Εχει πολυ baby φωνη και το εσφαξε.[-X
Χμμμ…Σωστη η σκεψη σου:-k .Προσωπικα δε με εξοργιζουν ουτε οι Limp Biscoto,ουτε η Avril Kavligne,(ασχετα αν τους σιχαινομαι και τους 2),αλλα οι Leftallica που οχι μονο μπαινουν σε αυτη την διαδικασια αλλα χωρις ντροπη δειχνουν οτι το γουσταρουν κιολας.(και πιστευω οντως οτι το γουσταρουν).
Η χαρά της αμερικανιάς…[-X
Ακριβως αυτο.Και ερωτω αν αξιζει να πληρωσει καποιος για να δει κατι που χλευαζει,μονο και μονο για λογους νοσταλγιας.:-k
Οι METALLICA (not leftallica) έχουν κάνει πολύ κακό στο metal άθελά τους… Δηλαδή, όχι ότι δεν ήθελαν να βγάλουν λεφτά, απλά σχεδόν όλοι θα έκαναν πάνω-κάτω το ίδιο στη θέση τους. Πρόσφεραν τα μέγιστα στο metal με τα πρώτα albums τους, αλλά όλα τα κακά του metal που προέκυψαν στα 90s έγιναν εξαιτίας τους…
Δυστυχώς, συγκρότημα που έχει βγάλει album σαν το master of puppets, δεν μπορώ να το λέω leftallica. Μπορεί όντως να είναι έτσι, αλλά απλά δεν μπορώ να τους λέω έτσι όσους δίσκους με κατσαρολικά και να βγάλουν στη συνέχεια
Eιχαν κανει συμβολαιο με την tefal για το St.Anger.Τωρα για το νεο δισκο δεν εχει ανακοινωθει καποια συνεργασια
mpanta me tosa xronia poreia einai adynaton na min kanei lathoi!!!
giauto bgalte limp bizkit k avril apo to myalo sas k deite auto!!!http://www.youtube.com/watch?v=x8YVa9w56Fk
bob rock sto mpaso k simantika pragmata pou ksexasane na baloun sto some kind of monster!!!
akolouthei k leper http://www.youtube.com/watch?v=5POp73_r4ro&mode=related&search= :bow2:
enjoy
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτούς που κατηγορούν τους μουσικούς με την καραμέλα “το κάνουν για τα λεφτά”…μα γιατι να ΜΗΝ το κάνουν για τα λεφτά? Καλά κάνουν στο κάτω κάτω…όποιος θέλει αγοράζει…
πράγματι, κατηγορήστε όλους αυτούς που τα αγοράζουν αυτά, γιατί στην ουσία αυτοί τα προκαλούν και όχι οι “leftallica”!!
Εγώ που νόμιζα οτί οι μπάντες παίζανε για την ψυχή της μάνας τους?
Πότε έγινε ο χώρος των συγκροτημάτων επαγγελματικός από ερασιτεχνικός και δε το κατάλαβα?
Ααααααρε,πανε οι εποχές που πάιζαν για τη φανέλα.
To για την ψυχή της μάνας τους είναι κάτι πολύ υποκειμενικό στην περίπτωση της τέχνης… Φαντάσου ένα συγκρότημα που βγάζει για καιρό την μουσική που θέλει να παίζει και να μην τους ακούει κανείς και οι πωλήσεις να πιάνουν πάτο… Πέρα από το οικονομικό, στα μέλη θα δημιουργηθεί η αμφιβολλία: “Βρε μπας και παίζουμε βλακείες”, ενώ αν έχουν μεγάλη ανταπόκριση προφανώς αυτό θα είναι ενθαρρυντικό γι ‘αυτούς… Ακόμα κ εγώ που γράφω τραγούδια μόνος μου με την κιθάρα εντελώς ερασιτεχνικά, ούτε καν σε συγκρότημα, έχω στην άκρη του μυαλού μου τι θα πουν οι φίλοι μου όταν τους το παίξω. Γι’ αυτό τα συγκροτήματα που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν ν παίξουν είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ και φυσικά δεν ισχύει αυτό για όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, όπου πιθανόν θα έχουν κάποια παραστρατήματα…
Όσο για το πάνε οι εποχές που έπαιζαν για τη φανέλα, φαντάζομαι αστείζεσαι, γιατί και στο παρελθόν το ίδιο ακριβώς συνέβαινε…
OK λοιπον,σαφως και ζουν απ’αυτο που κανουν.Αλλα το "προιον " τους τουλαχιστον θα πρεπει να ειναι η μουσικη και οχι οι αηδιες τυπου some kind of monster αλλες τετοιου ειδους αμερικανικες αηδιες.Οσο αναφορα τα βιντεακια παραπανω,μου φαινεται πραγματικα αστειο να τους βλεπω μετα απο χρονια να προσπαθουν και καλα να βγαλουν οργη μεσω της μουσικης(?)τους.Πολυ βαρβατιλα!Καποτε το εκαναν ωραια,τωρα μου φαινονται καπως γραφικοι.
Σε όλο το μήνυμα αστεϊζομαι.
__Αγόρια και κορίτσια… Με αγάπη στο forum και εσάς (και σε κανέναν άλλον, δε γράφω για να υπερασπιστώ κάποιον παρά μία άλλη ματιά στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα), επιτρέψτε μου να εκφέρω μία άλλη άποψη. Προσωπικά, ΔΕΝ είμαι ο τρελλαμένος με του Metallica (αν και οκ, τρελό respect για την ιστορία τους και για ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ που έχουν γράψει), και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με τους Limp Bizkit (εδώ να πω, πως μ’ άρεσε το My Way και το Product, πολύ ωραία τραγουδάκια στο είδος τους, όπως μ’ άρεσε και με ξάφνιασε επείσης η Kylie Minogue στα Confide In Me και στο Were The Wild Roses Grow πολύ -όταν κάτι μας αρέσει, άσχετα αν ΔΕΝ είναι το είδος που ακούμε ή ο καλλιτέχνης που μας αρέσει, ε, καλό είναι να το παραδεχόμαστε, όπως τα κακά, έτσι και τα καλά -όχι μόνο μαυρίλα και γκρίνια).
__ΟΜΩΣ, πολύ απλά, για το συγκεκριμένο θέμα που κουβεντιάζεται έχω διαφορετική γνώμη, ή μάλλον πιστεύω πως είστε υπερβολικοί ή δε το βλέπετε /αντιμετωπίζετε απο τη σωστή πλευρά το θέμα… Ελπίζω να “με διαβάσετε” προσεκτικά και να σκεφτήτε αυτό που γράφω και όχι να πέσετε να με φάτε γιατί απλά είμαι ο μόνος μέχρι στιγμής που εκφέρει αντίθετη άποψη.
__Λοιπόν, νομίζω πως είστε ΠΟΛΥ υπερβολικοί με το θέμα Limp Bizkit & Metallica!! Εκανε ένα μέλος ένα νευριασμένο και αρνητικό σχόλιο και μετά χτύσατε πάνω σ’ αυτό ένα λυσσαλέο τοίχος /κατηγορώ προς την μπάντα… και όλα αυτά γιατί? Γιατί γουστάραν που μία μπάντα ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ διασκευάζοντας ένα τραγούδι τους;
__ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?!!
__Μήπως έχουμε την εντύπωση πως διασκευή (ψάξτε το λεξικό στη λέξη “διασκευάζω” και “ανασκευάζω”), είναι παίζω το ίδιο πράγμα με τον ίδιο τρόπο; Στη Jazz που να δείτε τι γίνεται!! Σχεδόν δε τα αναγνωρίζεις τα κομμάτια απο τις αλλαγές που τους κάνουν! Ακουσα πρόσφατα μία διασκευή στο Tom Shawer των Rush και στην αρχή δεν πήρα χαμπάρι πως έπαιζαν αυτό!
__Αυτό δεν είναι κακό, καλό είναι! Αλλες φορές πετυχαίνει (Killing Me Softly απο Φούτζιζ ή Personal Jesus απο Τζόνι Κας) και άλλες όχι (Behind Blue Eyes - Limp Bizkit ή το Message In A Bottle που δεν ξέρω ποιοι το “σκοτωσαν”)… Ο ράπερ, θα την κάνει ραπ τη διασκευή, ο τζαζίστας, τζαζ και ο Malmsteen θα της προσθέσει ένα οκτάλεπτο σόλο… -κάνουμε και λίγη πλάκα
__Σε κάθε περίπτωση είναι τιμή σου να σε διασκευάζουν. ΤΕΛΟΣ. Ασχετα με το αποτέλεσμα και ποιοι το κάνουν. Βέβαια, αλλιώς είναι να σε διασκευάζει ο Κας και αλλιώς οι Shadowcaster’s Tribute Band, , αλλά και πάλι είναι (θα έπρεπε να είναι), χαρά και τιμή σου η αναγνώριση της προσφαράς σου και η ένδειξη εκτίμησης και προτίμησης προς το πρόσωπό σου, ως κίνηση όχι ως αποτέλεσμα κατ’ αναγκην. Δηλαδή αν εγώ συναντούσα τον Μπετόβεν και του έπαιζα στο πιάνο την αρχή απο την 9η συμφωνία του (το μόνο που ξέρω να παίζω στο πιάνο -ΔΕΝ ξέρω να παίζω πιάνο), για να του δείξω την εκτίμησή μου προς το έργο του, θα μου έλεγε "“άντε γμήσου ρε μλάκα”;! :lol:
__Τώρα λοιπόν, προσθέστε το γεγονός πως όταν είσαι σε κόσμο, πρέπει να είσαι ακόμα πιο ευγενικός, προσθέστε ότι μπορεί να το βρήκαν “fun” οι Metallica και γι’ αυτό να χαμογελούσαν (τύπου, ΟΚ, εμείς δε θα το παίζαμε ΠΟΤΕ έτσι και καλά α κάναμε, αλλά για δες -μας γουστάρουν και το παίζουν με τον δικό τους τρόπο), προσθέστε ότι -αν δεν κάνω λάθος- αυτό έγινε σε βραδιά που είχε ακριβώς αυτόν τον σκοπό, να τιμήσει τους Metallica (Metallica MTV Icon), αλλά και το ότι λίγο πριν είχαν διασκευάσει οι Korn το One και τα είχαν σπάσει (8) ), ε, τι θέλατε να κάνουν; Μήνυση στους Limp Bizkit;! Ετσι κι αλλιώς θα έχαναν μιας και η βλακεία είναι συνταγματικό δικαίωμα!! 8O :lol:
__Μη φέρνουμε τη συντέλεια, αμάν εμείς οι Ελληνες, για το παραμικρό -εξωστρακισμός! Και στην τελική, ούτε όρθιοι σηκώθηκαν (αν θυμάμαι καλά), όπως στους Korn, ε, ούτε τόσο κακιά ήταν η διασκευή (έστω καλοπροαίρετη και το γούσταραν πολύ όσο την έπαιζαν) για Limp Bizkit στιλ…
Ναί ρε γμτ.
Ξεπουλήθηκαν, κουρεύτηκαν, έβγαλαν το st. anger, 40άρισαν,προσέλαβαν ψυχολόγο, παίζουν όλο το master of puppets στις συναυλίες τους. Απαράδεκτοι.!!!
Δεν βγάζουν κάθε χρόνο δίσκο και 4-5 lives μαζεμένα που είναι της μόδας.
Λεφτάλικα ξελεφτάλικα, όπως και να τους λέτε στις συναυλίες τους εξακολουθούν να προκαλούν το θαυμασμό με τα δυομισάωρα σέτ τους και όχι σε επαγγελματικές αρπαχτές κάποιων άλλων γνωστών, οι οποίοι έχουν το απυρόβλητο γιατί υπήρξαν κάποτε το μεγαλύτερο metal όνομα.
Με τέτοια μυαλά και σχόλια, κάθε χρόνο τους blind guardian θα βλέπετε.
Και επίσης οι Limp Bizkit και όλοι αυτοί οι τραγικοί (εκτός λίγων εξαιρέσεων), που μαζεύτηκαν στο mtv icon για να τιμήσουν τους metallica, ήταν επιλογές των διοργανωτών της βραδιάς.Όχι της μπάντας. Τι να κάνουμε, αφού εκεί πουλάνε πολύ οι τσιχλόφουσκες.
Και εγώ ενοχλήθηκα από μερικά προήγουμενα ποστ και δεν ήθελα να απάντησω αλλά με κάλυψαν ο Shadowcaster και ο dyingfreedom.
__A, είδα και το Fuel απο το Avrilάκι… :lol:
__Οκ, όταν ΔΕΝ τραγουδούσε αυτή, η διασκευή ήταν πολύ ωραία και δυνατή (και και στο ίδιο στιλ, πάλι καλά μιας και η Avril μόνη της …δεν!). Ωραία έπαιζε η υπόλοιπη μπάντα και αυτά που έλεγα (σχετικά με τις αντιδράσεις των Metallica) φάνηκαν και σ’ αυτό το video…
__Cool παίδες! 8) Εχετε αναμφίβολλα τα δίκια σας, αλλά μην παρασύρεστε στην κρίση σας.
Υ.Γ. πολύ χάρηκα που τους έβλεπα να χαίρονται και να καμαρώνουν για τα κομμάτια τους, πρέπει να το βρω αυτό το αφιέρωμα, έτσι για λόγους ντοκιμαντερ πιο πολύ, όχι για τη μουσική!
Δεν πιστεύω να λες τους Μachine Head ε?
:-k
Α.To message in a bottle απο machine head γαμάει
Β. Η Αβρίλ γαμάει γενικά, είναι θεά και θα τραγουδάει ότι θέλει. όποιος πει το αντίθετο, τρώει μπαν.
Γ. Οι μπισκότες είναι καραγκιόζηδες, αλλά κ αυτοί ότι μπορούν κάνουν
Δ. Υπάρχουν κ άλλες διασκευές από τη συγκεκριμένη βραδιά ?
Ε. Έχω μπ3 που η Αβριλ ασελγεί στο chop suey ανελέητα…
Δυστυχώς έχει πέσει τρελό παραμύθι και σε κάποιους αρέσει.
Δεν αλλάζει κάτι στην άποψή μου όσο κι αν θέλετε κάποιοι να το σώσετε.
Απλά δείτε.