οι metallica support μπάντα σαν τους Limp Bizkit…και μόνο που σκέφτομαι τι κράξιμο θα τρώγανε (ειδικά οι Limp Bizkit) γελάνε και τα μουστάκια μου:lol: …Αλλά ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα έως ότου ανακοινωθεί άλλο όνομα και ας σταματήσουμε την παπαρολογία περί τέτοιων μπαντών…

Ακόμα δεν ανακοινώθηκε το τελικό line-up και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του…Aς ανακοινωθούν τα ονόματα και μετά σχολιάζουμε…
8)

k emena tha me ksenerwne alla apo to na erxontousan tipota poseria me 5 kithares na kanoun solo 9 lepta sta 10 tou tragoudiou xilies fores oi limp bizkit!!!
k gia kraksimo emeis oi ellines den mas pairnei na milame!!!
kaname to koryfaio me tous system of a down k twra tous parakalame na erthoune!!!
oso gia tous stone sour pou apoti fainetai einai sigouroi gamane k dernoune !!!
o corey exei fwnara k exoun kommatares !!!
einai sta kalitera tous twra opote einai k i kaliteri stigmi na tous doume!!!

Άλλοι ήταν αυτοί που τους έκραζαν (και τους κράζουν!) και άλλοι αυτοί που παρακαλάνε να έρθουν… [-X

Σωστος…

Μην παιρνεις κι ορκο…:roll: :stuck_out_tongue:

Εντάξει, δεν λέω ότι όλοι έχουν μείνει σταθεροί σε εκείνες τις απόψεις τους, αλλά δεν νομίζω ότι τόσοι πολλοί “αλλάξανε γούστα”… :stuck_out_tongue: :lol:

Μα δεν ειναι θεμα αλλαγων γουστου…Ειναι οτι απλα ο Ελληνας οτιδηποτε “καινουργιο” και “πρωτοπορο” το κραζει αμεσως ενστικτωδως και αργοτερα αποφασιζει αν θα το δεχτει τελικα ή οχι…:stuck_out_tongue:

Τεσπα, ουτε εγω θα ηθελα L.P. πριν τους Metallica, αν ηταν να τους δω θα προτιμουσα μονους τους. Δεν πολυκολλανε(στην Ελλαδα).

Αυτό ναι, ισχύει 100%! :stuck_out_tongue: :lol:

Είπαμε εδώ είναι Βαλκάνια…

:lol: :stuck_out_tongue: 8)

Pes’ta… Einai san na leme oti oi SOAD einai apodektoi apo olous. Oute apo tous misous metallades min sou pw. O laos apaitei na paiksoun oi Machine Head kai oi ANNIHILATOR(:bow2:) ekeinh tin mera. Oi Testament(:bow2: :bow2: ) opws proeipa paizoune tin idia mera Rwsia…:frowning:

Ναί όντως,machine head θα ήταν γαμώ τις προσθήκες:)

1. Οι παλαιοί blues - jazz μαύροι κιθαρίστες είναι θεοί κ τους χρωστάμε πολλά… Αλλά οι σύγχρονοι μαύροι (κυρίως αμερικανοί) (hiphop - rap etc) και αυτοί που τους μιμούνται δε νομίζω ότι έχουν να κάνουν με μουσική και αν έχουν δε με αγγίζει προσωπικά…

2. Sorry, αλλά θα προτιμήσω τους στενόμυαλους Saxon που δεν παρέκλιναν εδώ κ πολλά χρόνια…

3. Ακούω πολλά πράματα εκτός metal, αλλά δε γίνεται να χαρακτηρίζεται metal το κάθε Rap με ηλεκτρική… Όσο για τις “παπαριές” με συγχωρείς αν σε προσέβαλα, δεν εννοούσα εσένα ή κάποιον άλλον, αλλά τη γενική ιδέα να έρθουν τέτοια support…

4. Στην εποχή μου ζω… Είχα πάει και στους Slipknot!Αμέ!

[SIZE=“3”]Έτσι ακριβώς! [/SIZE] :metal: :metal: :metal: