Είχαμε μια μικρή διαφωνία σε άλλο topic, αλλά τελικά θα τα βρούμε μου φαίνεται…
Νομίζω πώς το έχουμε “λύσει” το θέμα από καιρό!
HEAVEN AND HELL ? the band featuring BLACK SABBATH guitarist Tony Iommi and bassist Geezer Butler, singer Ronnie James Dio, and drummer Vinny Appice (BLACK SABBATH, DIO) ? and BULLET FOR MY VALENTINE will support METALLICA on July 5 at Rotundenplatz in Vienna, Austria.
lete kai edw na exoume tous BFMV???
etsi se paradexomai!!den simfonoume se ola alla eisai swstos!!genika egw exw ena kollima me osous arnountai peismatika na entaxtoun stin epoxi pou zoun katakrinontas ta ola!mporei na eimai lathos!den kserw!
oso gia tous system of a down as thimithei kapoios ti eixe grapsei to metalhammer gia to toxicity otan bgike!!
ola apo ekei k pera pane trenaki!!
Oχι τους BFMV ΕΛΕΟΣ!!!#-o #-o #-o
Οσο περνάει ο καιρός και ακούω τα ονόματα για support απογοητεύομαι… Οι BFMV ήταν η τελική γροθιά… Δυστυχώς απ’ό,τι φαίνεται η πλειοψηφία αυτών που θα πάνε στους Metallica ξέρουν μόνο το Νothing Else Matters και το Unforgiven και αν ακούσουν τίποτα από Ride the Lightning φρικάρουν (μην πω kill em all)… Αυτό το έχουν καταλάβει οι διοργανωτές, δεν είναι χαζοί. Αν η πλειοψηφία ήμασταν εμείς, τότε θα έφερναν τους annihilator. Ξεκάθαρα τα πράγματα! Mπορεί να βρίζουμε τους διοργανωτές, αλλά αυτοί ακολουθούν τις απαιτήσεις του κοινού που έχει την αγοραστική δύναμη να τους προσφέρει κέρδος. .-
Θελω να δω την αντιδραση ολων αυτων στο Battery!!!:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Ποιο Battery…
Κατσε να παιξουν κανα Whiplash και θα δεις που θα πανε αυτοι.
Α και οι BFMV ειναι λιγο απιθανο να ερθουνε.
Α ρε Zafrock τρελε!!!
Ε πες μου που δεν συμφωνούμε να τα βρούμε…
Mια ιδεα απο αντιστοιχο festival του εξωτερικου.STONE SOUR, MACHINE HEAD, JOE SATRIANI and MASTODON will support METALLICA at the Super Bock Super Rock Festival on June 28 in Lisbon, Portugal. A local opener will also appear at the event.
Δείτε την απόλυτη ξεφτίλα για ορεκτικό…
Σιγα, εδω εκαναν cover στο behind blue eyes των The Who…#-o
Αντε να δουμε και το τελευταιο support, εγω παντως ειμαι αισιοδοξη.
Δες χαρα ο κοντοπουτανος…Φαντασου ποσα λεφτα θα τουσ πηρε για να δωσει αδεια να παιξουν το κομματι
8O Πωωω τι καγκούρια…
Sanitarium, yo nigga!!!
Ti ntropi…
ΕΛΕΟΣ!!!
Και τα μαλακηστηρια ο Lars και ο Kirk ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!
Αυτο το κανει πιο εκνευριστικο!!!
Ειναι τοσο αμπαλοι που στο σολο αντι να παιζουν κανουν σκρατσακια.
Αν σας θυμωσε αυτο,τοτε το επομενο θα σας εξοργισει!!!
Το προηγούμενο με εξόργισε…Με αυτό απλά γέλασα… Ίσως φταίει ότι θεωρώ την avril πολύ καύλα με το απόλυτο stylaki για γκόμενα…:lol: :lol: